Hannibal Doğuyor
4,1

ilsalaron
ilsalaron

11 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Hatırlıyorum da, Lise 1 talebesiyken arkadaşlarımla birlikte, o zamanlar kült haline gelmiş olan, Haloween serisinin 3'üncüsünün Video'sunu kiralamış, daha filmin başlarında filmi kapatıp sinirli bir şekilde Video dükkânına geri iade etmiştik, filmin bildiğimiz Haloween serisiyle uzaktan yakından alakası yoktu çünkü adı hariç. Bu anımı sizlerle paylaşmamın sebebi, aynı benzer olayı Hannibal Rising yaşadım, zaten daha önce Red Dragon ve çok bilinmeyen ama daha sonra TV'de gösterilen Manhunter filmiyle zaten Hannibal karakterinin az çok öncesini biliyorduk, yani bu ?prologue?(başlangıç) filmine gerek var mıydı tartışılır. Ancak, hadi yapıldı diyelim, en azından bu filmin diğer bölümlere bir paraleliği olmalıydı bu filmde o da yok tamamen apayrı bir hikâye ve film seyrediyoruz. Güya, Hannibal Lecter aslında Litvanyalımış (!), ailesi ve kardeşi önünde katledilmiş, sonra bir şekilde kurtulup Fransa'ya Japon yengesinin yanına yerleşmiş dövüş sanatları öğrenmiş, yengesine ?ensest? bir şekilde aşık olmuş ve sırf kız kardeşinin intikamı için yamyamlığa soyunmuş, vay be. İddia ediyorum, Hopkins ve diğer bölümlerin yapımcıları bu filmi izlediyse sanırım sinir krizleri geçirmiştir, bir kült olan seri bu kadar aşağılanmazdı sanırım pes doğrusu. Ben bu filmin Yönetmeninin ve Senaristin ?Kuzuların Sesizliği? ve diğer Hanibal Lecter içeren filmleri izlediğini sanmıyorum. Yönetmene ve filmin senaristine bir soru, Hannibal ismi uydurma bir isim değil miydi, Cannibal'ı (Yamyam) çağrışım yaptığı için, bu filmde çocuğun gerçek adı Hannibal da (!?).
darkpower-2
darkpower-2

25 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Olmaz canım olmaz!!!!!!Anthony Hopkins yaratmış bu karakteri can vermiş,gerçek biri olmuş.Bu kanımca sadece ticari bi çalışma.
dikkat-virusumm
dikkat-virusumm

19 Mart 2007 tarihinde eklendi
başrol oyuncusu gayet basarılı ancak farklı bısey cıkmamış fılmde klasik katil filmlerınden olmuş sadece hannibal oyrıcalıgı yok yani
fistik-49
fistik-49

26 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bugün gittim filme ama hiç ama hiç beğenmedim
googaballgugter
googaballgugter

1 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bence kesinlikle hannibali hannibal yapan anthony hopkins o yüzden izlediğim en berbat film.bence zaman kaybı izlemeyin