Avatar

mr-firat
mr-firat

12 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
filmde hiç bir şey yok sadece görsel efekte dayanıyo aldanmayın diğer yorumlara çokkötü bi film...kızın ağlama sahnesi çok komik ti çocuk filmi gibi..
DeLiCoCuK
DeLiCoCuK

8 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
bu filme 7 puan yok uykum geldi yok hata bulmya calisanlari kesinlikle kınıyorum kendi tarzı harıc baska fılmlerle kıyaslayanlarıda kınıyorum dünyada millet bu filmi izlerken sarhos olmus tüm elestirmenlerden olumlu her yönüyle iyi gösterilen bir filme nasıl böyle tuhaf şeyler yazabilenler çıkıyor anlamıyorum o kısıler bu filmi nereleriyle izliyorlar gercekten anlamıyorum. bu film en az genel olarak konusursak 9.5 puanlık bir film aksini söyleyenin film bilgisinden ve bakiş açisindan şüphe ederim.
AykutKarabacak
AykutKarabacak

8 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Amerikan Yerlilerinin hikayesi canlandı gözümün önünde filmi izlerken. Sanki bir özür, bir günah çıkarma gibiydi bu anlamda...Diğer taraftan ses ve görüntü efektleri oldukça başarılı. Zaten Amerikan sinemasının bu konudaki üstünlüğü tartışılmaz. Bu tip filmlerde görülen klişe tuzağına malesef Avatar da düşmüş. Zaman zaman 'ben bunu biryerde görmüştüm' hissine kapılıyorsunuz.Bir fantastik sinema tutkunu olarak film beni cezbetti. Sizde de aynı etkiyi uyandırır mı bilemem. 7/10
CastieL-2
CastieL-2

7 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Tamam çok güzel filmdi;görsellik ve o sanal dunya o kadar gerçekti ki ayakta alkıslamak lazim... Fakat film sanattır,yaratıcılıktır asla teknolojiye boy eymez,yardım alır ama boy eymez..Niye böyle saçmaladığımı açıklamam gerekiyor tabi, sözün özü bu film benim ilk 10uma giremedi Gladyatorden, cesuryürek den efendim ne biliyim eskiyadan güzel değildi..Bişeyler eksikti belkide ruh yoktu fazla yapay ve duygusuzdu, 8.5 8.9 arası bi puan hakettiği görüşündeyim .
wentworthmiller-2
wentworthmiller-2

3 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
James Cameron ;Tıtanıc ve Termınator gibi efsanevi filmlerin yönetmeni...İşte başarılı yönetmen budur.Önce Tıtanıc filmi rekor kırdı sonra Avatar...Bu onun için kuşkusuz anlatılamaz bir gururdur.Bu film görselliğiyle,verdiği zevkle hayatımdan başıma gelen en güzel şeylerden birisiydi.Yarı insan görünümlü mavi Navi halkı müthiş tasarlanmış..Tam bir görsel şölen..Ve müthiş efektler..İzlerken aldığım zevki anlatamam sanırım.Film müthiş duygular barındırıyor.Cok büyüleyici ve etkileyici bir film.Jake in Navi halkından birisi olmak ve onlar gibi yaşamak için öğrenmesi ve geçirmesi gereken bir cok aşama vardır..Ve bunları öğrenmek zorundadır.Filmin bu kısımlarında yaşanan maceralar en cok zevk alarak izlediğim yerlerdi...-İnsanlar Pandora gezegenin havasını soluyamadıkları için Navi halkı gibi bir avatar üretirler.Jake Pandora da yaşamayı kabul eder.Ama gün geçtikce orada Jake tutan birşeyler vardır.Aşık olmuştur.Bu hem insanlar ve Navi halkı için büyük bir şavasın başlamasını sağlayacaktır-...Filmin süresi yaklaşık 3 saat.Ama müthiş sürükleyici.Zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.Sonundaki savaş sahneleri dışında bir an olsun sıkılmadım.Ama bu kadar olumlu yönlere rağmen kesinlikle senaryo cok basitti.Böyle olduğu için tam bir hayal kırıklıgına uğradım.Filmde ilerdene olacağını rahatlıkla tahmin edebilirsiniz.Bu basitliği de izleyince anlayacaksınız...Filmi mutlaka izleyin ve bu müthiş zevki sizde tadın...
dhamir-
dhamir-

1 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Sinemanın geldiği en son nokta, daha ne kadar ileri gidilebilir ki.
samur79
samur79

30 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Film üç boyutlu dışında izlenmez. Onda bile bir ara uyumuşum.
fearless
fearless

19 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
güzel bir film sadece güzel
okan-kargül
okan-kargül

25 Nisan 2010 tarihinde eklendi
ha bu arada oscar da hakkı yendi belki ama ben ödül alan filme bi taraflarımla güldüm..avatarın karşısında değil ödül almak, isminin geçmesi bile saçmaydı...
ahmadchatin
ahmadchatin

23 Nisan 2010 tarihinde eklendi
eee sıradaki avatarları sabırsızlıkla bekliyorum...bence çıtayı heranlamda yükselten müthiş bir şahaser.Başyapıt...İnşAllah enkısa sürede benzer yapımlar hatta dahada iyileri gelir.Gerçi yüzüklerin efendisinden 6 sene sonra görebildik bir okadar güzel bu yapıtı.Umarım bundan sonrası dahada kısa sürede gelir
aheyahey
aheyahey

21 Nisan 2010 tarihinde eklendi
mükemmel bi film.. filmi bilgisayarda izledim ve buna rağmen inanılmaz hoşuma gitti.. ne denir ki her türlüövgüyü hakediyor.. büyük iş
potasyum
potasyum

16 Nisan 2010 tarihinde eklendi
İzledikten sonra kimyamın değiştiği,hakkında ne denirse densin muhakkak izlenilmesi gereken bir başyapıt.Film müzikleri de bi o kadar güzeldi.Gerçektende abartıldığı kadar varmış...
pankenan
pankenan

15 Nisan 2010 tarihinde eklendi
bencede süper bir film . hele birde yönetmen cameron olunca yinede hiç bir film yüzüklerin efendisi kadar güzel olamaz
zafer-calayoglu
zafer-calayoglu

15 Nisan 2010 tarihinde eklendi
filmin tek ses getirdiği noktayı söylüyorum'3D' olması yoksa bu film kopyadan başka bir şey değil arkadaşlar.'yüzüklerin efendisi' 'gladyatör' 'son samuray' 'matrix serisi' 'truva'hersinden kesmiler buraya koymuşlar. senaryo diyorlar birde filmde dediğim gibi tek yenilik 3d olması onun dışında filmde farklı bir sinema tekniği yok ben eminimki yukarıda saydığım filmleri 3d oalrak tekrar sinemaya versinler bunu geçer bunu neden diyorum çünkü sanırım james titanik filmini 3d olarak vizyona sokacakmış. filmin sanat yönetmenliğine gelince bu yönü çok deşifre oldu zaten hep çalıntı haberleri çıktı bu konuda hep sessiz kaldılar açıklamada yapılmadı. yani filmi büyütecek bir şey yok arkadaşlar sinemayı yakından takip eden arkadaşlar bilirler bu filmde bişey yok10/2
monopoly
monopoly

15 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Filim açıkcası tamda beklediğim bir yapım olmuş cameron işini biliyor. Lakin bu filmin dünyası Blizzard fanatikleri için hiçde şaşırtıcı değil. World of Warcraft serisini takip edenler bu tür atmosfer ortamlarına çokda uzak değil. Reklam biraz kokuyor ama bu bir gerçek, warcraftın filmini özellikle bir fanı olarak dahada iyi bekliyorum. Avatar filminin çekimleri gerçekten kaliteli ve göz dolduruyor Kesinlikle izlemeden geçen varsa çok şey kaçırmış. Mutlaka izleyin,iyi seyirler.