Bu filmi son ultim atamla kıyaslayanlar bence 2 filmden birini izlememiştir.Film son derece anlamsız ve kötü.Sadece yürüyüşü güzel olan Hitman'in filme artısı sadece bu yönde.Bence bu filmle son ultimatomu kıyaslayanlar son ultimatoma yazık etmiş olurlar.
ya arkadaşlar bukadar acımasız olmayın bnde butun oyunlarını oynadım. oyunda kadınlarla adamın arasında ne gibi bi ilişki gecmesini beklionuz anlamiorum. bence jason danda bay geldi. her katil rolünde tetikçi rolünde aynı tip. Timothy Olyphant cok harika bi secim olmş. filim tam anlamıyla bi harika 10/10 veriorum. mükemmel. Timothy oyundaki 47 ile birebir aynı.
Henüz seyretme fırsatı bulamadığım ancak aylardır merak içerisinde beklediğim bir film... Oyunu kadar kaliteli olmasını bekliyorum... Amaaa, bazı olay ve oyundan bihaber yorumcu arkadaşlar hevesimizi kırmakta gayet başarılı... Lütfen yorumdan önce oyunu iyi araştıralım çünkü film oyundan uyarlanarak yapılmıştır.
Benimde merakla beklediğim bir filmdi. Oyunlarını büyük bi zevkle oynamışımdır. Yalnız fragmanı izleyince hayal kırıklığına uğradığımı söylemeden geçemem. Oyunlarda bazı arkdaşlarımızın dediği gibi kadınla alakası olmayan ve işini sessiz sakin halleden bir ajan. Biz hitmanı böyle tanıdık. Açıkçası oyunu sevenler için hayal kırıklığı yaratacak. Ama ne olursa olsun filmi izleyeceğim. Sırf hitman hayranı olduğumdan. Büyük çoğunlukta bu karizmatik(oyundaki) adama hayrandır :) İzleyelim görelim herkese şimdiden iyi seyirler.
bu filme iyi diyenlerin yorumlarını hayretle okuyorum. Sanırım oyunu hiç oynamışlar. Bi kere film beklentimi karşılayamadı aksiyon yetersizdi. Oyunun bir bölümünü detaylı anlatsalar guzel olcaktı. Kız nerden çıktı anlamadım zaten. Hele o turkiye rusya sınırı yazan sayne yokmu deli etti beni. Amatör bir iş konuyu rezil etmişler.
oyununu oynadıktan sonra konunun biraz eksik kaldıgını dusunuyorum.Mesela aldıgı egitim veya gecırdıgı cocukluk donemınden bıraz daha bahsedılebılırdı.Bunun yanısıra heryerde aynı kıyafetlerle gezıyor.Ülkeden ülkeye aynı kıyafet ve tipinde bır degısıklık yapmadan seyahat edebılıyor.Tamam oldurme sahnelerı gayet guzel ama konuyu zengınlestırebılırlerdı.Ama fılmı sıkılmadan ızledım hatta 2.kez aynı fılme dun yıne gıttım.Cunku oyununun hastasıyım