Tepenin Gözleri
3,8

teslaxxx
teslaxxx

11 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Filmi dvd'sinden izlediğim için kamera arkasını izleme olanağı buldum. Ekip gerçekten sıkı çalışmış. Mutasyona uğrayan insanları yapmakta ve ve efeklerde çok ayrıntıya girmişler. Filmin kurgusuda çok güzel. Eksik olan tek şey karakterlerin psikolojileri. Karısını kaybeden bir adam nasıl bu kadar sakin olabilir ve bebeğini kurtarmayı düşünebilir bu kadar. Olması gereken şuydu; gözünü kan bürümüş intikam peşinde koşan bir insan olmalıydı bence yerinde. Birde filmin türü bence korku değilde macera olsa daha uygun olurdu.
sunarsmehmet
sunarsmehmet

3 Ocak 2007 tarihinde eklendi
gayet güzel bir film olmuş konusu çok güzel bir öyküye dayandırılarak çekilmiş alanında izlediğim en iyi üç filmden biri izleyin
erherginer
erherginer

24 Aralık 2006 tarihinde eklendi
ürpertici bir film seretmeyenlere ve türü sevenlere şiddetle tavsiye ediyorum
dinopis-2
dinopis-2

23 Aralık 2006 tarihinde eklendi
bence film türünün güzel bir örneği. Etkileyici sahneler görebilmek mümkün. Konusu da güzel. Nükleer vahşete gönderme yapılmış. Mutantların evindeki mankenlerin anlamını çözemedim. Anlayan varsa yazsın. Konusunun da hatırına benden 8 puan aldı
be-gumm
be-gumm

22 Aralık 2006 tarihinde eklendi
ben filmi beğendim gayet ilgi çekiciydi,türü sevenlere tavsiye ederim.
cengiz-med
cengiz-med

20 Aralık 2006 tarihinde eklendi
bence texas chainsawla karşılaştırılamaz.gayet iyi bir yapım.
starmovie74
starmovie74

17 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Kendi türünde en mükemel filim, buna benzer cok filim olduğu doğru ama farkı değşet edici görüntülerin bu kadar bolca kulanılması 'Teksas Katliamı' filmini bile cok gerisinde bırakmış. Mükemel...
8elyense8
8elyense8

17 Aralık 2006 tarihinde eklendi
filmi sansürsüz izleyen var mı?
bence çok korkunçtu ve mide bulandırıcı..
gerçek olma ihtimalı daha korkunç
radyasyon yüzünden bu hale gelip yaşamak çok çok daha korkunç :(
onur-keskin
onur-keskin

16 Aralık 2006 tarihinde eklendi
bence güzel bi film, korku kapanından hoşlandıysanız bu o da o tarz da güzel bir fiLm.
elferahu
elferahu

16 Aralık 2006 tarihinde eklendi
korku filimleri benim için bi vaz geçilmezdir...ilk kez gerildigim tek film diyebilirim:) bence çok güzel bi film.Duygusallık,nefret,korku ve gerilim içiçe cok iyi tavsiye ederim
gs-gs-aslan
gs-gs-aslan

12 Aralık 2006 tarihinde eklendi
ya bu filmi arkadaşlarım çok övdüler korku filmiymiş falan da, ben hiç korkmadım :(( artık korku filmleri komediye dönüşüyor sanırım:)) korku filmlerinde yaratıklara benzer insanlar falan olmassa olmazlardan oldu sanırım:)) yine deberbat değil izlenmeli ama dediğime gelirsizniz:)
cacalo88
cacalo88

10 Aralık 2006 tarihinde eklendi
cok guzel bı fılm olmus herkeze tavsiye ederim
Selcuk Genc
Selcuk Genc

28 Kasım 2006 tarihinde eklendi
kesinlikle sarsıcı bir film...bir an da hareketlenerek , soluğunu kesecek duruma kadar getiriyor izleyicisini.Son zamanlarda izlediğim en iyi korku filmlerinden tepenin gözleri...senaryosu daha önce bu tarzdaki filmlerden çok çok farklı olmasada bir ailenen bu kez odak nokta olması ve oyunculuklarının gerçekten iyi olması bakımından artı özellikleri var.kesinlikle izlenmeli...
glory82
glory82

12 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Çok güzel film.kan görmek isteyenler bu filmi izlesinler.
emsalsizimm
emsalsizimm

7 Kasım 2006 tarihinde eklendi
mrß. ßu film senaryosu tıpkI korku kapanI filmi wardI,ßilirsiniz ona ßenzetilmi$. ke$ke her korku filmleri ßu tür aksiyonda yapILsa. ne o öyle cinler.deliler. ,:)qözümsünüz.