khaleesi
21 Mart 2007 tarihinde eklendi
bence kim ne derse desin oldukça iyi bi film.ya kıyaslamak gibi olmasın amerikan büyüsüne güsel diyen kişiler bence bu filmi izledikten sonra gerilimin tanımını yapsınlar ve puan versinler.süper olmuş çok sürükleyici bence her dksı heyecen verici....
film görevini yerine getiriyor ve gerilimi veriyor.hatta iliklerinizde gerildiğinizi hissediyorsunuz ancak bundan fazlası yok basitce yapılmış bi senaryo karakterlerin salak yersiz davranısları gerilimin temelini atıyor.sonra vah ne oldu,allah kac oradan tarzı muhabbetlerle film geçiyor.
Klasik gerilim korku filmlerinden biri daha..Bol bol kan ve vahşet görmek istiyorsanız seyredin.Sahneler gerçekten çok acımasızca çekilmiş..Ama gerçeklikten uzak!!O çölde kaybolan bir sürü insan olduğu bilinmesine rağmen ve bunlar gazetelerde çıkmasına rağmen bir allahın kulu (polisler mesela) merak edip gelip o bölgeyi araştırmazmı??Orda resmen radyoaktif deneme sonucu sakat kalmış insanlardan oluşan bir kasaba var yahu:))
Başları klişe korku filmlerinden farksız, ama filmin ikinci yarısında farklı bir film seyrettiğinizi anlıyorsunuz. Keşke filmin sonu da klişe olmasaymış o zaman daha yüksek puanı hak edermiş. Ama ne olursa olsun izlenmeye değer. 6/10
Aslına bakarsanız bir korku filminden çok gerilim-aksiyon filmi karşımızdaki.Aksiyonu kullanış biçiminden de bunun bilinçli bir tercih olduğunu anlıyoruz.Gerilim yönü ise gayet başarılı,hatta bir çok sahnede sinir bozucu olma boyutuna kadar varıyor.Görüntü yönetimi çok başarılı bunların dışında.Yine de bütün bu saydıklarımın dışında başarılı bir film diyebileceğimizi sanmıyorum.Ancak Alexandre Aja’nın iyi bir film çekmek için gösterdiği gayreti gözardı etmemek gerek.Zaten ’’The Hills Have Eyes’’da başarılıdan çok,başarılı olması için uğraşılmış bir film olarak değerlendirilebilir.
gerçekten gerildim hatta kimi zaman duygulandım bence iyi bi film olmuş izlenilebilir bi korku filminin aynı zamanda hayatın gerçeklerinden yola cıkarak bişiler yapması ilgi çekici
filmi çok methettiler bende birşey sandım izledim. fakat beklediğim gibi harika bir film değildi açıkçası. yinede kötüm denilemez vasat bir film. izlemeyenler kötü yorumlara aldanıp vazgeçmesinler. değişik olaylar ve heyacan var filmde en azından. tabiki tüm korku filmlerinde olduğu gibi saçmalıklar bundada var. adı üstünde korku filmi. saçmalamadan olmaz. korkunçluğuna gelince hiç korkmadım. filmi izlerken sadece kimlerin ölüp kimlerin kalacağını tahmin yada merak etmeye başladım. 7/10
filmi beğendim ama mantık hataları brz fazla olmuş. mesela ordaki insanlar neden et yiyor? hadi insanları yiyorlar bi yerde anladım diyelim ama köpeği neden yer ki bacağını koparıp? bu yaratıkların bulunduğu kasabada sadece bir tane mi kız var ve bir tek o kız mı iyi? buna benzer daha bi çok ayrıntı takılsa da kafama intikam sahnelerini çok beğendim içim rahatladı ama sonunu belirsiz bir şekilde bitirmeleri kötü olmuş dürbünle bakan biri olmasa daha güzel olurdu.
filmi daha yeni izledim ve seyirlik bir film olduğunu size söyliyebilirim.yalnız korkudan çok film gerilime daha yakın ve bu filmde ben kendimce bir ilke tanık oldum bir korku filminde gözlüklülerde hayatta kalabiliyormuş :)))) iyi seyirler
etkileyici bir gerilim filmi.izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamadım.filmin aksiyonu temposu hiç düşmüyor.makyajlar oldukça gerçekçiydi ve rahatsız ediciydi.belki çok süper bir korku filmi insanı hoplattığını söylemek yanlış olur ama izlerken seyirciyi heyecanlandıran tedirgin eden güzel bir film olmus.izlemenizi öneririm ayrıca 2.si yapılsa güzel olur wes craven’i yönetmen koltuğunda görmek isteriz yani ;)