Tepenin Gözleri
3,8

Samet Yarar
Samet Yarar

12 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Filmin senaryosu sıradışıydı. Bu tür vahşet içerikli filmler hoşuma gitmediği için açıkçası ben memmun kalmadım filmden. Böyle bir hassasiyetim olmasa çok daha farklı bir bakış açısıyla filmi izleyebilirdim. Senaryosu için izlenmesi gereken, kendi türünde başarılı bir film.
karakartaltevfik
karakartaltevfik

9 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Mutant canlılar ya da genetiği değişmiş canlılar.Bu canlılar insanlar içine çıkamaz ve tabii ki kendilerindeki değişiklikleri (mutasyonu) diğer insanların yaptığını ön görür bu insanları suçlarlar işkence ederler hatta yok ederler.Hills Have Eyes te böyle bir film.Mutantların bilinmeyen bir bölgede yaşaması ve insanları yoketmesini anlatıyor.Ben film olarak beğendim Hills Have Eyes ı.10 üzerinden 7.5 verdim.
jamesbond-2
jamesbond-2

9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Gerilimli ve bol kanlı bir filmdi tabi sansürsüz versiyon için konuşuyorum konu hepimizin bildiği gibi klasik ama işlenişi başarılı yönetmen ve oyuncular üzerine düşeni yapmış çok söze gerek yok şiddet ve vahşet görmek isteyenlere iyi seyirler.7/10
atakanozruh
atakanozruh

2 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Yine klişe bir korku gerilim filmi. Konu itibariyle hiç orijinal olmasa da Wes Craven'in eli değince izlenebilir olmuş.
serhatonce26
serhatonce26

21 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bence yeniden çevrim olarak pek siritmiyor ! Senaryoda ii yazilmiş ve izleyici ii geriyor izlemenizi tavsiye ederim !
dolunay1903
dolunay1903

25 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Klasik gerilim korku filmlerinden biri daha..Bol bol kan ve vahşet görmek istiyorsanız seyredin.Sahneler gerçekten çok acımasızca çekilmiş..Ama gerçeklikten uzak!!O çölde kaybolan bir sürü insan olduğu bilinmesine rağmen ve bunlar gazetelerde çıkmasına rağmen bir allahın kulu (polisler mesela) merak edip gelip o bölgeyi araştırmazmı??Orda resmen radyoaktif deneme sonucu sakat kalmış insanlardan oluşan bir kasaba var yahu:))
keiraknightley-2
keiraknightley-2

14 Haziran 2007 tarihinde eklendi
ben pek kötü olduunu düşünmüorum.öle sırdan korku filmlerinden de diildi. biras duygusal yanı da vardı hani=)=)pek bişey beklenicek bi film de diil ama yinede izliin 10/7
Sikimic
Sikimic

21 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Sıkılmadan izleyebileceğiniz güzel filmlerden bir tanesi.
Çagla E.
Çagla E.

25 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
klişe korku fimlerinden ayrılan özelliği gerçekçiliğe "daha yakın" bir konu seçmiş olmasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum her ne kadar yer yer abartmalar olsa da korku filminin gereği olduğunu düşünerek acımasız eleştriler yapmayacağım.. mutasyona uğradıktan sonra kusursuzluğu maketlerde yaşatma çabaları ve buna rağmen kusursuzlardan öc alma güdüleriyle hareket eden bu insanlar gerçekten korkutucu olabiliyor..

filmin ardından aklınızda kalan pek bir şey olmasa da radyasyon sonucu insanların ne hale gelebileceğini görüp bir de üstüne bu ülkede radyasyona yapılan muameleyi hatırlayınca insan gerçekten bir korku filmi izlediğinin farkına varıyor.
rradikall
rradikall

7 Kasım 2006 tarihinde eklendi
filmi daha yeni izledim ve seyirlik bir film olduğunu size söyliyebilirim.yalnız korkudan çok film gerilime daha yakın ve bu filmde ben kendimce bir ilke tanık oldum bir korku filminde gözlüklülerde hayatta kalabiliyormuş :)))) iyi seyirler
yavuz-ozsan
yavuz-ozsan

26 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
film çok kötü değil ama çok abartılacak bir film de değil.kanlı kol bacak kopmalı kafaya balta saplamalı bir film kısacası...gece uykunuzun kaçtığı sıralarda izlenilmesi tavsiye edilir...
cool-bixente
cool-bixente

20 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Başları klişe korku filmlerinden farksız, ama filmin ikinci yarısında farklı bir film seyrettiğinizi anlıyorsunuz. Keşke filmin sonu da klişe olmasaymış o zaman daha yüksek puanı hak edermiş. Ama ne olursa olsun izlenmeye değer. 6/10
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

16 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Aslına bakarsanız bir korku filminden çok gerilim-aksiyon filmi karşımızdaki.Aksiyonu kullanış biçiminden de bunun bilinçli bir tercih olduğunu anlıyoruz.Gerilim yönü ise gayet başarılı,hatta bir çok sahnede sinir bozucu olma boyutuna kadar varıyor.Görüntü yönetimi çok başarılı bunların dışında.Yine de bütün bu saydıklarımın dışında başarılı bir film diyebileceğimizi sanmıyorum.Ancak Alexandre Aja’nın iyi bir film çekmek için gösterdiği gayreti gözardı etmemek gerek.Zaten ’’The Hills Have Eyes’’da başarılıdan çok,başarılı olması için uğraşılmış bir film olarak değerlendirilebilir.
kadir503
kadir503

23 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Wes Craven’ın 1977 yapımı aynı adlı filminin yeniden çevrimi. O filmi izlemedim ama onun da çok başarılı olmadığını biliyorum. Filmimizin konusu malum, çok klişe diyebiliriz ana konu için. Aslında 'Korku Kapanı' filminin konusuyla hemen hemen aynı. Filmde konu dışında neyse ki fazla klişe yok. Anlatımı özgün sayılır, kamera açıları, çekimleri oldukça göze hoş geliyor. Yapılan makyajlar oldukça iyi; fakat kan, dehşet, vahşet filmlerini sevmeyenlere filmi önermem. Sevenlerin ise kesinlikle beğeneceği bir film. Yine filmin gerilim sahneleri oldukça iyi ve heyecanlı. Korku adına ise pek fazla bir şey ifade etmiyor. Film için 'Korku Kapanı'nın daha özgün ve daha güçlü anlatımlı hali demek sanıyorum yanlış olmaz. Son yıllardaki kötü korku-gerilim filmleri arasından bence kendini sıyırmış ama çok da başarılı olmayan bir yapım. Türü sevenlere öneririm.
Plagueis
Plagueis

30 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
etkileyici bir gerilim filmi.izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamadım.filmin aksiyonu temposu hiç düşmüyor.makyajlar oldukça gerçekçiydi ve rahatsız ediciydi.belki çok süper bir korku filmi insanı hoplattığını söylemek yanlış olur ama izlerken seyirciyi heyecanlandıran tedirgin eden güzel bir film olmus.izlemenizi öneririm ayrıca 2.si yapılsa güzel olur wes craven’i yönetmen koltuğunda görmek isteriz yani ;)