Korku filmlerini nadiren tercih eden ve seçimlerine çok özen gösteren bir izleyici olarak bu filmi izlemekle doğru karar verdiğimi söyleyebilirim.Sonuna kadar geriliyorsunuz,çoğu filmde bir çok canavar vb yaratıkları açıklama gereği dahi duymazlar öyle gelevirir bu canlılar.Hills of eyes en azından kendi insan-i yaratıklarının nasıl oluştuklarını bize açıklıyor.Çok fazla vahşet ve kan olduğu doğru ama bir korku filminde kan görmenin sanırım romantik bir filmdeki öpüşme sahnesinden bir farkı olmamalı..Benden 10/8’i hakeden bir korku/gerilim filmi oldu açıkçası.
klasik bi macera korku filmi bilirsiniz bi gerizekalı genc grubu tatile kampa cıkar orada baslarına gelmedik kalmaz..korku kapanı adlı filmin aynısı ama bu filmde küçük bi bebek ve mutlu bi aile var bu ailenin sonunun böyle olması insanı etkiliyo ayrıca film nükleer calısmalara dikkat cekip toplumsal msj vermeye calısıyo bence konu klasik olsada sansürsüz bol kanlı bi film izlemek isteyenler için bir numara zati testere ve texas katliamıyla birlikte en kanlı filmler listesine girmişler güzel film
hayalimdeki korku-gerilim filmlerinden... korku unsurları dışında aile ilişkileri de hoş işlenmiş.oyunculuk inandırıcı ve hikayesi ilgi çekici. türe ilgili olanlar kesinlikle izlemeli
kaliteli bir yapim.. ilk versiyonu ''1977'' nu izlemis biri olarak, yeni versiyonu'nu da cok begendim diyebilirim.. bu tarz filmlerden hoslananlarin kacirmamasi gerek... 10/10
bence bi film bu kadar güzel olur tabi bazı yerlerinde hatalar var onları kabul ediyorum ama yinede başarılı filmlerden biri herkezin izlemesini tavsiye ederim. inanın pişman olmazsınız.
bir filmde bu kadar mı kan olur???testere yanında çizgi fim kalıyo.her an tetikte beklemek zorunda kalıyosunuz aslında güzel bir film ama izlerken tüyleriniz fazla diken diken oluyo...filmin ilk dak.larında araştırmacıların yanına yaratıkların gelmesiyle tırsmaya başladım.çok fazla heyecan verici ve iz bırakıcı bir film.güzel bence izlenebilir