Gün Işığı
3,6

onerdunay
onerdunay

1 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Yapilan yorumlara bakinca ben baska bir film mi izledim acaba diyorum. Hayatimda izledigim en iyi bilim kurgu filmlerinden biriydi. Konusu gayet ilgi çekici, oyunculuklar yerli yerinde ve mükemmel bir görselligi vardi filmin. Kimi demis ask mesk yoktu, kimi demis hep uzayda geçiyo çok saçma :) ya arkadaslar komik olmayin ne olur. Ben herkese tavsiye ediyorum. Karakter sahibi, eli yüzü düzgün bir film.
foxdown ..
foxdown ..

28 Mart 2015 tarihinde eklendi
bunun gibi başyapıtlara ..bu yukarıdaki gibi yorumlar ve derecelendirmeleri..görünce kahrımdan kendimi taze dökülmüş çimentoya göme'sim geliyor
bu filmin oturulup fizik profesörleri ile beraber kurgulandığını bilmeyen.sevgili türk sinema severler'i ..mağlesef
bilime olan ilgi ve bilginiz gibi insan doğasına olan algınız da yorumlarınız gibi ..yapınızı yansıtıyor..bu sebepten filme yorum yapmaktansa..bu filme yorum yapan ve yapmaya çalışan..tüm bilimkurğu katillerine ..buradan kucak dolusu sevgi ve saygımı yolluyor..büyüklerimin ellerinden küçüklerim'in gözlerinden öperek sıcak çimento'ma gömülmeye gidiyorum..hoşçakal'ın..(burada yorum yapan arkadaşlalara otosutopçunun galaksi rehperi'ni izlets'ek..herhalde kanser olurlardı;)..öpüldünüz sevgiler saygılar
subay-30
subay-30

17 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Bencede Konusu harika ve bilime çok yakın bir işleyişi var ama herşey olağan bir şekilde giderken 5. mürettebat çılgınlar gibi saldırıyor aslında buradada güzel konuya değinilmiş.İnsanların saplantılarının ne kadar tehlikeli olacağını gözler önüne seriyor bence film konu olarak süper izlenmesini şiddetle tavsiye ederim....