Hepsini Vur
3,8

c-u-m-a-l-i
c-u-m-a-l-i

26 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Biz Türkler yapınca abartılı bulunuyor..Senelerdir Malkoçoğlunun saçmalıklarını anlatır dururlar.Ama elin gavuru yaptığı zaman 10 numara aksiyon olmuş diyoruz nedense..Kendi yaptıklarımızı takdir etmeyip yerden yere vuruyoruz ama elin adamı yaptığı zaman filmin içine düşüyoruz.Bence bu filmin yanında Malkoçoğlu bütün fizik kurallarına uygun bir film...Hiç beğenmedim.Zaten bu türün izleyicisi değilim.Bir arkadaş toplantısında mecburiyetten seyrettim..Filmin tek artısı Monica’nın yüzü.
Serrcan
Serrcan

30 Kasım 2007 tarihinde eklendi
ya film kendini izletmeyi başarıyor ama hakikaten çok abartı olmuş sadece aksiyon yetiyor diyorsanız izleyin süper bulursunuz...aldığı not bence yeterli daha fazlası yazık olur
Jet-Li-2
Jet-Li-2

25 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Bi an olsun aksiyon durmuyo.Ewt abartı war ama şöyle bi baktığınızda insanı heyecanlandıran we filmin kurgusu itibariyle olması gereken abartılar bence...8 puanı hakediyo
omurkomur
omurkomur

25 Kasım 2007 tarihinde eklendi
biraz el dorado biraz spagetti western ...eve pizza cola soyledim isim gucum yok ooh tarzi bir film..fazla beklenti yok binlerce mermi ve siddet birazda ’coook zekice'!? mizah katmis yapimci abiler )
constantine508
constantine508

19 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Fragmanini izledim..sizde izleyinn..mukemmel bi filmm benceeeeeeeee
ryenst
ryenst

23 Ekim 2007 tarihinde eklendi
filmde bazı hatta çoğu sahnede abartı olmasına rağmen seyir zevki açısından mükemmel bir film. kaç tane adam öldü sayabilen var mı acaba. paul giamattıyede yakışmış yani kötü rol. clive de diyecek sözüm yok monicaya hiç mi hiç diyecek sözüm yok:D
Betül Birbilen
Betül Birbilen

3 Eylül 2008 tarihinde eklendi
güzel bir film..aksiyon sevenler için izlemeye deger bence..
aysin-yakali-79
aysin-yakali-79

19 Ekim 2007 tarihinde eklendi
daha islemedim ama oyuncular süper musicler süper bence sezon başıdan ii filmerle başladı böle gitsin bu sektörde çalışan biri olarak bu sezondan biras umutluyum ben ...
markbrandon
markbrandon

2 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Arkadaşlar Aksiyon,Macera,Gerilim,Dram,Fantastik ve hepsinden önemlisi Komedi izlemek isterseniz en iyisi bu film
fulyadegistirici-1983
fulyadegistirici-1983

16 Ekim 2007 tarihinde eklendi
superdı yaaaa...yanı tam anlamıyla hepsını vurdu :)bısey bırakmadı sılahlar kursunlar aşşkta gectı fılmde eee daha ne ısterızz..cıkınca fılmden vala heran bırı bana sılah cekemıs gıbı geldı :)
Ahmt Blgn
Ahmt Blgn

14 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bendce film 10 numara şimdi izledim ve ben çok begendim bu film devamını bekleirm
ewonor
ewonor

16 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
gayet eğlenceli bi film ama sakın filmden gerçekçilik beklemeyin hata yaparsınız...bence zaman öldürmek için biçilmiş kaftan...10/7
muhammed-yilmaz
muhammed-yilmaz

4 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
ya hu ne filmdi sonuna kadar aksiyon ateş ve ölüm bitmiyor hiç beklediğim gibi bir film değildi ama güzel beğendim aksiyon ve komedi filme tam uyuyor,. clive dehşet oynuyor bu arada birde filmin adı hepsini vur değilde hitman olsa tam olurdu yüzden fazla adam öldü çok enteresan bir filmdi yani. :) eğlenceli izlenir ;)
onerdunay
onerdunay

18 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Vakit geçirmek için izlenir ama ilerde kült filmde olabilir yani belli olmaz.
milla-jo
milla-jo

9 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Havucun çeşitli yararlarına dikkat çeken adrenalini yüksek heyecanı tavan bir film.