filmde yerlilerin geleneksel ayin gibi durumlarda giren müzikler çok güzeldi ama bi kaç yerde giren müzikler vardı özellikle sonundaki çakma celine dion türü bi şarkı vardı.o kadar milyon dolarlar harcamışlar insan 2 3 milyon daha verirde müziğini enyaya yaptırtırdı.mükemmele çok yakın olan film biraz daha kusursuz olurdu
Istinye Park Imaxten uzak durmanızı tavsiye ediyorum (Hatalar düzeltilene kadar).
Filmi önce Capacity Cinebonusta reald-3d olarak türkce izledim. Muhteşemdi bence 10/10. Bugün Istinye parka gitme çılgınlığında bulundum (Okuduğum tüm eleştirilere rağmen). Görüntü çok karanlık (az buz değil bariz şekilde), resmen içim bunaldı. Gözlüğü defalarca sildim, ancak sağ gözüm bulanık görüyordu. Alt yazılar berbattı... ses için birşey diyemiyorum.
Kısacası yorumlara inanın ve İstinye park Imaxten uzak durun. Cameronun dünyasını sönük izlemeyin... Film için söyleyecek birşeyim yok. Film süperdi.
filmi dün akşam izledim ve hayran kaldım hayal gücü ve teknoloji birarada mutlaka izleyin arkadaşlar real 3d farkıyla çok keyifli bir 3 saat geçireceksiniz
Filmi divx olarak izledim ve ondan puan verdim diye ahkam kesen arkadaslar; filmin çekimleri daha yeni bitti kurgu aşamasında. aralık ayında gösterime girecek tüm dünyada. henüz bir kopyası yok. gösterime girdiği zaman bile kopyasını bulamayacaksınız. cameron abi avatar öncesi avatar sonrasi bir olaya imza atiyor.
Gelelim avatar ve ben ile olan iliskisine. dört gözle bekliyorum. tüm zamanların en pahali filmi olmasının yaninda tüm zamanlarin en fazla gişesini de yapacaktir. 2009-10 yillarinin box-office krali geliyor. kadro ise harika. sigourney weaver, sam worthington, giovanni ribisi, michelle rodriguez.
Avatar hakkinda hic bir sey bilinmiyor. fragmani yok. sadece bir teaser yayinlandi o kadar. bu teaserdan anladigim kadariyla yeni bir ev arayan insanligin hikayesi anlatilacak. 3 saat boyunca bir görsel sölen bizleri bekliyor. tavsiyem kaliteli bir salonda izleyin. umarim ankaradaki imax salonu o zamana kadar yetisir.
Bu arada son olarak sunuda söylemeden edemeyeceğim. film gösterime girmeden önce kuzey amerikada sinema salonlari kendilerini bu film için yetersiz bulup tadilata gecmisler. o derece :))
Gerçekten sürükleciliğiyle ve mantıkla hayal edilenbilinenin çok ötesinde harika bir film olmuş.3 boyut olarak görüntülerin hakkını vermiş.İzlerken akışında kayboluyorsunuz.7 den 70 e tüm sinema severlerin izlemesi gerektiği bir film.Tebrikler...
Arkadaşlar şu an sabah 4:39 ve sinemadan yeni geldim. İzmir balçova cinebonus da 3D olarak izledim ve hala filmin etkisindeyim. Mükemmel bir görsellik sunulmuş. Filmin bitmesini hiç istemeyeceksiniz. Pandora beni büyüledi. Gerçek olmasını, orada olmayı istedim. Kesinlikle 3D sinemada izleyin. Sinemada izlemeyenler çok şey kaçıracaklar. 10/10 veriyorum simdiye kadar izlediğim en güzel görsel şölendi, ve senaryosu da gayet başarılı. Bu kdar iyi olabileceğini tahmin etmemiştim. İyi ki gece 00:45 seansını bekleyip gitmişim. Bu arada IM4X olsa mükemmel ötesi olacaktı. İzmire de IM4X istiyoruz artık! :))
uzun zamandır izlediğim en güzel film diyebilirim. izlenesi, muhteşem, kusursuz, harika bir film, bir başyapıt. doğasına aşık olacağınız ve filmden çıktıktan sonra orada olmak isteyeceğiniz "çok güzel" bir doğa hazırlamışlar ve içindekilerle beraber kusursuz bir uyum yakalanmış; gerçek olmasına inanacağınız kadar gerçek hazırlanmış bir ortam. her bir noktası tek tek işlenmiş, zaman, para ve en önemlisi emek harcanmış. filmi dün izledim ama her bir anı hala aklımda, etkisinden çıkmanız zaman alacak.
arkadaşlar ben izledim inanın harika filim. ama bayanlara tavsiye etmiyorum. çok aksiyon var ve biraz bilim kurgu özelliği yüksek olduğundan bayanlar hoşlanmayabilir.