Avatar

ozzcanbasak
ozzcanbasak

15 Ocak 2010 tarihinde eklendi
büyüleyici bi film. 3 boyutlu izledim filmi, ve kesinlikle bir kez daha izlemek istiyorum. olayların bi karış ötenizde cereyan ediyor olması rüya gibi. her sahnesiyle olağan üstüydü. Ben kendi adıma genelde orjinal sesiyle izlemeyi seviyorum filmleri.. ama bu filmde Türkçe dublajlı olanına gitmek zorunda kaldık vakit sıkıntısı yüzünden.. Kimsenin hakkını yiyemem, seslendirme de inanılmaz iyi olmuştu. muazzam ötesi bi film.. şiddetle tavsiye ederim. 10/10
boldheart
boldheart

14 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Müthiş bir görsel şölen bence ama kesinlikle sinemada 3D izlenmeli 3d li bir şekilde izlemeyenlerin yorumları yanlış olabiliyor konu sıradan ama görsellik büyüleyici herkese tavsiye ederim baştan sona kadar çok etkileyici bir film...
egeli86
egeli86

14 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Bu yada başka bir filme çok beklentiyle giderseniz tabi istediğinizi bulamassınz. Ha filmin iyi olduğunu duydum bi izliyelm dersin bakarsın kardşm film senin hayatını değiştircek deil ya ama film güzel şimdi çamur atmıyalım. Yüzüklerin efendiside güzel buda güzel bu filmin evrensel bi güzelliği var kabul etmek lazm he kötü diyenlerde artık filmin ayrıntılarını yapısını genelini iyi özümseyememiş bence.9/10 veririm oda senaryo biraz değiştirilebilirdi tek eleştri budur.
oskekrl
oskekrl

14 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Film gerçekten eğlenceli bir seyirlikti.Görseller etkileyiciydi, ben bazılarının "zaten fantastik olan dünya animasyon filmlerdeki gibiydi" yorumuna katılmıyorum.Bana film boyunca animasyonun ötesinde bir gerçeklik hissi yaşattı, ayrıca 3D teknolojisinin kullanımı çok ölçülüydü: abartısız ve yaratılan dünyayı zenginleştiren nitelikteydi.Pek çok kişinin düşündüğü gibi daha sağlam ve derin bir senaryo üzerine kurulsaydı,filme yapılacak kayda değer bir eleştiri kalmazdı demekten alamıyorum kendimi..
Bir yandan da son yıllarda çok çok uzaktaki ülkeleri terörist ilan edip yapılan adalet dışı müdehaleleri özetlemiş ve çok naif bir düzeyde de olsa ana şemayı ve saldırganların düşünce tiplerini yansıtmış. Açıkcası on yıllarca tekrar tekrar şişirilen Vietnamdaki kahraman Amerikan askerinden gına gelmiş biri olarak, çok derin ve sağlam bir platform olmasa da bu filmde karşı bir tutum görmek güzeldi.
Gerçi alt metinde değerli bilimadamlarının değil de gözü kara ve eğitimsiz bir askerin yeğ tutulması da ayrı bir nokta..ama belki de vahşi hayata daha uygun mizaçta olduğu içindir diyelim :)
rocknlife2
rocknlife2

14 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Film için kotu diyenleri anlamıorum.Ya 3D izlemediniz filmi yada fantastık-bilimkurgu sevmiyorsunuz.Filmin eksikleri yok değil ama artıLarı daha cok.İzlemeyenler burdakı kotu yorumlara aldanmasınlar.Hala vaktınız varken idin izleyin.Ama 3D izleyinki filmin o leziz tadına varın.. 9/10
fthgzl79
fthgzl79

14 Ocak 2010 tarihinde eklendi
BEnCe Peter Jackson ın District 9 filmi,James Cameron un Avatar filminden daha iyiydi.District 9 a 10/10 veriyorum.Avatar a 10/8.5 veriyorum.saygılar
makiddin
makiddin

14 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Müthiş bir görsel sölen harika efektler ve gerçekten kendine hayran bırkan sanal bir dünya avatar ın çekiciliği.Aralara ustalıkla serpilmiş aksiyon ve heyecanda cabası.Avatar ı beğenenlerin çoğu bunları söyeleyecektir.Yeni bir konu yok şaşıracak pek bi şey yok, alacalı bir gösteriş var ve ne kadar uğraşıldığını gösteriyor bu film için.Sinemanın akışı bu yönde olabilir artık bildik konular fakat daha fazla gösteriş.
special-edition-16
special-edition-16

13 Ocak 2010 tarihinde eklendi
bizki 7 kişi filmin fragmanına salladık dandiktir dedik,gittik izledik 7 kişi birden mükemmel dedi.izlemeden sallamayın gidinde o hasılata biraz daha katkı yapın.adamlar yapmış işte daha nolsun.
catlak-senarist
catlak-senarist

13 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Gerçekten çok çok güzel bir filmdi, bize normal gözüyle dayatılmaya çalışılan bir çok gerçekliği öyle acımasızca eleştirmiş ki ayağa kalkıp alkışlayasım geldi filmin sonunda. Belli bir kurumun neden beğenmediği de o kadar belli ki.
Tek pişmanlığım 3D izleyememem oldu, ama Atakulenin canı sağolsun :/
hilal-405
hilal-405

12 Ocak 2010 tarihinde eklendi
çok ama çok güzel bi filmdi. ama herkesin zevki farklıdır. benim için güzel ama sizi için bilmem...
mariussword
mariussword

12 Ocak 2010 tarihinde eklendi
hiç sıkılmadan izledim ve eğlenceli diyebilirim. Yalnız kurgusu ve konusu çok sıradan. Bazı filmler konusu ve kurgusuyla izleyiciyi içine alırlar, bazıları da görselliğiyle. Şunu da belirtmek isterim ki en beğenen insanlar bile bence bu filmi defalarca baştan sona izleyemezler. Bu da gösteriyor ki bu film bu puanı hak etmiyor.
brcmnv
brcmnv

12 Ocak 2010 tarihinde eklendi
harika bir film olmuş kesinlikle izlenmesi gerek
nazrehber
nazrehber

12 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Film çok güzeldi.Yüzüklerin efendisi serisinden sonra izlediğim en iyi film diyebilirim.
by-kelebek
by-kelebek

12 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Bugün gittik 3D olarak izleyin mutlaka 3D gözlükle harika ve büyüleyici forum istanbul bayrampaşada izlemenizi tavsiye ederim 10/10
parlak61
parlak61

11 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Harika ötesi bir filmdi..Ben böle fantastik macera tarzı bir filmi hayatımda görmedim.....Gidemeyenlere yazık olur heleki 3D li gösterime qidemeyenlere...