Hepsini Vur
3,8

Demirtas
Demirtas

25 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Filmi izlemeden önce buradaki yorumların bir çoğunu okumuş ve film hakkında iyi kötü bir fikre sahip olmuştum. Filmin mantık sınırlarını alt üst eden bir film olduğunu anladım ve filmi ona göre izledim. İzleyecek arkadaşlarada öyle yapmalarını öneririrm. Filmi tamamen boş zamanınızı dolduracağınız, kafanızın biraz bulanık olduğu bir zamanda kafanızı dağıtmak için için izleyin. Zaten çok uzun bir filmde değil. Tam çerezlik diyebileceğimiz bir film. Aksiyon filmlerinde hani filmin artık zirve yaptığı aksiyon sahneleri vardır. Vay be dersiniz. Bu filmde aksiyonun öyle zirve yaptığı bir bölüm yok. çünkü film bunun üzerine kurulu. Filmlerin süreleri ne kadar olur mesela. 100 dakika diyelim. 100 dakikanın bir 10 dakikası aksiyona ayrılır. Burda o 10 dakikalık bölümün bir film olduğunu düşünün. 85 - 90 dakikalık bir aksiyon sahnesi var filmde. Filmin süreside o kadar zaten. Tamamen bir çizgi film uyarlaması sanki. Karakterler, oyunculuklar tam çizgi filmlik. Aslında bir iki aksiyon sahnesinden bahsetme kisterdim ama filmi anlatmak zorunda kalıcam, o yüzden boşverin. Neyse geçin filmin karşısına kaç el ateş edildiğini saymaya çalışın. Sayabilen olursa tabi.
volkanick
volkanick

16 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Abartı dalında Wanted la yarışan film maalesef Wanted kadar derin değil.Siz senaryo benim için çok önemli değil,aksiyon olsun da taştan olsun,mantıklı olmasına da gerek yok diyorsanız bu filmi izlerken eğleneceksiniz.Benim hoşuma gitti.
Fahri07
Fahri07

9 Eylül 2011 tarihinde eklendi
zekice tasarlanmis,biraz fazla abartili ve aksiyon temposu hiç düsmeyen güzel bi film.
senanxx
senanxx

17 Nisan 2011 tarihinde eklendi
abartının doruk yaptığı aksiyonun hiç durmadığı heycanın bir an kesilmediği klasik konulu bir aksiyon filmi.7/10.
gskaltay
gskaltay

25 Kasım 2007 tarihinde eklendi
seyirlik bir film oyuncu kadrosu için izlenebilir...
tropter
tropter

2 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Bir an bile durağanlık yok.Baştan sona tempolu mükemmel görselliğe sahip bir film.Mantık ve gerçekçilik arayanlar bu filimden uzak durun.Fakat hayal gücü yüksek olanlar,estetik görüntüler ve sıkıcı olmayan akıcı bir film izlemek istiyorum diyenler için benim gibi muhteşem bir film.
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

12 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Kendini ciddiye almayan,tam anlamıyla eğlencelik bir film.Ama tek başıma izlediğimden midir nedir bu tür filmlerden pek fazla keyif alamıyorum açıkçası.Cranki izlediğimde de aynısı olmuştu.Kalabalık bir arkadaş grubuyla,mümkünse dev ekranda seyretmek bu tür filmlerden alacağımız keyfi katlayacaktır.
ilsalaron
ilsalaron

14 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en etkileyici gangster filmi diyebilirim üstelik kamera arkasında Tarantino gibi bu işin erbabı olmamasına rağmen. Clive Owen rolünü mükemmel oynuyor hele o Bugs Bunny gibi Havuç yemesi yok mu, Giamatti (bütün olabilecek eleştirilere rağmen) kötü adam gangster çete liderini başarıyla canlandıryor, kısa rolüne rağmen 'İtalyan Fahişe' Monica Belluci çok başarılı, daha ne yazılabilir ki.
Alp T.
Alp T.

10 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Film oldukça eğlenceliydi ve aksiyon sahneleri oldukça etkileyiciydi. Hem aksiyonu sadece bir kaç sahnede değil, filmin her yerine sinmiş. Film böylece daha bir izlenebilir oluyor. Komedi ile birlikte. Bu arada Clive Owen oldukça havalı ve soğukkanlı bir oyunculuk sergilemiş, başarısı gözüküyor. Monica Belluci ise zorlama olmuş hele aksanını unutmayalım. Paul Giamatti'nin karakteri ise tüm zamanların en psikopat kötülerinden biri bence. Oyunculuğu başarılı olmuş.

Filmin 80 dakika gibi kısa bir süresi var ama kafa dağıtmak için yeterli bence. Bir tek sonu biraz çabuk bitmiş, biraz daha sürse iyi olabilirmiş. Ama onun dışında fena değil film işte. İzlenebilir. 3/5

Not: Adam nasıl havuç ile adam öldürdü hala şaşırıyorum. Çok enteresandı.
Sikimic
Sikimic

19 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Ver aksiyonu ver aksiyona başka bir şey yok. Başarısız bir film.
wolkiwolki
wolkiwolki

25 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Shoot ’Em Up’ı yazmadan önce, baştan bir şeyi belirtmek gerekiyor ki o da film, aksiyon filmleri içinde değişik bir kategoriye ait. Şöyle ki, 'ben izlerim' diyebilmek için, bazı şeyleri aramamak lazım filmde. Örneğin, 'mantık' aramamak lazım, 'inandırıcılık' aramamak lazım. Çünkü film, gerçekten de bu gibi şeylerin pek aranmaması gereken bir kategorinin filmi. Yorum yazan arkadaşlardan gördüğüm kadarıyla, bunları arayanlar mutsuz ayrılmışlar filmin sonunda...Film gerçekten de oldukça sıkı bir aksiyon filmi. Bu denli abartılı bir aksiyon izlememiştim daha önce. Clive Owen, bana göre oldukça başarılıydı filmde. Ancak izlerken sık sık aklıma Jason Statham gelmedi de değil, tam da ona göre bir film çünkü Shoot ’Em Up...Az önce de yazmış olduğum gibi film oldukça sıradışı ve ona göre değerlendirilmesi gerekiyor. Aksiyon sahnelerinde bir miktar da olsa inandırıcılık arayan izleyici kitlesi için 'berbat' , aksiyon olsun da nasıl olursa olsun diyenler için 'süper' bir film var karşımızda. Ben şahsen, bir yere kadar 'hadi bu da olur, hadi bu da olur' diye diye geldim ancak, kırmızı B M W ile minibüsün çarpışma sahnesinde pes edip her ne şekilde olursa olsun mantık aramaktan vazgeçtim filmde. Sizde bunu yapabilecekseniz izlemenizi tavsiye ederim filmi. Ancak 'adam 50 kişinin içine dalıyor hepsinde makinalı var bir tane mermi denk gelmiyor' diye sitem yazacaksanız şiddetle uzak durmanızı tavsiye ederim filmden.Hakikaten de adam elinde otomatik silah olan 50 kişinin içine dalıyor ve hiç isabet almıyor :)))
boldheart
boldheart

6 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Heyecan dolu aksiyon sahnelerinin bol olduğu bir film olmuş bazı sahneleri çok sağlam abartı fazla olsada keyifle izlencek bir film olmuş Clive owen çok iyi bir iş çıkarmış 10/7 yi hakeden bir yapım
monopoly
monopoly

28 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Aksiyonun çıtası üstlerde ,eminim sizin stresinizi alıp götürecek mermiler,İngilterede afişleri yasaklanmış olan bu film karşınızda ,izleyin derim.
mennan
mennan

17 Eylül 2007 tarihinde eklendi
ismini hakeden bir film. Film boyunca bir bilmeceyi çözmeye çalışırken, sıkı bir nişancının can alıcı hamlelerini izliyorsunuz.Film üç kişi etrafında geçiyor, fazla uzatılmadan...
muhammed-yilmaz
muhammed-yilmaz

4 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
ya hu ne filmdi sonuna kadar aksiyon ateş ve ölüm bitmiyor hiç beklediğim gibi bir film değildi ama güzel beğendim aksiyon ve komedi filme tam uyuyor,. clive dehşet oynuyor bu arada birde filmin adı hepsini vur değilde hitman olsa tam olurdu yüzden fazla adam öldü çok enteresan bir filmdi yani. :) eğlenceli izlenir ;)