Gün Işığı
3,6

Fahri07
Fahri07

9 Ekim 2007 tarihinde eklendi
filmden beklediğimi alamadım.bir kere kurgusu çok zayıf sonra film uzay gemisinde başlayıp orda bitiyor.filmin sonu ise çok berbat olmuş yani bir nevi korku filmine benzemiş.bazen heyecanlı sahneler olsada filmi beğenemedim.1996 yılında çekilen ve başrolünü sylvester stallonenin oynadığı gün ışığı filmi daha gerçekçi ve daha heyecanlıydı bence.
snkolas
snkolas

4 Mart 2019 tarihinde eklendi
Film güzel başladı konusu güzeldi son yarım saatte saçmaladı.Icarus 1 in kaptanı o ne saçmalıktı öyle...Adam ölmemiş yaşıyo ve Icarus 2 ye nasıl gelmiş.Film berbat saçma bir hal aldı ve zombie filmine dönüştü
sayns
sayns

11 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Çok sıkıcı , konusu sıradan ..
techtonic-329
techtonic-329

12 Ocak 2008 tarihinde eklendi
iyi bir konu yakalamışlar ama altından pek kalkamamışlar.çok boşluk var senaryoda özellikle sonlara doğru sıkıyor.Tek güzel yanı danny boyle'un "Bizi oraya bir tek sinema götürebilir" cümlesini sarf etmesidir benim için
Siyahatlyprens
Siyahatlyprens

6 Mart 2008 tarihinde eklendi
Konusu güzel düşünülmüş fakat, yapım aşamasında senaryo yerine oturtulamadığı için, başıboş, olayları ve kişileri bağlantısız, amaçsız ve gereksiz bir film olmuş..Böyle bir konuyu işleyipte bu kadar berbat bi film ortaya çıkardıkları için, senaristi ve yönetmeni kutlamak gerekir.. Bırakan vakit kaybını, insanı sinemadan soğutan bir yapım...
hidalgoviggo
hidalgoviggo

24 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Film başlarda fena değil size kendini izletiyo fakat sonlara doğru özellikle o yaratık vari kişinin filme girmesinden sonra iyice saçmalaşıyor.hele filmin sonu hayatımda gördüğüm en iğrenç son.tavsiye etmiyorum vakit kaybı olur.
ortega131
ortega131

26 Ekim 2007 tarihinde eklendi
açıkcası bende beklediğimi alamadım beğenmedim ..