diğer 3 seri hannibalı (kukuların sesizliği,kızıl ejder,hannıbal) izlediğimde yine o filmlerdeki gibi etkileneceğimi düşünerek gittim,Gaspart ulliel çok başarılı oynamış ama bu filmi kurtaramamış,filme 18 yaş sınırı var ama doğru dürüst hannıbal serisine yakışır sahne bile yok,vasat çekilmiş,zamanınız varsa belki gidilecek film,seyretmeyenler için kayıp değil.
Ben filmi iki gün önce izledim..harikaydı..ben hannıbal ı pekde haksız buldum diemem..yaşadığı şey çok mu basit şeydi yani..kızkardeşinin gözlerinin önünde bir grup kendini bilmez insan tarafından yenmesi..bence hazmedilir bi olay olamaz ..tabi ki şiddete karşıyım..böylesine bi katliama tamamen..ama şunu hiç unutmayın o çocuk öyle doğmadı..o olay onu canavarlaştırdı..ben bu filmi izlemenizi şiddetle öneririm..bence kaçırmayın..
Önyargılı davranmak istemem ancak filmin iyi olmayacağını tahmin ediyorum.Zira Biz aslında Hannibal’dan değil Anthony Hopkins’ın karizmasından etkilendik.Bundan yola çıkarak Anthony Hopkins sız bir Hannibal,Tuzsuz Tarhana Çorbası gibi olur.Çorba Tarhanadır pek bir sevilir ancak gel görelimki tuzu olmayınca birşeye benzemez...
Gaspart Ullıel çok iyi iş çıkarmış...filmi çok beğendim...sürükleyici, tam tadında olmuş...hannibal serisinin kuzuların sessizliğinden sonraki en ii filmi bence
Efsanevi film serisine yakışan bir film değil. Karakterin geçmişini görmek güzel ve iyi bir fikir. Ama beni oyuncular çok rahatsız etti. Önyargılı davranıyorum sanmayın. Tabi ki Hannibal deyince aklıma Hopkins geliyor ama dizi de ki Mads Mikkelsen falan beni rahatsız etmemişti.
tamamen bir manyak yamyamı anlatıo film serisinin diğerlerine göre ben pek bir esinti görmedim seri adına farklı olmuş diğerlerinden ama senaryo adına uyarlama güzel ...