Hitman gerçekten kaliteli ve keyifli bir oyun. Şahsen filmi beni oyunu kadar etkilemedi. Karakterimize laf yok bence gayet iyi bir seçim olmuş. Gayet karizma ve soğukkanlı hissini veriyor. Ama filmin kurgusu gerçekten çok karışık. Şahsen ikinci kere izlediğimde bile konuyu tam net çıkaramadım. Kopukluklar var gibi geliyor. Karakterimiz dışında filmi çokta beğenmedim. 10/6
Evet fil çok güzeldi biraz kopuk gibiydi ama iyiydi filmde 2 hata vardı birisi rusya-türkiye sınırı diğeride St. Petersburg olarak gösterilen yerin St. Petersburg değil sofya olamasıydı bu nasıl bir hata anlamadım sürekli olarak sofyayı gösterdiler ama hep St. Petersburg diye yazdı nasıl böle bir hata yaptılar anlamadım
devam eden sürekli aksiyon size izlerken sıkılacak bir an bile bırakmıyor, 47 yi oynayan başrol oyuncusu biraz baby face kalmış katil için daha kösele suratlı biri düşünülebilirdi yada özellikle böyle düşünülmüş olabilir .defalarca olmasada izlenilesi bir film :)
Kesinlikle çok sıkıcı bir film.Aksiyon ararsanız daha iyi örnekleri mevcut.Tabi oyununu oynamadığım içinde hayranları gibi koşarak gitmedim.Pek bir kaybınız olmaz izlemezseniz.
Valla ben Vin Dieselin oynuyacağını duymuştum dilm yapım aşamasına girmeden ama Timothy Olyphant beklediğimden daha iyi canlandırmış sevgili 47yi :D film aksiyon sahneleri açısından oldukça tatmin etti diyebilirim.Hatta film o kadar hoşuma gitmiş olmalıki 2 gün üst üste izledim filmi neticede vakit ayırıp izlenebilecek bir film.Özellikle ben gibi Hitman sevenlere tavsiye ederim 10/7
ben beğendim filmi açıkcası.istanbul sürpriz oldu banada arkadaşların dediği gibi ezan üstüne çıplak kadın utandım böyle bişeyden ama genel olarak iyidi
film genelde güzeldi ama istanbul sahnesinde bir Türk olarak biraz sinirlendim bayan oyuncunun yataktan çıplak şekilde kalkıp ezan okundugunda balkondan çıplak şekilde camiye bakması genelde film iyiydi hoşuma gitti ama o sahnede kırıldım açıkçası