Otostopçu

kubraa1993
kubraa1993

14 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
mantık gerçekten hiç yok sadece dehşet var :S:S gene izlenebilir teksas katliamı yapımcısından böyle bişey beklemiyordum:S
bkocak02
bkocak02

11 Haziran 2008 tarihinde eklendi
bence kesinlikle zaman kaybı çoğu şey havada kalıyor hiç bi açıklaması yok ve aşırı bir abartma var kesinlikle izlemeyin
Ayse K
Ayse K

24 Mart 2008 tarihinde eklendi
Ya gerçekten filmde çok saçma ve abartılı sahneler vardı. Ama ben john Ryder karakterinden acaip etkilendim. Sean Bean de karaktere cuk oturmuştu. Film bu kadar abartılı olmasa daha güzel olurdu diyorum ben.
melik-e05
melik-e05

6 Mart 2008 tarihinde eklendi
film gecenlerde izledim sıkıcı değil ama çokta gerilmiyorsunuz bazı yerlerde film havada kalmış adamın niye cinayet işlediğini çok fazla anlayamadım sonundaki cümle dışında.
vietnam88
vietnam88

7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bu film insanlara gerçek hayattta ders vremek için yapılmış gibi gerçekten.bence güzel bir film
fatihkcpck
fatihkcpck

29 Ocak 2008 tarihinde eklendi
film hakkında sean bean ın oyunculğu dışında söyleneblcek bişi yok..film ilk 30 dakikadan sonra saçmalamaya başlıyo..en fazla 10 /5
turgutkaya
turgutkaya

16 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Bu filmin 7 ortalama tutturmuş olmasına çok yazık. Benzeri filmleri, sahneleri, anlatım şeklini açın televizyonunuzu izleyin. Birde lütfen kült olmuş filmlerle değerlendirin arasında sadece 2-3 puan mı oynuyor ?5/10 bile çok sayılır.... Ne var filmde ?
ceyhun-beslioglu
ceyhun-beslioglu

9 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
İlk filmi kült bir film sayılabilir umarım daha fazla şiddet koyucaz seyirciye çığlık attırıcaz diye gözümüze özel efekt sokmazlar.
info-tek
info-tek

9 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
İyi desem iyi değil.Kötü desem o da değil.Merak uyandırıyor bazen acaba şimdi ne olacak diye ama çok abartı sahneler var.Çok şey beklemeyin derim.5/10
by-dreamm
by-dreamm

4 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
çok büyük bir merakla izlemeye başladım ama büyük hayal kırıklığına uğradım. filmin konusu, ismi, afişi olsun izlemeyen biri için görsel çekiciliği müthiş. tam izlenilesi bir film diyorsun. ancak izlemeye gelince çok basit, ne olacağı önceden çok rahatça kestirilebilen bir filmle karşılaşıyorsunuz. çok daha iyi olabilirdi.
nafut19
nafut19

3 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
teksas katliamıyla kiyaslanamaz tabikide, otostopçu filmi gerilim bence korku değiL, ve çok kısa birazdaha uzun olsa daha iyi olabilirdi ama yinede izleyin bazı sahneleri güzel =)
yolcu32
yolcu32

17 Nisan 2007 tarihinde eklendi
adam süpermen beyaa on tane polisin arasına giriyo herdefasında kurtuluyo coook abartılı olmussss
sgozyurt
sgozyurt

23 Mart 2007 tarihinde eklendi
çok bişey beklenmeden gidilirse ızlenılebılcek bır fılm hernekadar izlerken olacakları tahmın etsenızde.daha heyecan ve gerılım içerebilirdi çok bilindik sahneler vardı..
lkocaoglu
lkocaoglu

17 Mart 2007 tarihinde eklendi
Aynı isimli 'Rutger Hauer'in efsanevi filmini tavsiye ederim.
udinarli
udinarli

21 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Cok sey beklemeyeceginiz ve canınız cok sıkkınken izleyebileceginiz bir film.