Avatar

enesnail
enesnail

30 Ocak 2010 tarihinde eklendi
3d filmlere ön ayak olacak güzel ve onca emek harcanmış mükemmel bir film. senaryo klasik ve para için yapılmış bir film ama yine de hayretle ve sıkılmadan izliyorsunuz.
ociftci-38
ociftci-38

30 Ocak 2010 tarihinde eklendi
filme aşırı olumsuz yorum yapan arkadaşlara sesleniyorum. beğenmessiniz, tarzınız değildir anlarım. ama yok film berbattı, yok senayo çok basitti, yok bilmem şu bilmem bu diyen arkadaşlar. şu an itibariyle 2677 kişi yorum yapıp oy kullanmış ve filmin ortalamsı 9,2. bu kadar adam cahil filimden anlamaz değilmi size göre. hadi beyazperdeyi geçtim diğer sinema sitelerine de bakın orada da durum buradakinden farksız. gişe başarısına bişey demiyorum reklam çok güzel yapılır bir filmin ve bir çok kişide gider izler. ama burdaki puanlar ve yorumlar başka. filmi izledikten sonra yapılan puan ve yorumlar. olumsuz yorum yapanları toplasan %1 ancadır. yoksa filmin puanı bu kadar olmaz daha aşağılarda olurdu.

son olarakta filmi yerden yere vuran arkaşlara şunu söylemek istiyorum. Allah bizlere onlar gibi sinema zevki vermesin. Allahım bizleri, bu filmi kötüleyen kullarından olmayı nasip etme yarabbi :)))
jamesbond-2
jamesbond-2

29 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Öncelikle filmin sinemada izlenmesi gerektiğini belirtmek istiyorum çünkü bu filmi 3 boyutlu izlemek gerçekten önemli.Filme gelirsek her yönüyle mükemmel bir film var karşımızda,bir kusuru ya da eksiği yok.Ne ararsanız var;aksiyon,dram,bilim-kurgu.Diyebileceğim tek şey muhteşem olduğu ve kesinlikle sinemada izlenmesi gerektiği.James Cameronada tekrar teşekkür etmek istiyorum bize böyle filmler izleme olanağı sunduğu için,o harika bir yönetmen.
soressasor
soressasor

29 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Bir halkın sahip olduğu topraklardaki zenginliği istiyorsanız önce o halkı düşman edersiniz kendinize. Sonra da üzerlerinde hak talebinde bulunabilmek için.her şeyi ile şahane bir flim. Kötü eleştri yorumları okudum. Bence sorunu kesinlikle kendilerinde aramalılar. İMDB de 8,6...beyaz perde 9,2 tüm zamanların en çok izlenen flimi. Harika oğlu harika. 10/10 sonuna kadar hakediyor.
buju1987
buju1987

29 Ocak 2010 tarihinde eklendi
bu yılın en güzel filmi..mükemmel
kusursuz-1907
kusursuz-1907

27 Ocak 2010 tarihinde eklendi
çoğu insan beğenmiş filmi ama bence o kadarda abartacak bişey yok bu tarz filmleri çok izledik
anarkeeee
anarkeeee

27 Ocak 2010 tarihinde eklendi
filme daha dün gittim gerçekten çok etkileyici ve sürükleyiciydi hiç bitsin istemedim.Görselliği hayran bıraktı türüne göre yılın en iyi filmi kesinlikle ayrıca drama dalında oscar ödülü almassa bende bişi bilmiyorum ve bi daha film izlemiyeceğim. :)
nfsbaris
nfsbaris

27 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Müthiş!!!Hemen sinemanın yolunu tutun.Görsellik,yaratıcılık ve kurgu mükemmel derecede.3D izleyin!!

10/10
eerdolek
eerdolek

26 Ocak 2010 tarihinde eklendi
görsel efekt lerle duygusallık cok gzl kullanılmıs,harika bir film......
gencturk
gencturk

26 Ocak 2010 tarihinde eklendi
bu filmin başarısı şurdan belli yahşi batının 3 de 1 i daha az sayıda sinemada gösterilmesine rağmen yahşi batıyı geçmiş...tahminim o sayıda sinemada gösterilse 1.liği bırakmaz 6.hafta da olmasına rağmen.
birtanagargun
birtanagargun

25 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle HARİKA!!!!Bu filme kötü diyen biri olamaz heralde. Hem görsel açıdan hem harcanan bütçe hemde manewi degeri fazla we cok guzell.. ıyıkı gıtmısım:)))))
elvandemirez
elvandemirez

25 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Çoğu yorumları okudum.anladığım kadarıyla film denilince akla filmin bütçesi,efektleri,görsel şöleninin nekadar iyi olduğu daha ön planda oluyor.sanırım burda zeka örneği olan bu filmin bize ve bu zamana hitap edebilmesi için ne kadar çaba sarf edildiği ,yada iyi bir fikri ,savunulan bir düşünceyi bize aktarmakta ne kadar zorlandıkları bariz görülüyor (yani artık bir sömürüyü anlamamız için bu kadar para harcanması gerekiyor)şimdi film konusunda klasik ve klişe diyen arkadaşlarıma kendi hayatlarına bir dönüp bakmalarını aslında yaşamın bu kadar paralar harcanmandan basit ve sıradan olduğunu hatırlatmak isterim .insan yaşammına gerekli olan şey gayet basittir.YaŞamaK.
-Lord-
-Lord-

25 Ocak 2010 tarihinde eklendi
arkadaşın biri demişki,Olmayan bir Gezegen türetilmiş...Olmayan bir coğrafya tasarlanmış...Olmayan bir canlı(lar) oluşturulmuş...Olmayan bir din üretilmiş...Ve en önemliside, dil bilimcilerinin yıllarca çalışması sonucu;Olmayan bir 'dil' meydana getirilmiş...kesinlikle katılmıyorum...hepsi zaten olan şeyler... filmdeki tüm ortam bizim dünyamızın biraz farklı modeli... insanı maviye boyamakla, ağaçları daha yeşil yapmakla, kullanılan harflerin yerini değiştirmekle inanılmaz bişey yapamazsınız... filmi abartmak çok gereksiz... animasyon teknolojisinin geldiği son noktanın muhteşemliği dışında bu filmi yüceltmek saçmalık olur... güzel bi görsel şölen işte.. gidin izleyin tadına varın o kadar...
muhammed-1
muhammed-1

24 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Kesinlikle "tüm zamanların mutlaka izlenmesi gereken en iyi" filmlerinden. Özellikle sinemada izlemenin keyfine diyecek yok. Popüler olması puanının yüksek olmasını gerektirmedi. Görseller, kurgu, oyunculuk, efektler, ses, senaryo Mükemmel. 10/10...
karagozlum263
karagozlum263

23 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Tek kelime ile harika diyorum... Herkesin bir kere gidip izlemesini istiyorum ki ben 2 kere gittim. :)