Tepenin Gözleri
3,8

blackinman
blackinman

11 Haziran 2007 tarihinde eklendi
çok güzel değil. ama bu tür filmler sevenlere öneririm... :D
finallyfree89
finallyfree89

8 Haziran 2007 tarihinde eklendi
film kurgusal olarak pek başarılı değildi yani özgün değil.Her zaman yapılan gerilim filmi projelerinde bir grup insanın güzel bir tatil için bir yere gidip orada olan kreatürler yada başka tür soyut kavramlar tarafından acımasızca yokedilmesi gibi klasik bir form vardır bu form aynen bu filmde de uygulanmış ancak konu her ne kadar klasik de olsa işlenişi gerçekten çok beğendim bir de kamera kullanımında ve açı ayarlamalarında çok ciddi hatalar vardı fakat bunlara rağmen yine de izlenebilir bir gerilim çünkü bir gerilim filminde olması gereken en önemli şeylerden birini,seyirciyi her daim gergin tutmayı başarıyor her ne kadar birdenbire çıkan extrem efektlerle seyirciyi koltuğunda zıplatmak gibi ucuz bir numaraya başvurmuş olsa da; kurgusal olarak klasik tekniksel olarak hatalı(özellikle kamera kullanımında) fakat sıkmayan,vakit geçirmek için izlenebilir bir film
mehtap6
mehtap6

3 Haziran 2007 tarihinde eklendi
filmin konusu entresan,ilgi çekebilir en azından bir sebebe baglanmış.Ama kabul etmke gerekirki çok iğrenç kanlı sahnelerle dolu.midesi kaldıracaklara taysiye edebilirim.Ama kurgusu o kadarda ilgi çekici degil.Ve tecavüz sahnesi iğrenç :(
atakanozruh
atakanozruh

2 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Yine klişe bir korku gerilim filmi. Konu itibariyle hiç orijinal olmasa da Wes Craven'in eli değince izlenebilir olmuş.
cansukok
cansukok

1 Haziran 2007 tarihinde eklendi
çok manyak bir film aslında ama amaç saçma onları o hale getirdikleri için yediklerine anlam veremiyorum ama başarılı bir film
gozmentes
gozmentes

1 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Aslında film insanı çok geriyor. O açıdan çok başarılı. İyi bir gerilim filmi diyebilirim. Özellikle, damat Doug'un terkedilmiş köy evindeki bebeği arama sahneleri çok gerdi beni. Bu arada radyoaktivite kurbanı insanlar hilkat garibesi oldular tamam da niye kana susamış canavarlara dönüşmüşler? çirkinlikle kötülüğün birarada görülmesi çok klişe bir yaklaşım değil mi? Bir de nazar boncuğu gibi iyi bir kız vardı aralarında. Kullanılan simgeler açısından da çok klişe. iyi-kötü çekişmesi aslında. Zaten filmdeki köpeklerin isimleri de beauty ve beast olarak seçilmiş. Göndermenin bu kadarı da fazla. benzin istasyonundaki adamın kafasını uçurma sahnesini çok yavaşlatarak izlerseniz, kurşunun girdiği yerden delik açması gerekirken, adamın kafası yumurta gibi yukarıdan çatlıyor. Bu da başarısız bir efekt bence. hadi sağlıcakla kalın.
fesatsebek
fesatsebek

22 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
o kadar alıştık ki böylesi iğrenç filmlere artık sinirimizi hangisi daha fazla bozacak diye yarış yapıyorlar.
filmin etkisinde kaldım evet . durup durup sinirlendim sonra gerçekten sinirlerimi bozdu tecavüz sahnesi ve bebeğin annesine yaptıkları yok artık bunları yazanlarda çekenlerde rahatsız.
selimgenc89
selimgenc89

19 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
film de yaratık tipli adamın , kuşun kafasını ağzıyla koprma sahnesi çok güzeldi :)
thistory
thistory

25 Nisan 2007 tarihinde eklendi
çok saçma ve gereksiz bir film sadece zaman kaybıı...
kadir503
kadir503

23 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Wes Craven’ın 1977 yapımı aynı adlı filminin yeniden çevrimi. O filmi izlemedim ama onun da çok başarılı olmadığını biliyorum. Filmimizin konusu malum, çok klişe diyebiliriz ana konu için. Aslında 'Korku Kapanı' filminin konusuyla hemen hemen aynı. Filmde konu dışında neyse ki fazla klişe yok. Anlatımı özgün sayılır, kamera açıları, çekimleri oldukça göze hoş geliyor. Yapılan makyajlar oldukça iyi; fakat kan, dehşet, vahşet filmlerini sevmeyenlere filmi önermem. Sevenlerin ise kesinlikle beğeneceği bir film. Yine filmin gerilim sahneleri oldukça iyi ve heyecanlı. Korku adına ise pek fazla bir şey ifade etmiyor. Film için 'Korku Kapanı'nın daha özgün ve daha güçlü anlatımlı hali demek sanıyorum yanlış olmaz. Son yıllardaki kötü korku-gerilim filmleri arasından bence kendini sıyırmış ama çok da başarılı olmayan bir yapım. Türü sevenlere öneririm.
1983gs
1983gs

21 Nisan 2007 tarihinde eklendi
ya hakkaten bu film banada çok güzel gelmedi yani en baslarda biraz ii gidiyodu ama daha sonradan saçma ve boş olddugu ortaya cıktı boş zamanı olan izlesin yoksa tavsiye etmem...
evxx
evxx

21 Nisan 2007 tarihinde eklendi
hayatımda gördügüm en berbat filmlerden biri igreclıkler var cok fazla kan var söyleyin baska ne var koca bir hic 3. sınıf amerikan filmi senaryo yok bi kere
deep-merve-chad
deep-merve-chad

20 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bir filmde bu kadar mı kan olur???testere yanında çizgi fim kalıyo.her an tetikte beklemek zorunda kalıyosunuz aslında güzel bir film ama izlerken tüyleriniz fazla diken diken oluyo...filmin ilk dak.larında araştırmacıların yanına yaratıkların gelmesiyle tırsmaya başladım.çok fazla heyecan verici ve iz bırakıcı bir film.güzel bence izlenebilir
pesimist11
pesimist11

17 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Korku filmi müptelası olarak uzun zamandır ilk defa bir filmde "gerim gerim gerildim" amaa korktum mu hayırrrr
ongum
ongum

15 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Yarısına kadar seyrettim canım sıkıldı kapattım...Başka bişey demeye gerek yoq sanırım...