Hepsini Vur
3,8

gfb-eren89
gfb-eren89

21 Kasım 2008 tarihinde eklendi
güzel bi filmdi yalnız adamı çok abartmışlar bazı sahneler varki gerçekten çok saçma olmuş onun haricinde film izlenmeye değer
albir1deburdanyak
albir1deburdanyak

8 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Acayip action millet kesin izleyin
deli-matematikci
deli-matematikci

26 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Film bence eğlencelii bir film.. Zaten amacıda o filmin..Dikkat ettiyseniz ileri teknolojide kullanılmamıs efektlerde,bilerek belli edilmiş kalitesizlik...On numara bi film bence.. 25. saat izler gibi izlerseniz farklı olur durum tabi :P
koala70
koala70

7 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Yönetmenin ilk filmi olan Hepsini Vur,sanırım biraz fazla abartılı bir film olmuş.Şiddet ve aksiyonun bolca yaşandığı,ve hatta bir solukta izleyebileceğiniz,fakat hiç bir içeriği ve insana sağlayabileceği bir katkının olmadığı bir yapım.Clive Owen Paul Giamatti ve Monica Bellucci gibi usta oyuncuların böyle bir filmde oynamaları her ne kadar yapımcı için bir avantaj olsa bile,senaryonun kötü oluş,bu usta oyuncuların çabalarınında yetersiz gelmesine neden olmuş.10/6.7
Fatih Kocaer
Fatih Kocaer

5 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Bir zamanlar dalga gecip izledigimiz cuneyt arkın filmlerinden farksız asırı aksiyon filmde goze carpan etmen. Monica bellucci ve Clive owen icin izlenir.
saygılar e-ben
enesanbar
enesanbar

8 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Sonuçta film bu. Abartı da olsa ben filmi harika buldum. Herkeze tavsiye ederim 8/10
hsama
hsama

1 Şubat 2008 tarihinde eklendi
clive oven döktürmüş diyebiliriz. çok sağlam bir aksiyon olmuş bu tarz filmlerde mantıksızlıkları göz ardı etmek lazım yoksa sizin için zaman kaybı olabilir. 8/10
gyurekli
gyurekli

2 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Eğlenceli bir aksiyon filmi,,bence güzeldi..
carinos
carinos

13 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Sıkı bir film.aksiyon bombardımanı.Clive Owen iyi bir oyuncu,hakkını veriyor.Bilgisayar oyunu gibi,çok keyifli.Bu tür filmleri sevenler kaçırmasın derim.
freeop
freeop

3 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Açıkcası abartıyı biraz severdim özellikle Bekmambetov un filmlerindeki abartılar iyiydi ancak, bu filmde inanılmazdı abartılar yani filmin aksiyonunu bozuyor.Çok çok kötüydü açıkcası.Bence zaman kaybı ve Owen a yakışmamış.Rezalette diyebilirim.
allstar7
allstar7

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
süper bi aksiyon ..havuc olayı flan mükemmel:D
Şenyıldız
Şenyıldız

25 Aralık 2007 tarihinde eklendi
bunlar cüneyt arkını bile geçmişler. izlediğim en berbat aksiyon filmi zaman kaybı.
bay-X
bay-X

21 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Film adına münhasır..Herkes vuruluyor..Ama bu kadar da olmaz.Ancak bu kadar abartılır yani.Artık kimse cüneyt arkın filmlerine hiç bişey demesin.Hele havadaki sahneler tam bir komedi.boş vaktiniz varsa izleyin.6/10
harun3404

Haberiniz olsun...
class366
class366

28 Ocak 2008 tarihinde eklendi
aksiyon severler için harika bir film.hatta ve hatta aksiyon sevmeyenlere aksiyonu sevdirebilecek bir kapasiteye sahip.