sani18
23 Aralık 2006 tarihinde eklendi
dinopis, evdeki mankenler belki 'mutlu aile tablosunu' size getirecez; sizler de böyle olacaksınız gibi bişi olabilir!! belki de diildir.. ben o sahnelerden böle bişi çıkardım
bence film türünün güzel bir örneği. Etkileyici sahneler görebilmek mümkün. Konusu da güzel. Nükleer vahşete gönderme yapılmış. Mutantların evindeki mankenlerin anlamını çözemedim. Anlayan varsa yazsın. Konusunun da hatırına benden 8 puan aldı
senaryosu güzel.Ama yaratıksı insanların belirgin olması kötü.Filim daha karanlık puslu bir havada çekilse daha iyi olurmuş.bütün yaratıklarda vahşetin bulunması ama bir yaratık kızda şefkatin bulunması mantıksız olmuş.oyuncular senaryonun hakkını verememiş
Kendi türünde en mükemel filim, buna benzer cok filim olduğu doğru ama farkı değşet edici görüntülerin bu kadar bolca kulanılması 'Teksas Katliamı' filmini bile cok gerisinde bırakmış. Mükemel...
filmi sansürsüz izleyen var mı? bence çok korkunçtu ve mide bulandırıcı.. gerçek olma ihtimalı daha korkunç radyasyon yüzünden bu hale gelip yaşamak çok çok daha korkunç :(
Aslına bakarsanız bir korku filminden çok gerilim-aksiyon filmi karşımızdaki.Aksiyonu kullanış biçiminden de bunun bilinçli bir tercih olduğunu anlıyoruz.Gerilim yönü ise gayet başarılı,hatta bir çok sahnede sinir bozucu olma boyutuna kadar varıyor.Görüntü yönetimi çok başarılı bunların dışında.Yine de bütün bu saydıklarımın dışında başarılı bir film diyebileceğimizi sanmıyorum.Ancak Alexandre Aja’nın iyi bir film çekmek için gösterdiği gayreti gözardı etmemek gerek.Zaten ’’The Hills Have Eyes’’da başarılıdan çok,başarılı olması için uğraşılmış bir film olarak değerlendirilebilir.
korku filimleri benim için bi vaz geçilmezdir...ilk kez gerildigim tek film diyebilirim:) bence çok güzel bi film.Duygusallık,nefret,korku ve gerilim içiçe cok iyi tavsiye ederim
ya bu filmi arkadaşlarım çok övdüler korku filmiymiş falan da, ben hiç korkmadım :(( artık korku filmleri komediye dönüşüyor sanırım:)) korku filmlerinde yaratıklara benzer insanlar falan olmassa olmazlardan oldu sanırım:)) yine deberbat değil izlenmeli ama dediğime gelirsizniz:)
gerçekten gerildim hatta kimi zaman duygulandım bence iyi bi film olmuş izlenilebilir bi korku filminin aynı zamanda hayatın gerçeklerinden yola cıkarak bişiler yapması ilgi çekici