Avatar

chucky-play
chucky-play

26 Aralık 2009 tarihinde eklendi
film kötü değil fakat 9 puanı hakkettiğini düşünmüyorum görsel ve ses efektleri gerçekten çok iyi fakat konu cok fazla klişe hikayenin nereye gittiğini film başladığı andan itibaren anlayabiliyosunuz. senaryo fazlasıyla basit. tek çekici yanı 3d olması diye düşünüyorum eğer 3 boyut keyfini yaşamadan dvdden izleseydim pek keyif almazdım.
murat-yildiz61
murat-yildiz61

26 Aralık 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar ımax mı izlesem xpand mı 3a mi aklım karışık.yoksa istinye parkta kanadadan gelen özel gözlüklerle mi izlemek gerek . çıkış yolu gösterin acill . saygılar
fatihuzun22
fatihuzun22

26 Aralık 2009 tarihinde eklendi
filmi dün akşam izledim ve hayran kaldım hayal gücü ve teknoloji birarada mutlaka izleyin arkadaşlar real 3d farkıyla çok keyifli bir 3 saat geçireceksiniz
romeo714
romeo714

26 Aralık 2009 tarihinde eklendi
bu filme 9 verenin aklına şaşayım neresini beğendiniz allah aşkına son sahneleri olmasa 4 bile vermem arkadaşım filmin başında bütün hikayeyi tahmin etti ve tuttu görsellik ve makyaj sırf bunun için sinema filmi çekilmez mesajı olmalı zeka parıltısı olmalı sürükleyici olmalı anlatacağını sıkmadan anlatmalı o zaman sırf görsellik için sanat olacaksa görseli iyi olup soyunan herkes sanatçı neyi tartışalım bundan sonra konusu özgün sıkmayan ve zeka işi film istiyoruz
carpathia07
carpathia07

25 Aralık 2009 tarihinde eklendi
hayalgücü 3 boyut fantastik ve james cameron...izleyin izleyin izleyin
btl-bjk-09
btl-bjk-09

25 Aralık 2009 tarihinde eklendi
son zamanLarda gidiLebiLicek en güzeL fiLm..
huserdem620
huserdem620

24 Aralık 2009 tarihinde eklendi
bence 3 boyutlu olmasda gayet güzel izlenebilir.3 boyutlu izledim hoşuma gitmedi gözlerim epeyce ağrıdı.
philosophia81
philosophia81

24 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Sinema tarihin de milad !!!
rockxss
rockxss

24 Aralık 2009 tarihinde eklendi
izleyenlere bi şey sormak istiyorum. film her yerde 3D mi yoksa belirli yerlerde mi??
sessizciglik-85
sessizciglik-85

ha-ri-ka...
sinema çıkışı 5 dkda bir çok güzeldi demekten kendimi alamadım....görsellik olarak insan zekası bu kadar zorlanır!!!
zolaa01
zolaa01

23 Aralık 2009 tarihinde eklendi
kesinlikle izlenmesi gereken bir film sadece görsel efekten ibaret olmayan bir film(belkide tüm zamanların en iyi görsel efektidir orası ayrı) konusunun klasik olduğunu söyleyenler var iyide zaten dünyada işlenmeyen konu hemen hemen kalmamıştır önemli olan nasıl anlattığıdır kısacası bu filme kesinlikle sadece klasik bir bilim-kurgu filmi değildir; duygu yönünüde iyice aktarmış.
halegumussoy
halegumussoy

23 Aralık 2009 tarihinde eklendi
tek soylenecek sey number one kesınlıkle ızlenmeli!!!
decimus2170
decimus2170

23 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Bu film 3D Imax teknolojisi ile çekilmiş fakat İstanbulda 3d ve Imax teknolajısıne sahip tek salon İstinye park orda da ınanılmaz hatalar dönuyor.Bu filmı aylardır beklıyorum ve ta Beylikdüzünde kalkıp istinyeye gelıyorum parasını oduyorum Imax izlemek için fakat inanaılamz olaylar yaşanıyor..Öncelıkle Perde de sorun var tam olarak net değil altyazı uyumlu değil ve en bombası filmin yarısında elektrik gidince bizi "hadi bakalım film bitti" herkes evine diye gonderıyorlar..İşte ülkemızde kı sinemya bakış..Arkadaşlar Facebookta IMAx yazın ve çıkan yere sizde bu skandalı ingilizce olarak anlatın..Ne olur yardımcı olunda bı daha yaşamayıl bu tarz olayları ...Herkes işini yapsın yapamıyorsada çeksın gitsin
bekoitachi
bekoitachi

22 Aralık 2009 tarihinde eklendi
beylikdüzünde 3D izlenebilecek yerler nereler? bilen var mı
nese-kerim2000
nese-kerim2000

22 Aralık 2009 tarihinde eklendi
merhaba, film fena değil ama vizyona bakınca görsellik açısından wow dedirtecek kadar iyi konu yine ask, sevgi, haksızlığa karşı mücadele filmi izleyin bence memnun kalacaksınız bayan erkek çocuk izlenebilecek bir film, sanat açısından bakıldığında başka dilde aşk derim....iyi seyirler.