orionsalih
5 Mart 2010 tarihinde eklendi
öyle ya da böyle adam reklamını yaptı ve gişe rekoru ile filmini tamamladı.heryerde(beyazperde de dahil) film için muhteşem diye yorumlar vardı.tamam görüntü süper, manzaraya denecek yok ama sadece bunlarla filme güzel demek haksızlık olur senaryo çok banal,aşırı derecede klasik bir amerikan filmi.oyunculuklar vasat.ayrıca kendinizi bir animasyon filmine bakıyormuş hissi veriyor.bu haliyle başında görsel kelimesi geçen birkaç oskar alır. avatar yerine bir karayip belgeseline bakarım daha iyi.onda da güzel manzaralar var.en azından gerçek..
Mavi tenli, sarı gözlü, uzun saçlı ve uzun kuyruklu ilginç yaratıkların teknolojiye karşı kazandıkları zaferi izlemek bir zevkti.James Cameron harcadığı onca para ve sarfettiği emeğin karşılığını gişede falasıyla aldı, Oscar ödüllerinde de alacağı kesindir.
filmi izledim pek öyle aman aman bir film değil 3 boyutlu olması ve efektleri bakımından izlenecek bir film konu bakımından ise sınıfta kalmış diyeceğim şudur ki yüzüklerin efendisi filminin gelişmiş versiyonu yüzükleri efendisi geçmişte daha basit silahlar bu gelecekte daha gelişmiş silahlar
film guzel ama 10/10 puani hak etmiyor sadece sadece eglendirici ögretici bi yonu olmadigi icin sadece gorsellige ve emege 10/7 yeteri bence. saygilar.
kelime bulamuyorum anlatmaya.izlemeden önce bu kadar etkileneceğimi tahmin etmemiştim.sinema dünyasında bir devrim bence.bu filmi izledikten sonra eve geldiğimde televizyonu açıp başka bişey seyredemedim:)tam bir görsel şölen.her insanın izlemesi gereken bir film.ayrıca 3-5 fotoğraf ve isim çalıntı diye 3 saatlik bu koca emeği yok sayanlara şaşkınlıkla bakıyorum.