Hannibal Doğuyor
4,1

tilki724
tilki724

28 Şubat 2007 tarihinde eklendi
inanılmaz bir film olmuş eğer filmde hannibal'ı oynayan oyuncuyu inanılmaz başarılı bulum..süper oynamış..9/10
Ali B.
Ali B.

29 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
Filmin hosuma gelmedigimi fazla noktalari var ama bir elestirmen tarafsiz olarak filmi yorumlamali .Sogle diyeyim film tek kelimeyle mantikli ve muhtesemdi yalniz biraz korkunc rin sessizligi serisinede bakacagim
mayamii
mayamii

15 Kasım 2007 tarihinde eklendi
SÜPER Bİ FİLM..arkadaşlar bu filmi beğenmeyenlere saygı duyuyorum fakat filmi anlamak için ailenizden çok yakınızı kaybetmiş olmanız lazım..benim böyle bi durumum var.ve ben bu filme bayıldım..diğer hannibalda sadece kasaplık var.ama bunda süper bir konu ve oyunculuk var..
sercanozel
sercanozel

13 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Keşke diyorum keşke bu film serinin ilk filmi olsaydı gerçekten çok etkileyici bi film olmuş 10/8
doncorleone-2
doncorleone-2

11 Şubat 2007 tarihinde eklendi
arkadaşlar senaryo derinliği olarak film çok şey vaad etmiyor ancak hannibal lecter rolündeki oyuncu inanılmaz başarılı.film bir intikam hikayesi ama güzel bir film olmuş izlenmeli
airborne87
airborne87

16 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Benim her zaman çok beyendiğim filmlere söylediğim bir kelime vardır.Mükemmel'di.Gerçekten film süperdi ya.Toplam 4 filmi var ve her film birbirinden güzel.Seriye yakışır bir film olmuş.10/10
yasinmursel
yasinmursel

1 Nisan 2007 tarihinde eklendi
kuzuların sessizliği kadar iyi...serinin en etkili oturaklı filmi olmş bence.10/9 luk bir film.izleyin.
onur172003
onur172003

17 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Sinemaya giderken pek bir beklentim yoktu açıkçası ama tekrar tekrar izleyebileceğim bir film ortaya çıkmış.
elrune-2
elrune-2

Hannibal Lecter ----> Cannibal Lecter

(1991)Kuzuların Sessizliği filmiyle başlayan efsanenin son filmi Hannibal Rising dün vizyona girdi.

Sanırım Lecter tutkunları bu son filmle 2ye bölündü.Filmin bir fiyasko olcağını düşünenler+ izleyip tastikleyenler ve her neolursa olsun güzel olacağı düşüncesiyle +izleyip büyülenenler,-hayalkırıklığına uğrayanlar...

Ben büyük umutlarla gidip filmle ilgili düşünceleri bulanık olan gruptanım kafamda herşey darman duman olduu... Filmin havadisleri çıktıgından beri cok beğencekmişim hissi taşıyodum, bunun nedeni Hannibal ve Kızıl Ejder devam filmlerinden büyük keyif almam olcak..
Bu tatsızlığın nedeni birçok insanın hemfikir olduğu Anthony Hopkins'in yokluğu değil kesinlikle.. Aksine Gaspard Ulliel'ın o güzel ve soğuk yüzüne Hannibal Lecter'ı çok ta yakıştırdım..
Sanırım bu beğeni sorunsalına neden olan gerçek filmin senaryosunda saklı.. Hannibal Lecter bu olmamalıydı diğer üç filmde izlediğimiz tüyler ürperten sahnelerin,dehşet dolu dakikaların nedeni zekasına hayran kaldığımız Hannibal'ı Hannibal yapan neden bu olmamalıydı..
bu kadar basit bir intikam senaryosu filmin doğasına aykırı olmuş serinin diğer filmleri bu filmle birlikte anlamını yitirmiş...
bilginistan
bilginistan

19 Şubat 2007 tarihinde eklendi
hanibal karakterinin garip ve öldürücü çekiciliğini bu filmdede görüyorsunuz... gidin ve izleyin...
sistemin-defosu
sistemin-defosu

2 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Film güzel fakat diğer filmlere kıyasla kötü olmuş veya çok uzak olmuş...
Belki de Hannibal'ın gençliği ve yaşlılığı arasındaki zaman farkını filme çok iyi yansıttıkları için bu kopukluk hissi oluşuyor olabilir izleyicide.

"Hannibal Lecter'in gençliğini kim oynayabilir ki?" Diye düşünürken "Gaspard Ulliel" ile karşı karşıya kalıyorsunuz filmde.
Anthony Hopkins'de Gaspard Ulliel'e bu filmde hayran kaldığını ve kendisinin canlandırdığı bu rolü bu kadar iyi bir şekilde başka bir aktörün canlandıramayacağını dile getirmiştir.

Film güzel, izlenebilir; çok kötü bir film bile olsaydı sadece "Gaspard Ulliel" için izlenirdi film.
sestetik
sestetik

13 Mart 2007 tarihinde eklendi
walla hanibal ın neden böyle olduğu neden insan eti yediği konusu güzel işlenmiş ama m neden se filmi izledikten sonra insanın morali bozuluyo ve sıkıntı kaplıo içini ,
mad-eagle-82
mad-eagle-82

17 Şubat 2007 tarihinde eklendi
oyuncunu hakkını vermek lazım kesinlikle.ama ben filmi o kadar da beğenmedim. belki de çok şey bekleyerek gitmiş olmam bunda etkilidir ama yine de izlenir yane...
alevole
alevole

24 Mart 2007 tarihinde eklendi
bana kalırsa serinin başlangıcı için biraz sönük kalmış ama tek başına değerlendirecek olursak gayet başarılı...zira katilimiz hannibal’ ı mükemmel canlandırmış duygularını tamamıyle ekrana yansıtabilmiş soğukkanlı biri aktör var karşımızda...seyre değer mükemmel bir film...
masmai
masmai

11 Şubat 2007 tarihinde eklendi
hopkınssız bir hannıbal biraz düşündürüyor, ama gerçek manada gerilimi buluyosunuz bence izlenmeye değer.