Avatar

delete800
delete800

28 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
yaklaşık 11 yıldır beklediğim bir filmdi tamamiyle tam istediğim gibi bir film olmuş tek yönetmenim benim james cameron
-enol-özgün
-enol-özgün

2 Ekim 2010 tarihinde eklendi
gerçeten filimin neresi olursa olsun efektler-sahne-kostüm ve en çokta sürükleyici bi konusu var belki bu yıl izlediğim tüm filimlere 100 kere basar .izledikten sonra bile hep aklınıza gelecek bi film
JackRyan
JackRyan

26 Şubat 2023 tarihinde eklendi
Parama yazık oldu çok pişman oldum vaktimi bu filme harcadım Tom ve Jerry izlesen daha çok keyif verir
ahmetkoksal50
ahmetkoksal50

26 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar bu Avatar o çizgi filmi olan avatar değil o film 2010 yılında gösterime girecek...
nuri-ankara
nuri-ankara

10 Aralık 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar film gerçekten güzel olacak buna eminim.çünkü buna benzer bi oyun var adıda rogue trooper.oyunu çok etkili ve sürükleyici bence filmide bi okadar etkileyici olacaktır
sistematikkaos
sistematikkaos

16 Aralık 2009 tarihinde eklendi
ben dün izledim.kesınlıkle görsel olarak muhteşem
coolcapo
coolcapo

18 Aralık 2009 tarihinde eklendi
dün izledim bu filmi uzun süre aklımdabn çıkmayacak güzellikte bi film herkese şiddetle tavsiye ederim....
oguz-ozkadar
oguz-ozkadar

19 Aralık 2009 tarihinde eklendi
bu film gerçekten mükemmel yorumlarda bunu gösteriyor fragmanla yorum yapıp konusanlar için gidin diyordum ama 3 d olmazsa olmazı james cameronı tebrik ediyorum
beyzaa-200909
beyzaa-200909

19 Aralık 2009 tarihinde eklendi
tek kelimeyle harikydı.. herkese şiddetle tavsiye ediyorum.. ama 3boyutlusuna gitsenz daha iyi olur ben gtmedğim için çok pişmanım:s animasyon sevmeyenler bile beğenecek...
rfabus
rfabus

20 Aralık 2009 tarihinde eklendi
gercekden soluksuz enfes bır fılmm olmus tek kelımeyle helal olsun denebılır yapanlara cok takdırlık bır yapıtt
ank-06-gucu
ank-06-gucu

20 Aralık 2009 tarihinde eklendi
filmi seyretmedim neden alt yazılı 3d li bir film alt yazılı berbat oluyor dikkate alın AFM nin dikkatine büyük ekranda (ankamol) de türkçe seyretmek istiyoruz çoook kişi.
sozmeno
sozmeno

21 Aralık 2009 tarihinde eklendi
dün izledim bağlantılar daha iyi yapılabilirdi.bir çok filmin alıntılarından teknolojiye farklı bir gezegene uyarlanmasına benzemiş.düşmanın dediğinin dostun olması onlar için savaşmak gibi.örnek son samuray.ana fikri doğaya, yaşama saygı ve tabiki insanların aç gözlülüğü diyebilirim.saygılar
kemalyasarcan
kemalyasarcan

22 Aralık 2009 tarihinde eklendi
imaxx izlemek gerek diyen arkadaşlara katılmıyorum, bence real3D daha başarılı, imax miladını doldurmuş bir teknoloji artık. Real3D de görüntüler ve renkler daha canlı
greencountry
greencountry

23 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Gerçekten çok etkileyici şaheser bir film... bu görsel sinema şölenini izlemenizi tavsiye ederim.. 10/10
ramazansvs
ramazansvs

28 Aralık 2009 tarihinde eklendi
ben 3 gün arayla hem normal hemde 3d li olarak seyrettim. ewt flim gerçekten şaheser ama 3d seyretmenizi tawsiye etmiorm. gözleriniz çok yoruluyo we o kadar çok etki yaratmıyor