Avatar

ugurcan2020
ugurcan2020

13 Şubat 2010 tarihinde eklendi
bende toruk macto olmak istiyorum
iste-bu-ya
iste-bu-ya

8 Mart 2010 tarihinde eklendi
film kesinlikle toplama bir film,adadan olsun matriksten olsun,national geographic dergisinin yeni zellandayı ele aldığında çekmiş olduğu bütün fotografları bu filmde görmek mümkün..senaryo olarakta öyle cezbedici değil..izlenebilir ama kesinlikle değil...
ha-ha-ha-14
ha-ha-ha-14

5 Nisan 2010 tarihinde eklendi
fılmın dvd sı cıktıııııııııı on numARA fılm yhaaaa
zolaa01
zolaa01

23 Aralık 2009 tarihinde eklendi
kesinlikle izlenmesi gereken bir film sadece görsel efekten ibaret olmayan bir film(belkide tüm zamanların en iyi görsel efektidir orası ayrı) konusunun klasik olduğunu söyleyenler var iyide zaten dünyada işlenmeyen konu hemen hemen kalmamıştır önemli olan nasıl anlattığıdır kısacası bu filme kesinlikle sadece klasik bir bilim-kurgu filmi değildir; duygu yönünüde iyice aktarmış.
alicetin1905
alicetin1905

25 Ocak 2010 tarihinde eklendi
insanlığın gerçek yüzü ortaya çıkartılmış avatarların ayinleri beni çok etkiledi
100/100 on numara
ForeverTodayUK
ForeverTodayUK

5 Ağustos 2012 tarihinde eklendi
Öncelikle bir filmde olması gerekenler listesinin belki de başında gelir sizi alıp uzaklara götürmesi, sizi ağlatması veya içinizi kıpır kıpır etmesi. Herkes gibi ben de büyük bir heyecanla filmi geldiği gün alel acele gidip reklamlara kananlardanım. Filmi izlerken ne heyecanlandım ne de duygusallaştım. Sadece ekranda koca bir ''mavilik''ten öte birşey göremedim.

Filmde her türlü numara kullanılmaktan çekinilmemiş. Gruba yeni biri gelir. Hiç sevilmez, sonra birden grup ona tapmaya başlar. Her zaman grubun liderinin kızkardeşini kapar. Bir diğeri ise Harvard okuyan zeki çocuk hiçbir şeyi başaramaz fakat yandaki mahalle çocuğu dünyayı kurtarır vs... vs... Bunun gibi şeyler filme adeta yapıştırılmış durumda.

Savaş sahnelerinden hoşlananlar da es geçilmemiş. Filmin uzun süresi boyunca bolca karşılaşacakları şeylerden bir tanesi de bu. (Transformers'ın kulakları çınlasın.)

Son olarak büyük ekran tv'niz varsa film size iyimiş gibi gelebilir fakat bu safaları geçtiğinizi umuyorum.
meco1905
meco1905

23 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
eminim harika bir film olacak avatarın çizgi diziden alınmadığını söyleyenler yanılıyorlar tamamen çizgi dizi deil belki ama filmi çıkış yeri zaten bu ateş hava toprak su ve hepsini yapması gereken alnındaki ok işaretiyle meşhur avatar nesi farklı söylermisiniz? çok güzel bir film bekliyoruz umarım yanılmıyoruzdur....
djevren1210
djevren1210

13 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Bi filmi izledikten sonra hemen izlediği diğer filmlerle kıyaslama hevesi de ne ola ki... Matrixten almışlar işte şundan daha iyi değil...şunun gibi başyapıt değil... Belki de eleştirirken çok yüzeysel eleştiriyoruz. Hani neden milyonlarca dolar harcandı bu filme ,film şirketi neden bu parayı James Camerona verdi... ve nasıl bu paranın katıyla döneceğinden eminlerdi... Belki de filmi olumsuz eleştiren arkadaşlarımıza sorsalardı ,onlar uyarırlardı film şirketini.."yok tutmaz bu film ,kimse beğenmez..bu ne yaa böyle film mi olur." derlerdi... ha ama pardon...o zaman film 17 günde 1 milyar dolar barajını aşmazdı pardon... filmin reklamı iyi yapıldı diye tuttu diyenler var... heralde yapılacak...kim bilmediği filme gitmek için yanıp tutuşur ki...bu işler böyle ilerlemiyor mu sanki ,nasıl yorumlar bunlar yaa...evet reklamı yapılacak tabi... türlü türlü kıyaslamalar ,yok bilmemneler...James Camerona yönetmenlik dersi verin bari...Hayır olumsuz eleştirmek mesele değil..tabiki beğenmeyebilirsin ,tabiki senin hoşuna gitmemiş olabilir...ama herkes anlamıyorda bir sen bu işlerin piriymişsin gibi söyleyince de garip oluyor dimi...beğenmedim de geç ,milletin beğenisine de laf atma..peki bu filmde kusur var mı...evet belki var..ama bu kadar mükemmelliyetçi olursanız hiçbir aktiviteden keyif alamazsınız ki...didik didik neresinde bozukluk var diye bakmalar. aha yok şurası olmamış demeler.. bırakalım arkadaşlar..keyif almaya bakalım ,eleştirmek için yanıp kavrulmaya değil...saygılar...
BATU-h11n-35
BATU-h11n-35

5 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
10 numara film hayran kaldım.Blu-Ray seyredin filmden aldığınız zevk 100 kat daha artıyor.Olağanüstü bir görüntü kalitesi,filme kaptırınca sanki kendinizi pandoranın içindeymiş gibi hissediyorsunuz.Savaş sahneleri ise mükemmeldi ,müzikleride bir okadar güzel 10/10
bbeyza97
bbeyza97

8 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Anlatılmaz yaşanır ..)
street-cats
street-cats

18 Ağustos 2009 tarihinde eklendi

sanırım bunlar farklı seyler..
aleew
aleew

21 Aralık 2009 tarihinde eklendi
kesinlikle mükemmel bir film, mutlaka gidin..!
hilalaaa
hilalaaa

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
İzlerken insanlığından utanası bir milletin çektiği özeleştirili bir film.Amerikanın askeri tutumunu eleştiriyor ince ince bence hayal dünyasıyla gerçek dünyaya göndermelerde bulunuyor.Son olarak gavur yapmış izlemesi zevkli heleki 3d lisi kaçırılmamalı
hdinckurt
hdinckurt

10 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Recep ivedik ve Yahşi Batı gibi filmleri seyredenler ne anlar Avatardan. Hayatınızda bilim kurgumu gördünüz hayal gücü neler yapmış adamlar neleri hayal etmiş bir düşünün bakalım.

Size Cem Yılmazın ilkokul espirileri lazım adamlar yerlilere gidiyorlar yok yerli malı haftasıymış diye espiri yapıyorlar pehh.
babacan-ltd
babacan-ltd

22 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Anlaşılan bu film hakkında daha çok konuşulacak şey var... Fakat bazı marjinal arkadaşların bu filmi yorumlarken konusu çok sıradan ve bilindikti demelerini anlayamıyorum. Yani bu arkadaşlar "Esaretin Bedeli" filmi için bilindik bir hapisaneden kaçış filmi. "Godfather" için bilindik bir mafya filmi diyemi yorum yapıyorlar. Avatar konusu, kurgusu, efekleri ile muhteşem bir film. 10/10