Filmi izleyeli birkaç saat oldu. Etkisinden uzun süre kurtulmanın mümkün olamayacağı, "budur işte" dedirten bir şaheser bence... En az 2 kere daha izleyebilirim. Görsel şölenini geçtim, coşkusu yaşanmaya değer. İzlemeyenlere tavsiyem gecikmesinler. Benim gibi sıradan bir animasyon bekleyenleri oldukça şaşırtacağına eminim. Notum kesinlikle 10 üzerinden 10.
Bence muhteşem bir film olmuş, çok çok başarılı. ama görsel muhteşemliğinden ziyade beni biraz hüzünlendirdi; insanoğlu yapmış yine yapacağını dedim hala da diyorum!!!!
fragmanlarını izlediğimde hiç izlemeyi sevmediğim bir film tipiydi, ancak avatarı izlemedin mi sorularına dayanamayarak gittiğim, ve iyi ki gitmişim dediğim beni bu dünyadan alıp başka diyarlara uçuran sıradışı bir film, bir dünya harikası!
kesinlikle sinemada cıgır acacak bir film değil ama kötü bir filmde değil. Buz devri 3 ün 3D sinde eğlendiğimin yarısı kadar eğlenmedim avatar 3D de. Ayrıca 3 boyutlu sahneler cok azdı sanki :/ titanici halen seyrediyoruz ama bakalım bu filmi tekrar tekrar seyretmek isteyecek miyiz.
filmi izlemeden önce hakkında "Konusu berbat" dışında hiç bir kötü eleştiri almadım ama filmi izledikten sonra o "Konusu berbat" diyenlerin filmi nasıl izlediklerini düşünmeye başladım çünkü film konusuyla, efektleriyle ve oyunculukla mükemmel olmuş. Yapanların beynine sağlık diyorum. Filme gitmeyen kesinlikle gitsin, giden bir daha gitsin :)
ben beğendim açıkcası adamlar hakkını vermiş okan bayülgen çalıntı falan diyince bi tereddüt etmiştim başta. ben daha çok amerikalıların özeleştirisi die baktım filme girdikleri her yere medeniyet götürüolar güya yıkıp yakmaktan başka bişi yapmıolar. duygular çok gerçekciydi özellikle kızın babasının ardından "ağıt" yakması beni çok etkiledi bence 10 numara bu film yaniii