Bu Filmin Puanı 8.6 OlMAmalı! Sıralamada kesinlikle en iyi 10 film arasında olması gereken bir film!! 10/10 vererek puanını yükseltmesini istiyorum HeRkeSten
tamam film muhteşem 2 kez izledim ama neden bu kadar abartıldığını anlayamıyorum heleki titanik i geçtiğine hala inanamıyorum film muhteşem ama daha iyilerini seyretmiştim...
Avatar sinemada yeni bir çağın habercisidir artık. Bir film izlemedik Avatarı izlerken, orada bir şeyler oluyordu, biz de olanlara oradaymış gibi şahit oluyorduk.
bestpicturenin yorumu çok komikti :Dbu film bırakın flaş tvyi paralı kanalların bile gösterilmesine yıllar var film şu anda 3D sinemalarının hemen hemen hepsinde bikaç seanslığına oynuyor okadar
Biraz geç oldu fakat izledim, rahat ettim çok şükür!uçan yırtıcı kuş seçmeye dağa çıkasım geldi :D :D Hele bir de benim gibi biraz antihümanistse insan beğenmemesi olası değil bu filmi :))izlemeyenler hemen izlesin diyorum..
sinemada özlenen,beklenen ve istenen film...kesinlikle olağanüstü..bir başıt yapıt..2009u 2010a bağlayan bu günlerde böylesine bir filmi böylesine kaliteli bir şekilde izleme fırsatı varken vaktinizi boşa harcıyo olmayın...Yüzüklerin efendisinden sonra sinemadaki en iyi filmdi izlediğim...(Ayrıca gözlüksüz izlemeyi denemeyin sakın:D..salonda öyleleri vardı paralarına yazık oldu..)
Bu filme de kötü demeyin nolur. Hayatımda izlediğim en mükemmel film. Böyle bir görsellik olamaz. Çıktığımda ağlamak istedim. Hangi duyguyu yaşayacağımı şaşırdım. Herkes izlemeli. Bugüne kadar kendi çapımda yaptığım top 10 listelerini ezdi geçti...
Bu filmi eleştirmek gerçekten o filme hakaret olur..12 Yıl uğraşılmasına değinmeden ortaya çıkan iş tam anlamıyla bir başyapıt niteliğinde olmuş..3D olayında çığır açacağı kesin..Helal olsun sinemada ödediğim o para:)Gerçekten harika ötesi bir film..Sakın dvd sini falan beklemek gibi bir hata yapmayın..Bu arada Michelle yi 3 boyutlu gördüğüm için çok mutluyum:)10/10