Alita: Savaş Meleği
4,2

HAtunun B
HAtunun B

31 Mart 2020 tarihinde eklendi
Merhaba, sinema ve dizilere dair eleştri,haber ve yorumların yapılacagı kaliteli ve seviyeli 4 yıllık 140 kişilik whatsapp grubumuz vardır. katılmak isteyenler 0543 419 88 50 nolu numaradan bana ulaşabilirler. Kurallar: kufur , cinsel içerikli paylaşım, saygısızlık yasak. 20 yaşından büyük kişiler kabul edilmektedir. din siyaset ve futbol konularında konuşmak ve paylaşım yasaktır.
Erdal Y.
Erdal Y.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

30 Haziran 2019 tarihinde eklendi
süper filim hem duygusal hem macera bizi etkiliyor. tebrik ediyoruz hem yapın çi ye hem yönetmeni hemde senaristi iyi iş cıkart tınız bilim kurgu yönetimi ve görsel kaliteli yapın cıya ses ve eefekler müken mel di güzel haliteli bir filim sunan ve internet başında bizi eksik etmeyen her keze tşkler dileri.
Muhammet U.
Muhammet U.

10 Nisan 2019 tarihinde eklendi
FİLM SÜPER :DASDSDFDFSDFSFLKFFRJ OKFSDG ORJ GOUUGOUH GUH VISVBNKSJGHIUWSRGH KL JVHBSLKJHNWUOIGJWGGSGDFHB
Seher G
Seher G

4 Temmuz 2019 tarihinde eklendi
Mükemmel bir filmdi benim için. Umarım en yakın zamanda 2 si çıkar. hügo çok iyi oynamış. <3
filmin 2 si çık daha mükemmel olur diye bekliyorum. Avatar'ın 7 yıl gecikmesie sebep olmuş ama bence buna değerdi.
Samet ç.
Samet ç.

16 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Arkadaşlar film gayet güzel ben tavsiye ediyorum. Güzel yapmışlar, bağlantılı bir şekilde ilerliyor film. 2 si gelecek filmin. Öyle bitti 
acar acar
acar acar

13 Ocak 2020 tarihinde eklendi
2019 da izlediğim kesinlikle en kaliteli film ama gariptir hasılat oranı beş para etmez filmlerin gerisinde kaldi
Ali Emirhan D
Ali Emirhan D

20 Şubat 2019 tarihinde eklendi
2 saat hiç sıkılmadan izledik. heyecan üst düzeydeydi. macera, aksiyon, romantizm hepsinin bir karışı bu eser. sinemada izlemenizi öneririrm.
Umut S
Umut S

15 Şubat 2019 tarihinde eklendi
2014-2019 arasi izledigim en güzel filmlerden birisi
2 saatlik bir film yarim saatte izlemis gibiyim zamanin nasil gectigini bile anlamadim cok surukleyici
burak i
burak i

22 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Belki de hayatımda izlediğim en iyi filmlerden diyebilirim. Kendisinin adı pek duyulmasa da kendi adını duyuran filmlerden kat ve kat daha iyidir. Sadece sevemediğim tek yönü müziklerin biraz yetersiz kalması sanki biraz daha soundtrack verilebilirdi diye düşünüyorum. Aslında bakıldığında soundtrackler baya iyi fakat fazla yerleştirilmemiş. Onun dışında birçok adı duyulmuş veya duyulmamış filme fark atar. Yeniden gidebilieceğim nadir filmler arasında yerini aldı ve ikinci filmi izlediğimden beri beklemeye yakın takibe aldım. Paranızı boşa harcamayacağınız harika bir film kesinlikle tavsiye ederim bu arada hayatımda manga çizgi roman gibi şeyler okumadım ve okumayı da düşünmüyorum bu filmin de manga dan olduğunu filmden sonra araştırmamda öğrendim yani manga bilmiyorum veya manga ne ya diye bakmayın kesinlikle harika bir film
Berkay K
Berkay K

28 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Mükemmel bir film mutlaka sinemada izleyin. Bilim kurgunun yanı sıra Matrix, Ghost in the Shell gibi yapımlardan da izler taşıyor. Emrah ın dedikleri filmi izlerken benim de dikkatimi çekmişti. Film konusu ve içinde ki karakterlerin konuşmaları itibariyle izleyenlerde derin anlamlar bırakmaktadır.
Mehmet A
Mehmet A

24 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Gayet güzel
Yorumsuz.
Filmin devamını bekliyoruz bi avatar gibi tek filimde kalmasın sonuçta bi efsane doguyor bunun devamını kesin çeksinler 珞珞珞珞
Muhammed Onur Ertan
Muhammed Onur Ertan

14 Mart 2020 tarihinde eklendi
hayatımda gördügüm engüzel filim ve buzama na kadar izledigim tüm filimlere tek atar o derece güzel yani 2 isi cıksa ilk ben diderim ilk seyansına
Melih 60
Melih 60

16 Nisan 2020 tarihinde eklendi
çok güzel bir film.BBBBBBBBBBBBBBBBBBBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYYYYYYIIIIIIIIIIIILLLLLLLLLLLLLLLLLDDDDDDDDDDDIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMM.(50 KARAKTER İSTEDİĞİ İÇİN UZUN YAZDIM...)