film The Bourne serisi tarzında... ama oyun fanları için ayrı bir yeri var.. bence oyundan iyi uyarlanmış.. doom daki gibi bazen kamera açıları oyundakiyle aynı..yönetmen işi... birde bir espiri koymuşlar, filmde çocuklar hitman oynuyor... verilen paraya değer..küçük salonda oynatılmayı haketmeyen filmlerden bence..
Rusya,İngiltere ve İstanbul'da geçen bir film;senaryo güzel ve geliştirilmeye açık;ancak biraz yüzeysel kalmış, karakterleri daha yakından tanımak isterdim özellikle no:47'yi. Bunu ikinci filme bırakmışlar sanırım(bunu filmin sonunda söylenen bir sözden çıkardım). Aksiyon sahneleri(baya adam vuruluyor) ve ses efektleri iyi.Bence ortalamanın üstünde bir film,sıradan değil.
ben bu filmin çekileceğini duyduğumda aklıma gelen ilk ve tek isim Jason Statham olmuştu. oyunu oynarken bile sanki Jason Statham'ı yönlendiriyomuş gibi hissediyorum kendimi. Jason Statham olsaydı daha bir zevkle seyrederdim filmi ama bakıcaz artık şimdiden bişe demek zor izledikten sonra daha iyi yorum yaparım.
Evet.Diger bir ''oyundan filme uyarlama''da bu.Pirince of Persia gibi bu filmide merakla ve heyecanla bekliyorum.Fragmanını izledim.Müthiş bir aksiyon filmi geliyor!!
"Tüm zamanların en soğuk kanlı kiralık katili, suikast onun uzmanlık alanı..." onu oyun dünyasından bilenler bu satırların ne kadar doğru olduğunu bilir. Serinin 4 oyununu da oynamış biri olarak daha 1. oyundan beri sinema filminin çekilmesi gerektiğini düşünüyordum. Ve kafamdaki Hitman karakterini canlandırabilecek aktör bir çok Hitman fanınında öyle hayal ettiği gibi Jason Statham idi. Fakat bu rol için Timothy Olyphant seçilmiş ve baktığım zaman fena gitmemiş gibi. Kötü karakter olarakta birçoğumuzun Prison Break dizisinden Theodore "T-Bag" Bagwell olarak tanıdığımız Robert Knepper var. Bu iyi bir seçim gibi. Yeteneğine inandığım bir oyuncu. Sonuç olarak bu filmi sabırsızlıkla bekliyorum. Sanırım 30 Kasım da Türkiye de vizyona giriyormuş. Agent 47 yi beyazperde de izlemek büyük bir keyif olacak.
Uzun zamandır bu filmi bekliyorum ve sonunda sayılı gün kaldı.Eski yıllarda zamanımın büyük çogunlugunu bu oyunu oynayarak geçiriyordum,şimdi zamanım olsa yine oynarım.İnşallah çok güzel olur.