Açıkcası abartıyı biraz severdim özellikle Bekmambetov un filmlerindeki abartılar iyiydi ancak, bu filmde inanılmazdı abartılar yani filmin aksiyonunu bozuyor.Çok çok kötüydü açıkcası.Bence zaman kaybı ve Owen a yakışmamış.Rezalette diyebilirim.
Film süper "de". de si var işte. konu yok aksiyon çok oluşu alınacak hazzı fazlaca etkiliyor. kafasına göre dan-dun olunca filmin adı saçma oluyor. yani yapımcı demiş ki, abi bi film var aklımda, kıralım dökelim havuçla adam öldürelim falan ama konusu yok. :) Yarattıkları Smith karakteri çizgi romandan fırlama gibi çok karizma olmuş "da" , bide güzel bir konusu olsaydı, tamsüper olacakmış...
filmin türü eğer komediyse komik bir film ama aksiyon filmi olarak izlerseniz yani ciddiye alırsanız sıkıcı bir film ve hadi artık bitsin diye sonunu beklersiniz. kısacası ne iyi bir film ne de kötü. eminim filmde oynayanlarda bu kadar adam napmaya toplandık diye sormuşlardır kendi kendilerine film sırasında. vasat bir film bu puanı haketmiyor en fazla alabileceği puan 10/6 maximum o da yani tamda beklediğim gibiydi
Acaba parmaklarıma kurşun dizdikten sonra elimi ateşe verip herhangi birini öldürebileceğim günleri görebilecek miyim'Hatta işi biraz daha ilerletip uzak mesafeden suikast düzenlebilecek miyim'Bugs Bunny’nin bir bölümünde;boğa ile güreşirken,boğa tüfeği yutup boynuzlarıyla ateş ediyodu ve bence hoş ve daha inandırıcı bir sahneydi çünkü bir çizgi filmdi ve bir çizgi film için bu olağan birşeydir.clive owen ın sürekli havuç kemirmesi ve kötü adamları süperkahraman gücüyle paçavraya çevirmesi Bugs Bunny ye bir göndermemi acaba'Bunun bir sinema filmi olduğunun farkına varıp abartıyı biraz azaltsalardı keşke veye başrol oyuncusunun orduda bir deney hatası sonucu süper kahramana dönüştüğü görünmez bir kalkanı,inanılmaz bir ateşli ya da herhengi bir silah becerisi olduğunu falan söyleselerdi başta,ona göre izlerdik.