film bol kanlı ve konusu güzel.konu nükleer denemeler yapılacak insanların olduu bir köyün bosaltılması ıstenıor fakat ınsanlar gıtmemekte ısrar edıp madenlere saklanıolar.ardında ılgınc canlılar halıne gelıorlar.olaylarda ıste bu yerın yakınlarından gecen ınsanların basına gelen seylerı anlatıor.gerılım ve korku konusunda pek bısı solıemem ama ıgrenclık ve vahset kol gezıor.
ben serinin ilk filmini begenmedim acık soylemek gerekirse!filmi elime algıdımda 15 dakikada cook sıkıldıgım için kapattım 'artık daha sonra izlerim'dedim arkadaslar filmi bana cook ovduler,soylenenlerden dolayı filmi tekrar izleme kararı aldım.filmi islediğimde hiç birsey kaybetmediğimi anladım!vasat bi film,anlık bazı goruntuler hariç-ki bu sahneler insanın içini bi garip eder,hangi film de olursa olsun-filmin işenmesi,gorselliği ve sunus biçimi hiç hos değil!kimseye bu filmi vakit ayırıp izlemesi için tavsiyede bulunamam,baska bi filmde arayın korkma içgudusunu,bu filde değil!
bence kim ne derse desin oldukça iyi bi film.ya kıyaslamak gibi olmasın amerikan büyüsüne güsel diyen kişiler bence bu filmi izledikten sonra gerilimin tanımını yapsınlar ve puan versinler.süper olmuş çok sürükleyici bence her dksı heyecen verici....
korku belli bölümlerde ama vahşet ve gerilim isterseniz süper ve final oldukça iyi- tarz olarak korku kapanına benziyo korku kapanı daha çok geriyo, bundada vahşet vegörsellik daha fazla