Avatar

cakal
cakal

31 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Herkes filmi cok begenmiste film her yerden araklanmıs masallah! herkes gorsel efektlere filmin 3 boyutlu olmasına tav olmus.Filmi sadece gorsellık olarak deqerlendiren arkadaslar ! james cameronun diger filmleride farksız deıl. Yalnız adam iyi bir sahtekar o konuda adamın hakkını wermek lazım !!!
hakub
hakub

30 Ocak 2010 tarihinde eklendi
güzel filmdi ama kesinlikle 3 boyutlu izlenmelii.. :)
morali666
morali666

29 Ocak 2010 tarihinde eklendi
hani cesur yürek hani vatansever hani matrix hani YEŞİL DEV HANİ hani hani neye göre belirlenmiş anlayamadım
mikail-teke
mikail-teke

28 Ocak 2010 tarihinde eklendi
her şeyden önce bu filmi üç boyutlu olarak izlemeynelere bir bu şekilde izlemelerini tavsiye ederim. birçok arkadaş filmin bütçesinden dem vurmuş. önemli olan filmin verdiği duygudur bence. film gerçekten harika olmuş darısı bizimkilerin başına
vega-nhn57
vega-nhn57

27 Ocak 2010 tarihinde eklendi
bu filimde resmen hayal kırıklığına uğradım çok saçmaydı vermek istediği hiçbir mesaj yoktu çok sıradandı senaryıda iş yoktu sadece efektler iyiydi 3 boyutluyada hiç gitmeyin o gözlükler olmadan inanın daha güzeldi
sari_23
sari_23

26 Ocak 2010 tarihinde eklendi
İzlerken zevkten bayılıyodum.bi daha 3D olmayan bi filmi sinema salonunda izlemek zor olacak Avatardan sonra...
ozge-583
ozge-583

25 Ocak 2010 tarihinde eklendi
film görsellik açısından oscarlık.james cameronun hayal gücüne hayran oldum doğrusu.
omersevdi
omersevdi

24 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Süper bir film, her yaştan herkese hitap ediyor; mükemmel bir görsel şölen var. Gitmek isteyenlere bir önerim var. Sakın ön koltuklara oturmayın! çünkü ekrana bakarken film kaçıyor, hele alt yazılıysa :((( Gitmenizi tavsiye ediyorum! iyi seyirler...
dnalcakan
dnalcakan

22 Ocak 2010 tarihinde eklendi
avatarı 3d izleyebileceğim yer neresi birde 3d olupta türkçe oluyomu:)))
emremodes
emremodes

22 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Bu sanat dalının adı sadece sinema olamaz.ve bir sinema filmi de bu kadar özgün olamaz.içinde felsefe,sosyoloji,siyaset,bilim ,ekonomi,estetik,zerafet,romantizm,mistisizm akla gelebilen neredeyse tüm düşüncelerden nasibini almış,birçok alanda bir ilk özelliğini taşıyan bir film.bu filmi izleyin falan demek hakarettir bu filme.aslında film demek bile hakarettir...
zdsalbury
zdsalbury

21 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Bundan onyıllar önce Ben-Huru vede yıllar önce de Independence Dayı seyrederken nasıl perdeye takılıp kaldıysam bu filmden de o denli etkilendim..Bazı filmler gösterime girdiğinde bilirsiniz ki artık benzerleri yapılacaktır ve bir çığır açmıştır..Hele bilim kurgu filmleri ayrı bir misyon üstlenirler,o kadar masrafa rağmen bazıları hiç ilgi çekmez..Oysa Avatar böyle değil,gerçekten çığır açacak çok emek harcanmış vede bazı marjinal görüşler dışında insanların çok seveceği bir film. Tavsiyem muhakkak seyredin...Tam bir sinema filmi..
tetrasiklin
tetrasiklin

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

18 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Filmde diğer insanları vahşi olarak göstermemiş o insanlar zaten pagan yani ilkel bir kabile.dahası film günümüz insanlarının ne kadar vahşi olduğunu para için doğal yaşamı dakikalar içinde o çok gelişmiş teknolojisiye yerle bir edebildiğini gösteriyor.Bence filmde bir özeleştiri vardı.Ben filme bayıldım.Konu çok özgün olmasa bile nefis bir teknolojiyle çekilmişti hayran kalmamak elde değil.
gokhanyaliniz
gokhanyaliniz

18 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Görüntü efektleri dışında yeni hiçbir şey yok, aynı hikayeleri çevirip çevirip önümüze koyuyorlar. İyi para kazanır bu film ama unutulur gider.
mahiradig
mahiradig

16 Ocak 2010 tarihinde eklendi
pandora gezegenini muhteşem yansıtmışlar. efektler müthiş. ama bir filmin seneryosu bodur kalırsa ne kadar efekt kullanırsanız kullanın filmi kurtarmaz. filmin başında hemen sonunu tahmin edebiliyorsunuz yani süpriz bir gelişme yok. izleyicinin merak beklentisini karşılamıyor. ayrıca filmde kullanılan yaratıklar günümüz canlılarının makyajlaşmış hali. biraz daha yaratıcı olunabilirdi. genede izlemelisiniz sinema teknolojisinin ne kadar geliştiğini görmelisiniz.
samara-23
samara-23

15 Ocak 2010 tarihinde eklendi
ya ben bu filme henüz gitmedim ve çok merak ediyorum ama malesef bulunduğum şehirde 3d yok sizce yinede gitmelimiyim