fena olmayan bir film,sdce aksiyon isteyenlerin izleyebilecegi bi film, monica bellucci yi almaya gittigi sahnedeki muzik harika her ne kdr o muzigi baska yerde bulamasam da
bu film için harcana emeğe yazık bence. aksiyon sahneleri daha gerçekçi olsaydı izlenirdi belki. adamın karşısında arkasında sağında solunda çelik yelekli adamlar var. adam yatakta sevişirken bunların hepsini vuruyo. varın gerisini siz düşünün. kaldıki bu sahnenin benzerleri filmde 8 - 10 defa dönüyor. amerika ırakta o kadar kurşun kullanmamıştır. :=)
Bu film bu puanı aldıysa bizim Dünyayı Kurtaran Adam oscar alması lazım biraz cesaretlendirelim bu filmide Filmin Konusu : Bir havuç var büyülü bir havuç , herkezi öldürüyosun onla sonundada ısırıp yiyosun ( bu filmle arasındaki 7 farkı bulun ) Titanic bu filme göre daha aksiyon taşıyor
izlediğim en iyi aksiyon filmlerinden biri diyebilirim bol çatışmalı bol silahlı ve bol kanlı aksiyon sevenlere tavsiye ediyorum izleyin derim kaçırmayın 9/10
Mantıksal yaklaşmayacaksanız ve canınız sıkılıyo ise ,zaman geçirmeye ideal bir film...Film baştan sonra aksiyon sahneleri ile dolu ve birçok sefer bu kadarı da olmaz...çok saçma deyip acaba şimdi ne olacak diye merak içine gireceğiniz sahnelerle dolu...mantık sınırlarını aşırı derecede zorlayan bir film...birşey beklemeden sadece izlemek için izlerseniz...keyif vereceği kesindir...
güzel bir film bol aksiyon dolu eğlendirici sahneleri olan tüm enerjinizi harcayabileceğiniz 1.20 dk'nızı harcamaya değer bir film.7 sinden 70 'ine bütün oyuncular rollerinin gereğini yerine getirmiş. NOT:bu filmde eksradan havuç'un faydalarını öğreniyoruz.iyi seyirler
Aslında bu filmi ne sansasyon yaratan afişi ne de aksiyon sevdiğim için izledim...Clive Owen hayranı olduğum için Shho 'Em Up'ı izlemiş bulundum...Pişman da olmadım tatmin de...Vakit geçirilebilecek bir film...