Bu filmi yapanlar akıllı ve çok zeki kişiler ben helal olsun diyorum. Süper olmuş bence böyle güzel eserleri topluma sunmanızın değiri çok büyük. Tekrar helaaal olsun size diyorum
Bu filmi kaçırmamanız gerek, şimdiye kadar yüzlerce film izledim ve izlediğim en güzel 2-3 filmden biri bu oldu. O güzellikleri görmek, o heycanı tekrar yaşayıp izlemek isteyeceksiniz. Ve mumkunse 3 boyutlu sinemalarda(forum istanbulda izledim fiyatıda gayet uygundu 8 TL.) izleyin filmin tadı kat kat artıcak. Herkese iyi seyirler bu arada tam 14 yılda yapılmış emeğe saygı korsa hayır.
Arkadaşlar bence önce şu yazıyı okuyun, filme gidip gitmemeye ondan sonra karar verirsiniz. http://www.sinegargara.com/2009/08/avatar-ongosterim-ilk-izlenimler/
yüzüklerin efendisiden sonra ilk kez bi film bu kadar hoşuma gitti diyebilirim(arada istisnalar olabilir). tek bölümde bitmeyip bi kaç bölüm şeklinde olmasını isterdim. ve ilk kez bi filmden çıkınca bende orda yaşamak isterdim dedim. orman büyüleyici.bizimkilere 1milyar dolar verseler böle film yapamazlar. ormanın tüm ayrıntıları düşünülmüş.
Sinemaya verdiğim paraya acımadığım nadir filmlerden biri..Renkler,karakterler olağanüstüydü.Tabi filmin 3D olması beni etkileyen diğer bir unsur.İzlemeyen varsa kesinlikle durmasın.