film insanı şok edecek bir yapıya sahip filmin sonuna kadar gerildim sonunda oh dedim filmde en beğendiğim canavar isimli kurt köpeğiydi o ne intikam duygusuydu öyle bir şeye daha dikkat ettim filmde nükleer silahlara göndermeler yapılıyo buda güzel bir olay
wes craven'in her filmi gibi bunuda beğenerek izledim,izleyiciyi sıkmıyor en önemlisi...tecavüz sahnesini bende iğrenerek izledim.2 ay önce izlediğim bir film hala belleğimde canlı kalıyorsa,bu filmin akılda kalan öğelerinin bol olmasındandır.kesinlile öneriyorm...
bence yılın en iyi korku filmi.bir filmi izlerken uzun zamandır böyle korkmamıştım.bu tarz filmleri sevenlere kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ediyorum .
güzeldi.konu çok değişik ve kesinlikle öyle küçümsenecek bir korku filmi değil.bazılarımız sırf kanla korkutmaK istıyorlar diye düşünebilir ama hiçde öyle değil. tam bir korku filmi.korkunç demeyi de kesinlikle hak ediyor.2. side zaten şubatta vizyonda.merakla bekliyorum.sansürsüz versiyonunuda sakın kaçırmayın.
Oyunculuk çok iyi olmasa da gerçekten sürükleyici gerilim tarzı bir korku filmi! Nihayetinde arkadaşlar bu bir tekrar filmidir! Ama açıkçası ilkini izlemedim. Merak ta etmiyor değilim.. Filmin başında konuyu anlıyorsunuz ve arabanın tekeri patladıktan sonra şov başlıyor! Herkese iyi seyirler...
korku ve gerilim filminin nadir başarılı örneklerinden.gerçekten çok iyiydi hatta radyasyon sonucu mutasyon geçiren kişilerin makyajı süper olmuştu(acaba gerçek hasta insanları mı oynatmışlardı???).8/10
zombili mutantlı filmleri sevmeyen biri olarak gerçekten güzel bir filmdi özellikle otel filmini sevenlerin izlemesi gereken bir filmölüm sahneler çok güzel olmus 8/10 bencee
film beklentilerimin üzerinde çıktı.oldukça etkileyici ölüm sahneleri gayet inandırıcı hele benzin istasyonunda çalışan adamın kafasını uçurduğu sahne inanılmazdı.mideniz bol kan ve kopan organları kaldırıyorsa düşünmeden izleyin.
Son dönemin en iii korku filmi diyebilirim rahatlıkla hatta bu kadar iyi bi film beklemiyordum şaşırdım açıkcası.Oyunculuklarda hoşuma gitti.Kaçırmayın
bu film çok başarılı bir gerilim-korku hatta dram filmi...filmi beğenmeyen arkadaşların filmi ne filmi olarak seyrettiklerini çok merak ettim..sonuçta her korku filmi gibi bundada kan gövdeyi götürüyor...çekimler çok başarılı...oyunculuklar benim kanımca çok iyi...özellikle genç çocuklar çok başarılı...içine düştükleri duruma göre hareket ederek gerçekçiliği sağlamışlar..bazı korku filmlerinde olduğu gibi olan bitenler çok normalmiş gibi davranan oyuncular gibi değiller...içine düştükleri durumun sağladığı tepkileri veriyorlar..bu filme dahada güzel bir hava vermiş...ayrıca bazı sahnelerde izleyiciyi bile çaresiz duruma düşürüyorlar...yani filmi filmdeki karakterlerle beraber yaşıyorsunuz..sonuç olarak gerilim tarzı filmlerden hoşlananlar için kaliteli bir film..eğerki kan vahşet görmekten hoşlanmıyorsanız zaten korku gerilim türü filmlerden uzak durup onlar hakkındada yorum yapmayınız abes kaçıyor...herkese iyi seyirler