t-ipar
8 Ocak 2010 tarihinde eklendi
bazen beklenen yıllar bize bişeylerin sonucuyla gelir.avatarda konusu işleyişi ve duygusuyla çok güzel geldi ve izleyicinin beğenisini ilgisini fazlasıyla çekmeyi başardı.. 3 boyuta yakışır bi serüven filmin içinde olmakla beraber okadarda gzl duygularla anlatılmış.yorum yapmaya gerek yok.izlemeyenler haftasonu akşamüstü seansını kaçırmasınlar.
muhteşem.. bu kelimeyi kesinlikle hakediyor.. fantastik filmleri hep severdim ama bu kadar etkilenicemi düşünmezdim.. uçmak istiyorum dedirtecek size de..çılgınlık ama tekrar izlicem bi film,ve bu sefer 3D ile..
Avatar kurgusu ve olaylara bakış açısı ile tam yönetmeminin tarzı bir filim James Cameron bu işi az ve öz yapan yönetmenlerden hakkını vermek lazım 10 yılda yeni bir dünya yarattı ve ticari aklı olarakta her insan gibi oda bir gelir için bu işi yapıyor filimi sevmedim diyen olmaz sanırım Terminatör 1ve 2 Alliens gerçek yalanlar Titanic Avatara kimlik gibi yapışan referanslar şunuda söyliyim Avatara kurulan yeni dünyada hiçmi devam filimi gelecekdiye bir düşünceniz olmasın artık o pandora oluşturuldu bizim gibi sinema seyircilerine artık bir devam filimide getirirler herhalde herkeze iyi seyirler Avatarı sinemada izlemiyen kalmasın kendi şahsi yorumum
tek kelime ile super bir flimm..bu flime dudak bukenlerin,yahsi batiya super flim yazdıkları yorumlari okuyunca flimden hic bisey anlamadıklarıni anlıyorumm
Filmi kesinlikle Real 3D izleyin. DVD si çıkar yakında, bekleyeyim demeyin. Ziyan olur. Pandorayı 3 boyutlu görmedikten sonra zaten sıradan bir Amerikan filminden başka birşey değil. Balçova Cinebonusta izledim. Gerçekten Mükemmeldi. 10/10
Bu filme 10 vermeyi çok isterdim. Büyük beklentilerle gittim. Müthiş görsel efektler, olağanüstü bir yönetmenlik başarısı fakat kötü bir senaryo karşıladı beni. James Cameron bir kere daha en iyi yöntemen Oscarını hakkıyla alabilir fakat film ne sinema tarihinin ne de bu senenin en iyi filmi. Keyifli, eğlenceli bir gişe filminden biraz daha fazlası.
çok güzel bir filmdi ama ben başka bişi diyecem.bu filmin oyunu cıktı ve aynı filmdeki gibi ırk var.naviler ve insanlar.ama benim pcde kasıyor.cafe işletiyorum tum masalarda kasıyor acaba baska indiren varsa onlardada kasıyormu.sorun oyundamı yoksa benim pclerdemi
arkadaşlar bu filmi izlemek istiyorum fakat ımax mi xpand mi yoksa real d mi izlemek daha doğru olur bilemiyorum.ben böyle bi süper bir filmi en güzel şekilde izlemek istiyorum..önerilerinizi beklerim...
fragmanı izlediğimde bu film bana başka bir filmi hatırlatıyor dedim ve yanlış hatırlamıyorsam bura da paylaştım 'kurtlarla dans' diye... izledikten sonra da haklı olduğumu düşünüyorum... bence kevin amcamın kurtlarla dans filminin bilim kurgu versiyonu tabi avatarın sonu daha iyi bir son seyirci için... ben bu filmin sinema tarihinin köşe taşlarından biri olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.. bu film kesinlikle bir terminatör, matrix yada memento değil... eğer animasyon kısımından ve sanal karakterlerden bahsedeceksek bundan çok daha önce çekilen 'final fantasy' var... ama yinede filme vadettiğini fazlasıyla sunuyor seyirciye... çok renkli ve güzel bir hayal dünyası ve bunun görselleştirilmiş hali... izleyin pişman olmayacaksınız, ama sinemada ve 3D olarak. (not 3d gösterimde alt yazılar boyut kavramını bozabiliyor)
ben 3 gün arayla hem normal hemde 3d li olarak seyrettim. ewt flim gerçekten şaheser ama 3d seyretmenizi tawsiye etmiorm. gözleriniz çok yoruluyo we o kadar çok etki yaratmıyor