Gün Işığı
3,6

Mervan Eker
Mervan Eker

6 Şubat 2021 tarihinde eklendi
Danny Boyle gibi bir yönetmenin elinden çıkması ve iyi bir oyuncu kadrosuna sahip olmasına rağmen senaryosunda eksikler var ama buna rağmen film benim favorilerim arasında çünkü konusunda her ne kadar astronomi açısından eksikleri olmasına rağmen ilgi çekici bir film.Filmi sadece bir bilim-kurgu filmi olarak izlemek bence doğru olmaz çünkü aynı zamanda bir gerilim filmi
snowman72
snowman72

5 Şubat 2007 tarihinde eklendi
danny boyle'dan bir film daha. "transpotting","28 gün sonra","milyonlar" vb.aklıma gelmeyen filmlerinden sonra yönetmen karşımıza tekrar çıkıyor.fragmanını beğendiğim filmi bekliyorum.
teomansonmez
teomansonmez

7 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Bilimkurgu/Gerilim türündeki sunshine,başarılı görüntü açıları ve usta işi kamera kullanımıyla teknik olarak neredeyse mükemmel bir film.Danny Boyle,bir kez daha yönetmenliğini konuşturmuş.Senaryosunu 28 Gün Sonra'nın da senaristi olan Alex Garland yazmış.Konu olarak da fazlasıyla ilgi çekici olan gün ışığı,ikinci yarısına doğru gerilimi yüksek bir filme dönüşüyor.Türdeşleri 2001:Uzay Macerası veya Alien(Yaratık)filmleri gibi bir başyapıt olmasa bile özgün hikayesi ve muhteşem görselliğiyle gayet iyi bir film.öyle sıkıcı falan da değil üstelik.Astronotların psikolojileri ve delilik gibi konular üzerinde de duran film,geleceğimiz hakkında bizi düşünmeye zorluyor.Bence kaçırılmamalı...
que
que

15 Ocak 2013 tarihinde eklendi
Film sofistike ilerlemiyor ve minimalist bir çizgisi var.bütün dünyanın kaderini çizicek bir grubun bu kadar yapalım bitsin havasında bir görüntü çizmesi, beni yönetmenin anlatım cesaretine hayran bıraktı...yine boyle yine enfes bir yapım..izleyin derim.
beck31
beck31

7 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Cillian Murphy olurda izlenmez mi? Fakat Ankara da tek bir yerde gosterildi tek bir yerde gosterimden kalkicak bu gercekten kotu bu kadar iyi filmlere bu yapilmamali, oldukca basariki.. Bu turleri sevenler kacirmasin
laleerol
laleerol

2 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Bence güzel ve değişik bir film.Çok güzel görüntüler vardı.Cillian Murphy her zamanki gibi müthiş.
keremer
keremer

31 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
final bana göre yetersizdi biraz ve filmde daha çok detaya girilebilirdi diye düşünüyorum ama yinede izlemekten sıkılmadım ve ilgi ile izledim. 10 üzerinden 7,5’dan 8 :)
vclsxd
vclsxd

17 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Filmi otobüs yolculuğu yaparken izledim. Ve gecenin bi saati, uykulu uykulu açmama rağmen uykumu kaçırıp, kendini izletti. Bilimkurgu severleri memnun edebilecek bir film. Evime döner dönmez hemen Dvdsini alıp, arşivime ekledim. Her yönüyle sağlam bir yapım. (10/9)
karbeyazecho
karbeyazecho

17 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Normalde yorum yazmayacaktım ama görüyorum ki herkes burda filmi yerden yere vurmuş. Kesinlikle söylemeliyim ki bu kötü yorumlara kulak asmayın. Film gerçekten güzel, emin olun sonu da güzel. Uzay filmlerini sevenlere şiddetle tavsiye edilir.. 9/10
hasanaltay1984
hasanaltay1984

9 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bence film muhteşem bir film mantıksal olarak da yanlışlık eğer biz yaşıyorsak ozaman insan aklının alabildiği herşey müknüdür

aya ayak basmak gibi

ben filme + 9999 puan verşyorum
daywalker-5353
daywalker-5353

15 Kasım 2009 tarihinde eklendi
filmi izledikten sonra insanı etkisinde bırakıo bence izlenilmesi gereken bir film 8/10 u hak ediyor
uni-odev
uni-odev

24 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
ben filmi çok sevdim. Bence görselliği güzel izleensi bi filim haline geliyor. Bu filmde romantizim aramakda yanlış olur. Bu bir bilim kurgu. Bilim Kurgu adına çok şey var. Mantık hataları varmış deniyor. Eğer filimleri hata bulmak için izlerseniz her filimde hata bulursunuz. Ama ben bu filimde hiç mantık hatası bulamadım. Ve izlerkende çok zevk aldım. Bence güzel bir filimdi. 10 üzerinden 7 veririm.
Safetybelt
Safetybelt

5 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
Güzel dizayn edilmiş, insanı merakta bırakan unsurlar ile donanmış hoş bi film. 96 milyon km falan gelindiği söylenilsede bütün zorluklar sıkıntılar buradan sonra başlanılmış ayrı bi konu. Konuda ki değişik hatalar, tasvip etmediğim şekilde müzik ve özellikle son dakikalarda ki kamera geçişleri, 5. adam diye başlayan hegomonyanın Tanrı figürü ile anlatılmak istenmesi, birde tyre karakterinin ne işe yaradığı es geçilirse izlenilmesi gereken bir film.