ozgur82
11 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Film kendini aşmış.başka bi söze gerek yok.bu filmi begenmeyen zavallıdır bence otursun çizgfilm izlesin.real 3d izleyin tavsiye.kıyasa gerek yok bu filmde kendi çapında ve yeni teknoloji gelecek filmler icin yeni bir ışık.terminator,matrix,lord of the rings geride kaldı artık
2010 yılına mükemmel bir filmle giriş yaptık diyebiliriz arkadaşlar.Görsel efektlerin bu kadar çok,hayal dünyasının çok geniş kullanıldığı,bazen her şeyin bizim tarafımızdan göründüğü gibi olmadığı,savaşmayı,bir topluluğa nasıl adapte olunabileceği,insanı sadece dış görünüşüyle değerlendirmenin yanlış olduğunu yeri gelince bir kurguyu nasıl değiştirebileceğini anlatan masalımsı bir yapıt...Saygılarımla...
mükemmel bir film,harika bir yapım.bence rekabet edebilecek tek film titanic.eğer imkan varsa mutlaka üç boyutlu bir sinemada seyredin,rüya gibi sahneler var.
1. si güzel efekler ve senaryo açısından güzel ama 2. sini çekerseler ondaki konuda şimdiden belli, insan soyundan daha diktatör biri gelir ve tekrar büyük bir savaş olur bunun haricinde bişeyler bulursalar belki... yüzükler gibi bir seri gelmedi daha ama yaparsalar neden olmasın .
Recep ivedik ve Yahşi Batı gibi filmleri seyredenler ne anlar Avatardan. Hayatınızda bilim kurgumu gördünüz hayal gücü neler yapmış adamlar neleri hayal etmiş bir düşünün bakalım.
Size Cem Yılmazın ilkokul espirileri lazım adamlar yerlilere gidiyorlar yok yerli malı haftasıymış diye espiri yapıyorlar pehh.
görseli ve yarattığı dünya muhteşem, işleniş ve kurguda kusur yok, temel senaryo : terrayı kurtarmak + kurtlarla dans. kesinlikle seyredilersi, o dünyanın içine girip dolaşılası
Bu film kesinlikle 3D izlenmeli bence..Korkunç yaratıklar olmazsa Pandorada bir tatil yapmak isterdim :)..Cennet gibi yer.Ayrıca emperyalist ülkelerin insanlık dışı davranışlarını ve katliamlarını da görüyoruz. Ülkemizde çoğunun bilmediği bazı madenler yüzünden biz de birgün bu konuma gelirmiyiz diyede düşünmeden edemedim.Mutlaka izlenmeli.