Ben beğenmedim.İlk bölümü gayet iyi ilerlerken bir anda hollywood klişesine bürünerek beni hayal kırıklığına uğrattı.3.Sıradan 3d gözlüğüne izleyipte ekranı bulanıp görmemde cabası.Görsel efektler hoş olmasına rağmen inanın ilk 20 dakikadan sonra 3 saatlik filmin sonu tahmin edilebiliyor.Yinede keyifle izlenebilir ama ben hayal kırıklığına uğradım.Gidin görün.İyi seyirler.
Bilim-kurgu ve fantastik film izlemeyi çok severim. Filme çok büyük umutlarla gittim. Sürekli pompalanan 3D teknolojisinde dönüm noktası, Terminatör 2 gibi film endüstrisinde dönüm noktası vs. vs... 3D film izlemek elbette güzel ama film sıradan 3D özelliği dışında birşey vermiyor. Beni sersemleten hiçbir şey yoktu filmde, zira bu tarz filmler o kadar çok ki. Mükemmel bi film değil ama yine de güzel, izlenebilir...
film gerçekten güzeldi ama filmin her ssahnesinde keşke 3D izleyebilseydim dedim... eminim çok daha farklı bi tat verecektir. 3 boyutlu olmadığı halde bu kadar beğendimse 3 boyutlu emnm çok daha iyidir. ama sonunu sanki biraz fazla uzatmışlar. ama verdiğiniz paranın mutlaka karşılığını alacaksınız 10 üzerinden 9 verdim ;)
Yılın her bakımdan tartışmasız en iyi filmi. Adeta bir teknoloji harikası. James Cameron 2009u mükemmel filmle bitirmiş 2012 filmini ble geçti Avatar. Film belki fazla uzun ama o uzunluğun sonunda filmin bitmesini bile istemiyorsunuz. Bu film muhakkak üç boyutlu ve orijinal seyredilmeli yoksa hiç bir tadı olmaz. Filmin en öneml olayı ise İnsanoğluna ve ABDye alt metinlerle öz eleştirelerde bulunulması (filmi seyretmeyenler için detay vermeyeceğim. Notum: 10/10.
uzun zamandır film yorumlamıyordum ama bunu es geçemiycem :) fragmanı beni beklentiye sokmamıştı ama gelmiş geçmiş en iyi filmlerden biriydi diyebilirim, duygular o kadar iyi harmanlanmış ki kendinizi bi yerden sonra Navili gibi hissetmeye başlıyorsunuz :) 10/10 puanı hakkıyla hakeden bir yapım, ne diyebilirim ki, gidin görün..
yorumlara katılıyorum 3D izlemek şart bu filmi.Bana süresi biraz uzun geldi bi türlü bitmek bilmedi.Ayrıca ben türkçe dublajlı izledim kesinlikle mükemmeldi.
Bu filmi yapanlar akıllı ve çok zeki kişiler ben helal olsun diyorum. Süper olmuş bence böyle güzel eserleri topluma sunmanızın değiri çok büyük. Tekrar helaaal olsun size diyorum