Hepsini Vur
3,8

delicewatt
delicewatt

20 Ekim 2007 tarihinde eklendi
film baştan sona müthiş bir seyir keyfi sunuyor. buradaki puanı bence kesinlikle hakettiğinin altında. abartılı sahnelerle oluşturulan filmin havası çok tatminkar. karizmatik bir adam, güzel mi güzel bir kadın harbi kötü, kötü adamlar, hiç bitmeyen (lafın gelişi değil gerçekten de bir an bile durmuyor) aksiyon sahneleri. hele bir sahne var ki efsane, ben daha önce böylesini görmemiştim. :) film vaadettiğinin de üstüne çıkıp, kendi tarzında son zamanların seyir keyfi en yüksek yapımlarından birisi olmuş. michael davis’i tanımam ama iyi yazmış iyi de yönetmiş. yönetmenin adı farklı olsaydı bu filme yapılacak yorumlar pek bi entel ağızdan olacak şekilde değişirdi diye düşünüyorum.
potasyum
potasyum

19 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Çok eğlenceli bir ve de Dünyanın en tehlikeli sebzesinin havuç olduğunu öğrendiğimiz film.
kalpsiz
kalpsiz

21 Şubat 2009 tarihinde eklendi
sıkılmadan izlenecek her yönden farklı bir ilginç bir film.
jamesbond-2
jamesbond-2

29 Ekim 2007 tarihinde eklendi
abartılı bir aksiyon filmi olmasına rağmen ben baya beğendim güzel olmuş çok söze gerek olmadan keyifli vakit geçirmek isteyenlere tavsiye ederim.8/10
Chev
Chev

8 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Clive Owen ın iyi filmlerinden bu adam gerçekten oynadığı rollerin hakkını veriyor bence sıkı bir aksiyon istiyorsanız aradığınız filmlerden biri. .
atakanozruh
atakanozruh

14 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Bu kadar düşük bir puanı hak etmeyecek kalitede, başından sonuna kadar temposu düşmeyen, aksiyon ve komedi öğeleriyle dolu çok başarılı bir yapım. Abartılı sahnelerinin olduğunu söyleyenler olabilir ama amaç gerçekçilik değil eğlence zaten. Rahatlıkla izlenebilir. 8/10
dostça
dostça

27 Aralık 2008 tarihinde eklendi
cüneyt arkın ile polat alemdara bundan sonra haksızlık etmeyin bunu ve hitmani seyretikten sonra.aksiyon dolu tam bana göre seyredin derim
rudeonerudeone
rudeonerudeone

16 Ekim 2008 tarihinde eklendi
cranki sevenler kesinlikle bu filmi de sevecektir.ikisinde de ortada çok derin ve ilginç bir konu yok,sadece salt aksiyon namına çekilmiş olan filmler bunlar.ve bence ikisi de amaçlarına ulaşıyorlar.ben açıkçası filmi izlerken oldukça eğlendim,kan gövdeyi götürüyor ama o kadar akıllıca ve ilginç yöntemler var ki eğlenmemek elde değil.öneriyorum,clive owen da rolden role girmeye devam ediyor,kaliteli aktör olduğunu bir kez daha kanıtlıyor.
beck31
beck31

30 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Paul Giamatti icin izledigim bir film oldu, idare eder yani hos aksiyon sahneleri var izlenirse pisman olunmaz.Aksiyon sahnelerinde calan muzikler pek bi uymus.
Seza
Seza

15 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Aksiyon dolu bir filmdi, havuç sahnesi bir ayrı güzeldi :)
bodrum-fevzi
bodrum-fevzi

4 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bu filmi amerikada izledim..meraklı ve izlemek isteyenler büyük bir keyifle izleyebilir.Film aksiyon meraklıları için büyük bir nimet.
sinema
1 ziyaretçi
5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
adam hepsini vurdu valla. 9/10 :D
harryasin
harryasin

16 Ekim 2007 tarihinde eklendi
biraz fazla abartılı olmuş ama yinede kaliteli film. işin içinde cliwe owen warsa herrşey izlenile bilinir :)
bu arada filmde baş rol keşke havuç olsaydı :D
akılda kalıcı pek çok sahnesi vardı filmin özellikle arabanın üstüne atladığı sahne .....:)
Burakrises
Burakrises

7 Kasım 2009 tarihinde eklendi
filmde birçok aksiyon filmden ör:tetikçi daha farklı ve güzel sahneler vardı mesela havada çatışma sahnesi vardı 10/10
dr-
dr-

25 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Owen oyunculuğunu konuşturmuş Monica ile :)filmin aksiyon yanı saçmalık dozunu kaçırmış biraz(!) ama bunu da Cliwe Owen için anlayışla karşılıyoruz..:)