Avatar

cioman
cioman

4 Ocak 2010 tarihinde eklendi
adi ve basit bir seneryo.uzaylı bir kıza aşık olan dünyalı bir genç.seneryo size birşeyler anımsattı mı? türk sineması bu seneryoyu yıllar önce yaptı.arif ışık goralı cekuya aşık oldu, onun gezegenini kurtardı vs. zaten para olsaydı gora 3D çekilirdi.senaryo açısından 0 veriyorum.ama görsellik ve efektler açısından 9 puanı hakediyor film...
celal-fidan
celal-fidan

10 Ocak 2010 tarihinde eklendi
çok güzel bir film özellikle görsel efektler süper
hilal-405
hilal-405

12 Ocak 2010 tarihinde eklendi
çok ama çok güzel bi filmdi. ama herkesin zevki farklıdır. benim için güzel ama sizi için bilmem...
special-edition-16
special-edition-16

13 Ocak 2010 tarihinde eklendi
bizki 7 kişi filmin fragmanına salladık dandiktir dedik,gittik izledik 7 kişi birden mükemmel dedi.izlemeden sallamayın gidinde o hasılata biraz daha katkı yapın.adamlar yapmış işte daha nolsun.
estebaranz
estebaranz

13 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Filmdeki eksiklikler ;
1-gece olunca animasyon seyrediyorsunuz , gunduz olunca normal film
2-kadının zırlayıp durması can sıkıcı
3-karakterler sonuk , kahraman karızması yok
4-askerler duzenlı ordudan cok bır albaya baglı kendı cumhurıyetını kurmak ıstıyen mılıtanlar havasında
5-komık ve sacma sahneler var
bas yapıt denıyor ; starwars , matrıx ,yuzuklerın efendısı gıbı senaryo ve karakterlerıyle ust sevıyede olan fılmlere haksızlık olur ozellıkle starwars.
oskekrl
oskekrl

14 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Film gerçekten eğlenceli bir seyirlikti.Görseller etkileyiciydi, ben bazılarının "zaten fantastik olan dünya animasyon filmlerdeki gibiydi" yorumuna katılmıyorum.Bana film boyunca animasyonun ötesinde bir gerçeklik hissi yaşattı, ayrıca 3D teknolojisinin kullanımı çok ölçülüydü: abartısız ve yaratılan dünyayı zenginleştiren nitelikteydi.Pek çok kişinin düşündüğü gibi daha sağlam ve derin bir senaryo üzerine kurulsaydı,filme yapılacak kayda değer bir eleştiri kalmazdı demekten alamıyorum kendimi..
Bir yandan da son yıllarda çok çok uzaktaki ülkeleri terörist ilan edip yapılan adalet dışı müdehaleleri özetlemiş ve çok naif bir düzeyde de olsa ana şemayı ve saldırganların düşünce tiplerini yansıtmış. Açıkcası on yıllarca tekrar tekrar şişirilen Vietnamdaki kahraman Amerikan askerinden gına gelmiş biri olarak, çok derin ve sağlam bir platform olmasa da bu filmde karşı bir tutum görmek güzeldi.
Gerçi alt metinde değerli bilimadamlarının değil de gözü kara ve eğitimsiz bir askerin yeğ tutulması da ayrı bir nokta..ama belki de vahşi hayata daha uygun mizaçta olduğu içindir diyelim :)
egeli86
egeli86

14 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Bu yada başka bir filme çok beklentiyle giderseniz tabi istediğinizi bulamassınz. Ha filmin iyi olduğunu duydum bi izliyelm dersin bakarsın kardşm film senin hayatını değiştircek deil ya ama film güzel şimdi çamur atmıyalım. Yüzüklerin efendiside güzel buda güzel bu filmin evrensel bi güzelliği var kabul etmek lazm he kötü diyenlerde artık filmin ayrıntılarını yapısını genelini iyi özümseyememiş bence.9/10 veririm oda senaryo biraz değiştirilebilirdi tek eleştri budur.
gulsum-bas
gulsum-bas

17 Ocak 2010 tarihinde eklendi
şimdiye kadar izlediğim en iyi filmin titanic olduğunu düşünüyordum ama avatardan sonra titanic kadar başarılı hatta görsel efektlerini göz önünde bulundurursak en iyi film diyebileceğim bi film...

beyenmeyen ve daha iyi bi kalite bekliyorum diyen arkların da fikirlerine kesinlikle katılmıyorum...

filmin esprisi üç boyutlu izlenmesinde izlicek arkların üç boyutlu izlemesini tavsiye ederimm...

iyi seyirler...
anarkeeee
anarkeeee

27 Ocak 2010 tarihinde eklendi
filme daha dün gittim gerçekten çok etkileyici ve sürükleyiciydi hiç bitsin istemedim.Görselliği hayran bıraktı türüne göre yılın en iyi filmi kesinlikle ayrıca drama dalında oscar ödülü almassa bende bişi bilmiyorum ve bi daha film izlemiyeceğim. :)
kamachi-83
kamachi-83

10 Şubat 2010 tarihinde eklendi
filmi izledim pek öyle aman aman bir film değil 3 boyutlu olması ve efektleri bakımından izlenecek bir film konu bakımından ise sınıfta kalmış diyeceğim şudur ki yüzüklerin efendisi filminin gelişmiş versiyonu yüzükleri efendisi geçmişte daha basit silahlar bu gelecekte daha gelişmiş silahlar
saufds
saufds

14 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Gayet başarılı bir filmdi biri 3 boyutlu olmak üzere 2 kere izledim.
dnzdgrmnc
dnzdgrmnc

15 Mart 2010 tarihinde eklendi
Bence muhteşem bir film olmuş, çok çok başarılı. ama görsel muhteşemliğinden ziyade beni biraz hüzünlendirdi; insanoğlu yapmış yine yapacağını dedim hala da diyorum!!!!
e-acar79
e-acar79

23 Mart 2010 tarihinde eklendi
Hangi psikoloji de izlendiğinin çok önemi var anlamayanlar için harika bir film olmuş etkileyiciydi
Skan3daL-a
Skan3daL-a

26 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Böylesine dev yapımları James Cameron çok iyi beceriyor.Herkes izlemeli, bu film kaçmaz..10/10
irSe
irSe

31 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
dört dörtlük bi film.. Fazla söze gerek yok.