Tepenin Gözleri
3,8

anneke1
anneke1

7 Nisan 2007 tarihinde eklendi
ucubeler, şiddet, kan, bu türdengörüntüleri seven bu filmi izlemeli. ki ben severim..
Mertkan05
Mertkan05

4 Nisan 2007 tarihinde eklendi
iyi bir film de galiba 2.cisinide yapmışlar
alone325
alone325

1 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bu film çok harika biraz kanlı ama insanı acayip heycanlandırıo
asvelix
asvelix

31 Mart 2007 tarihinde eklendi
harika bir film 8/10
uguraktas1907
uguraktas1907

16 Mart 2007 tarihinde eklendi
korku belli bölümlerde ama vahşet ve gerilim isterseniz süper ve final oldukça iyi- tarz olarak korku kapanına benziyo korku kapanı daha çok geriyo, bundada vahşet vegörsellik daha fazla
seher-parsana
seher-parsana

10 Mart 2007 tarihinde eklendi
hayatımda seyrettiğim en güzel korku filmlerinden biri.gerçekten gerildiğimi hissettim.bu tür filmlerden hoşlanan herkese tavsiye ederim...
mertpasaoglu-748
mertpasaoglu-748

3 Mart 2007 tarihinde eklendi
filmin konusu bence çok sıradan.ama şunu diyebilirim ki bazı sahneler çok psikopat.insana mide bulandırıyor.kesinlikle tavsiye etmiyorum
oksijen78
oksijen78

1 Mart 2007 tarihinde eklendi
valla hiç sıkılmadım,konu olarakta öyle diğerleri kadak saçma sapan değil en azından bi mantık üzerine yapılmış bir film bazı sahneler gerçekten ürkütüyor korku filmlerinden hoşlananların bence kaçırmaması lazım,harika bir film..
ahmet-arzum
ahmet-arzum

22 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bu film kaçırmayın derim muhteşemin ötesi gerilimin kralı diyebilirim.(zevki yaşayan ve yaşamak istiyenlere)
ewonor
ewonor

17 Şubat 2007 tarihinde eklendi
filmi bugün izledim ve türü sevenler için kesinlikle izlenmesi gereken bi film olarak düşünüyorum...filmin DVD sine sahibim kamera arkasındaki emeği de izledikten sonra takdir ettim...çöl sıcağında ilk sahnelerdeki en fazla 30 sn süren kazanın 4 günde ancak çevrilebildiğini öğrenmek ve tabi makyajlar efektler felan takdir ettim doorusu...
karizmatik062915
karizmatik062915

13 Şubat 2007 tarihinde eklendi
vahşet istiyorsan kaçırma!!!!!!
forzagokhan
forzagokhan

12 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Bence film tek kelimeyle harikaydı.Filmin her dakikasında gerilim vardı.izlemenizi tavsiye ederim.Güzel bir yapım olmuş.
Sdk-JK
Sdk-JK

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Bencede çoq güseldi.Bu zamanda baltanın kafaya saplanışı vb. çoqu sahne gösterilmiyor flimlerde...Ama Tepenin Gözlerinde gösterilmiş...Herkese izlemeyi tawsiye ederim...
cem-mcfly
cem-mcfly

4 Şubat 2007 tarihinde eklendi
ben bu filmi çok begendim.biraz korku kapanı özentisi olsada güzel.gereilim sevenlere kesinlikle tavsiye ederim.
potasyum
potasyum

27 Ocak 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle harikaydı,ama sonu hoşuma gitmedi izleyenler nedenini bilir :(