Gün Işığı
3,6

haylan-18
haylan-18

4 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Eğlencelik amerikan filmlerinden bir tanesi.zaman geçirmek isteyene birebir.yinede verdiği mesajlar vardı beni çok etkileyen.karar sizin .çok iyi süper bir film bekliyorsanız umduğunuzu bulamazsınız ona göre.
arsev17
arsev17

25 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Senaryosu boşluklarla dolu bir filmdi, hiç zevk almadım. Televizyonda falan denk gelirse seyretmelik. Hepsi o kadar.
lovejunkie
lovejunkie

10 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
gülmek,gerilmek,ağlamak yok.romantizm yok aksiyon yok hiç bişi yok.5
Hilda
Hilda

7 Mart 2020 tarihinde eklendi
düşük bütçeyle çekilmiş, uzay konulu bir film. çokta kötü sayılmaz. uzay konulu filmleri sevenler izleyebilir.
dellandouv
dellandouv

9 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
beklediğimin 10da 1ini bile alamadım.. çok fazla saçmalık vardı.. --spoiler--tamam nihayetinde aşşağı yukarı nasıl birşey olacağını biliyordum, çok fazla şey beklemiyodum (yani en sonunda bir armageddon sonu olacağı besbelleydi, insanlık için kendini feda eden görev adamları filan) ama filmin sonlarına doğru çıkan o garip güneş adam çok saçmaydı bence.. o ana kadar herşey çok güzel gidiyordu ama tabiki bir takım aksaklıklar olucakki film olsun, ve aksaklıkları bu adamın yapması çok çok kolaya kaçılmış ve saçma buldum.. çok daha değişik şeyler bulabilirlerdi.. ve ayrıca birkaç tane mantık hatası da vardı, şimdi onları da anlatamıycam çok uzun oldu zaten, okumaya üşenceksiniz.. hatta buraya kadar okumuş olan bile varsa helal olsun diyorum o insana, ve filme 10 üzerinden 5 veriyorum..
ayhanozbekk
ayhanozbekk

16 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
İnanın ne diyeceğimi bilmiyorum. Hani çok büyük reklamlar ve bağırmalarla vizyona sokulsaydı bende burdan bir sürü eleştiri yapacaktım. Ama kendince biraz masum tarafı var filmin o yüzden kızamıyorum da. Bu filmi uzun süredir bekliyordum belkide o yüzden fazla beklentiye girdim.
Sözün özü şu değerli arkadaşlar. Film çok boş bir film. Bu filmi hangi niyetle seyrederseniz seyredin karşılığını alamayacaksınız. Felsefe yok , sanat yok , heyacan yok , mantık hatalarıyla dolu bir bilimkurgu , senaryo yok .
zignecgs
zignecgs

19 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
merakla izlediğim bu berbat filmin sonunda kahroldum
mesutapaydin
mesutapaydin

5 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Filmi bence gayet akıcıydı ve merakla her sahnesini izledim ve beğendim. 7/10
selcuk35
selcuk35

27 Ekim 2008 tarihinde eklendi
izlemeyenler fazla üzülmesin. pek birşey kaybetmediniz, merak etmeyin
serpantinit06
serpantinit06

3 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
enteresan, güzel bir film ama, sınırlar biraz fazla zorlanmış ve görüntülerde karanlık arkasına çok fazla saklanmaya gereksinim duyulmuş...ama yine de izlenebilir bir film di!
Jedaykin
Jedaykin

26 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
film sadece istanbulda gösterime girdi. kaç hafta oldu her cum abakıyoruz acaba izmirde bir salon getirdimi filmi diye. sonra yok korsana hayır kampanyaları yok ampec reklamları. ben bu filmi izlemek için istanbula mı gelicem. tebiki gelmicem.
Korsana Evet!!!!
Ükledeki dağıtımcılar bu kafada devam ettikçe başka seçeneğimiz yok.

("Filmlere, yapımcılarına, dağıtımcılarına, teknik ekip ya da oyuncularına hakaret içeren yorumlar" dağıtımcıya hakaret etmedim eleştirdim. Ayrıca offtopic yorum yapmak zorundayım, filmi izleme şansım olmadı.....)
undeadtr
undeadtr

18 Aralık 2008 tarihinde eklendi
iyi bir bilim kurgu o kadar teknolojik gelişme ve değişme esnasında insanın ne halde olduğunu ne hallere düşebileceğini neler yapabileceğini ve neler yapamayacağını aslında değişenin sadece teknoloji ya da genel anlamda bilim olduğunu insanın ve insani değerlerin değişebilip değişemeyeceğini bize en iyi şekilde anlatabilen bilim kurgudur.ayrıca bilim kurgu saçma olmaz olsa olsa iyi yapılmamış olur.bu ve benzeri filmlerin içinde ne anlatıldığını ne anlatılmak istendiğini anlayamayan beyinler sadece ben anlamadım dese yeterlidir.yoksa her film yorumuna bu film saçma demek hiç izlemeyin demek kolay iş.
zuhre203
zuhre203

20 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Hiç beklediğim gibi çıkmadı film. :( Bir sürü de mantik hatasi var.
altikirkbes26
altikirkbes26

4 Ekim 2007 tarihinde eklendi
konu tamam...fakat anlatılmak istenen şey sahnelerde okadar belirsizki...yinede iyi...bilimkurgu olsunda kötü olsun izlemeye değer...denedikçe her zaman daha iyisi yapılır...fakat ABD yapımı olsaydı film çok daha ses getirirdi sanırım.
Kenan1627
Kenan1627

10 Nisan 2021 tarihinde eklendi
Film bu puanı asla hak etmiyor. Her şey çok kesik en ufak bir bütünlük yok. Sonlara doğru tam saçmalamışlar. Amacı bile belli olmayan maalesef uydurma bir film