Hitman
3,9

mavigitar
mavigitar

7 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Hitman gerçekten kaliteli ve keyifli bir oyun. Şahsen filmi beni oyunu kadar etkilemedi. Karakterimize laf yok bence gayet iyi bir seçim olmuş. Gayet karizma ve soğukkanlı hissini veriyor. Ama filmin kurgusu gerçekten çok karışık. Şahsen ikinci kere izlediğimde bile konuyu tam net çıkaramadım. Kopukluklar var gibi geliyor. Karakterimiz dışında filmi çokta beğenmedim. 10/6
dostça
dostça

27 Aralık 2008 tarihinde eklendi
cüneyt arkın ile polat alemdara bundan sonra haksızlık etmeyin bunu ve hepsini vuru seyretikten sonra.aksiyon dolu tam bana göre seyredin derim
beck31
beck31

15 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Kesinlikle çok sıkıcı bir film.Aksiyon ararsanız daha iyi örnekleri mevcut.Tabi oyununu oynamadığım içinde hayranları gibi koşarak gitmedim.Pek bir kaybınız olmaz izlemezseniz.
topak1983
topak1983

5 Mart 2008 tarihinde eklendi
gayet ıyı fılm ama bıraz karısık açıkcası
ayna-fb27
ayna-fb27

21 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
filmde beni heycanlandıran tek şey T-bag ve Desmonddi... geri kalan herşey için şunu diyebiliriz "biz bunları sizin yaptığınız her filmde görüyoruz"
Selcuk Genc
Selcuk Genc

5 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Benim için tam anlamıyla bir hayalkırıklığıydı... oteldeki patlama sahnesi dışında hiç bir heyecan yaşatmayan durgun bir filmdi.oyunu oynamadım ama bildiğim ve duyduklarım kadarıyla oyunun filme nazaran aksiyon dolu olduğunu düşünüyorum...ve ufak bir not ; devamı çekilecekse eğer başka bir oyuncu ile bunu yapmalılar...
mehtap6
mehtap6

23 Aralık 2007 tarihinde eklendi
bu filmde bi sonuca gitmeyen bişeyler kazanamadıgım bir film.filmde adam cok aranan birisi ama saklanmak için hiç çabası yok ve filmde anlaşılamayan coks ey oluyor,aksiyon olması için gereksiz sahneler var...
sonny-89
sonny-89

29 Haziran 2008 tarihinde eklendi
film genelde güzeldi ama istanbul sahnesinde bir Türk olarak biraz sinirlendim bayan oyuncunun yataktan çıplak şekilde kalkıp ezan okundugunda balkondan çıplak şekilde camiye bakması genelde film iyiydi hoşuma gitti ama o sahnede kırıldım açıkçası
o-oz
o-oz

18 Mart 2008 tarihinde eklendi
Sinemada izlemiştim. Beklentilerimin çok altında bir film. Sahneler kopuk kopuk. Filmin başındaki sahnenin filmle ne alakası var hala anlamış değilim...
omurkomur
omurkomur

12 Aralık 2007 tarihinde eklendi
maalesef vasat bir action filmi..olyphant iyi bir secim olmus cocuksu ifadesine ragmen ( basta bende cok dusundum statham tarzi set bir tip mi olmaliydi diye ama bu cocuk uzun boylu ve farkli bir tip)..dovus sahneleri cok yakin cekildiginden zevksiz ve anlasilmaz bir halde..karakterler ve olaylarin baglantilari cok yuzeysel..hikayenin catisi russelin oynadigi asker filmine benzer yanlar tasiyor...bir kac resim haric ajan 47 nin karizma ve gizemini cok hissettirmiyor..iyi seyirler
panterussss
panterussss

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

7 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Evet fil çok güzeldi biraz kopuk gibiydi ama iyiydi filmde 2 hata vardı birisi rusya-türkiye sınırı diğeride St. Petersburg olarak gösterilen yerin St. Petersburg değil sofya olamasıydı bu nasıl bir hata anlamadım sürekli olarak sofyayı gösterdiler ama hep St. Petersburg diye yazdı nasıl böle bir hata yaptılar anlamadım
ummagumma-2
ummagumma-2

9 Mart 2008 tarihinde eklendi
özellikle oyununu oynamış ve keyif almış kişiler için kaçırılmaması lazım. Mükemmel bir senaryosu olduğu söylenemez ancak en iyisi fazla irdelemeden aksiyonu takip etmek!Baş rol oyuncusu gayet başarılı. Adam oyundaki yürüyüşü bile ekrana taşımış=)
kapici125
kapici125

7 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Valla ben Vin Dieselin oynuyacağını duymuştum dilm yapım aşamasına girmeden ama Timothy Olyphant beklediğimden daha iyi canlandırmış sevgili 47yi :D film aksiyon sahneleri açısından oldukça tatmin etti diyebilirim.Hatta film o kadar hoşuma gitmiş olmalıki 2 gün üst üste izledim filmi neticede vakit ayırıp izlenebilecek bir film.Özellikle ben gibi Hitman sevenlere tavsiye ederim 10/7
fatih-2007
fatih-2007

9 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Berbat bir film. Hitman ile alakası bile yok neredeyse. Bir kere Hitman diye bir film çekiyorsanız, Hitman’in piyasaya çıkan ilk oyununu çekmelisiniz, müzikleri ilk oyunundaki gibi olmalı. Ama bu resmen adı dışında ve birde katil olması dışında Hitman’e benzeyen bir tarafı yok. Film’de hoşuma giden tek şey İstanbul’da bir kaç sahnesinin olması. İstanbul’a gelince Arabistan ezanlarının okunduğu bir şehir olarak gösterilmiş ama İstanbul hangi ülkede? bu sorunun da cevabı yok. Filme 5 verdim o da sırf Hitman’in takım elbisesini benzetmişler, ondan...
faradaykafesi
faradaykafesi