benwonur
1 değerlendirme
22 Aralık 2009 tarihinde eklendi
filmde yerlilerin geleneksel ayin gibi durumlarda giren müzikler çok güzeldi ama bi kaç yerde giren müzikler vardı özellikle sonundaki çakma celine dion türü bi şarkı vardı.o kadar milyon dolarlar harcamışlar insan 2 3 milyon daha verirde müziğini enyaya yaptırtırdı.mükemmele çok yakın olan film biraz daha kusursuz olurdu
- Filmi 14 tl verip 3D izledim , 8 tl verip halk gününde izlesem de olurmuş.
- Sinemayı değiştirecek film deniyordu. Birşey değiştirdiği yok. Pandora ve Avatar fikirleri hoşuma gitti. Ama asla bir Yüzüklerin Efendisi beklemeyin. O orijinallikten çok uzak. Zaten senaryo klişeler ile ilerliyor.
- Aklımda kalan bir oyunculukta yok maalesef.
- Herşeye rağmen iyi bir aksiyon filmi olmayı başarmış.
-İnsanların "Kıskanmak", "Neşeli Hayat" gibi türk filmlerine burun kıvırıp böyle filmlere hayran kalmalarını da zannedersem hiç anlayamayacağım.
arkadaşlar ben izledim inanın harika filim. ama bayanlara tavsiye etmiyorum. çok aksiyon var ve biraz bilim kurgu özelliği yüksek olduğundan bayanlar hoşlanmayabilir.
dün izledim bağlantılar daha iyi yapılabilirdi.bir çok filmin alıntılarından teknolojiye farklı bir gezegene uyarlanmasına benzemiş.düşmanın dediğinin dostun olması onlar için savaşmak gibi.örnek son samuray.ana fikri doğaya, yaşama saygı ve tabiki insanların aç gözlülüğü diyebilirim.saygılar
Bursa Koruparkta izledim bu filmi izlemek için hiç uygun bi sinema diil cinebonus bursa da açılmıcak mı çok şey kaçırdım gibi gelio yazık oldu filme...
bu adamlar ne içiyor anlamadım :) bu nasıl bir hayal gücü... 3d olması dışında filme dair bir şey göremedim. görsellik şahaneydi fakat tom ve jerryninde 3dsi bence şahaser olabilir :)filmi dün izledim göz alıcı renkler, acayip canlıların beynimde kalan acayip yansımaları ve şiddetli bir göz ağrısından başka hiç bir şey bırakmadı film bende.
tamamen hayal gücünün dijital ortama yansıması,14 yıl sürecek nesi var anlamadım,bir dil oluşturulmuş dilbilimcilerce ne gerek var herkes merak edip bu dilimi konuşacak
Film güzel. Pandora gezegeni olağanüstü. İnsanın orada yaşayası geliyor. Film bittikten sonra bende Pandorada yaşamak istiyorum diye düşünüyor insan. İnsanın hayal ettiği ve tasarladığı sanal gezegen böyle ise Cennet nasıldır Allah bilir diye insan içinden geçiriyor. Bu filmi Imax salonda izlemek gerekir diye pazar sabahı 11.15 seansına bir dünya yol teperek İstinye Parka gittik. Salon abartıldığı kadar 8 katlı bina yüksekliğinde değil. Olsa olsa 4-5 katlı bina yüksekliğinde. Zaten çok büyük olsa metre olarak söylerler. 8 katlı deyip yuvarlamış oluyorlar. Koltuklar çok rahat değildi. Forumlarda yazıldığı gibi salonun maliyetinin 5.5 milyon dolar olduğunu zannetmiyorum. Zaten ses sistemi zayıftı. 3 saat boyunca ara verilmediğini de dikkate almayalım. Ama alt yazı çok kötüydü. Türkçe alt yazılar 2 boyutlu ve soluktu. Çoğu yer okunmuyordu. Artık mevcut ingilizce bilgimizce kendimizce çevirdik. Ama Navice konuşulduğu zaman yapılan orjinal ingilizce altyazılar 3 boyutlu olup çok netti. Sonuç olarak Imax görüntü olarak iyiydi ama diğer yönden zayıftı bunda AFM yönetiminde etkisi var tabii. İlerleyen günlerde Read 3D olarak tekrar izlemeyi düşünüyorum (hayatımda ilk kez bir filme 2. kez gideceğim). Imax ile Real 3Dnin farkını o zaman göreceğiz.
filmi seyretmedim neden alt yazılı 3d li bir film alt yazılı berbat oluyor dikkate alın AFM nin dikkatine büyük ekranda (ankamol) de türkçe seyretmek istiyoruz çoook kişi.
Film genel konusu itibariyle aslında bilinen bir hikaye filmi film yapan şey 3D oluşu onun dışında çok da süper bir film değil kesinlikle.Film 3D ancak senaryosu tek boyutlu diyebilirim sanırım... 7/10
Dünyanın en pahalı filmini ancak bu kadar mahvede bilirler. İstinye park da Imax 3D olarak 5 salon 21:00 seansına eşimle birlikte gittik ve inanılmaz bir şokla karşılaştık. Bu mükemmel filmi bize haram ettiler!!! İstinye Park AFM ; 6 mil.tl ye sinema salonu yapıyorsunuz hayatımda gördüğüm en kötü gözlüğü veriyorsun!!! film tamamiyle flu, alt yazılar okunmuyor ve başını biraz yan çevirince alt yazı okunup ekran görüntüsü kayıyor. Daha önce 15 civarında 3D li film izledim hepsinde görsel bir şov yaşarken ne yazıkki Avatar tam olarak hüsrana dönüştü bizim için. Kesinlikle kimseye Imax i tavsiye edemiyorum. Yarın tekrar bilet alıp real 3D olarak filme gideceğim. Böylesine muhteşem bir filmi zehir ettikleri için İstinye Parkı ve AFM yi kınıyorum. Film tam anlamıyla mükemmel umarım kimse bizim yaptığımız hatayı yapmaz ve filme 3D real olarak izler.
Bilim-kurgu ve fantastik film izlemeyi çok severim. Filme çok büyük umutlarla gittim. Sürekli pompalanan 3D teknolojisinde dönüm noktası, Terminatör 2 gibi film endüstrisinde dönüm noktası vs. vs... 3D film izlemek elbette güzel ama film sıradan 3D özelliği dışında birşey vermiyor. Beni sersemleten hiçbir şey yoktu filmde, zira bu tarz filmler o kadar çok ki. Mükemmel bi film değil ama yine de güzel, izlenebilir...