Ya gerçekten filmde çok saçma ve abartılı sahneler vardı. Ama ben john Ryder karakterinden acaip etkilendim. Sean Bean de karaktere cuk oturmuştu. Film bu kadar abartılı olmasa daha güzel olurdu diyorum ben.
film gecenlerde izledim sıkıcı değil ama çokta gerilmiyorsunuz bazı yerlerde film havada kalmış adamın niye cinayet işlediğini çok fazla anlayamadım sonundaki cümle dışında.
Bu filmin 7 ortalama tutturmuş olmasına çok yazık. Benzeri filmleri, sahneleri, anlatım şeklini açın televizyonunuzu izleyin. Birde lütfen kült olmuş filmlerle değerlendirin arasında sadece 2-3 puan mı oynuyor ?5/10 bile çok sayılır.... Ne var filmde ?
çok büyük bir merakla izlemeye başladım ama büyük hayal kırıklığına uğradım. filmin konusu, ismi, afişi olsun izlemeyen biri için görsel çekiciliği müthiş. tam izlenilesi bir film diyorsun. ancak izlemeye gelince çok basit, ne olacağı önceden çok rahatça kestirilebilen bir filmle karşılaşıyorsunuz. çok daha iyi olabilirdi.
teksas katliamıyla kiyaslanamaz tabikide, otostopçu filmi gerilim bence korku değiL, ve çok kısa birazdaha uzun olsa daha iyi olabilirdi ama yinede izleyin bazı sahneleri güzel =)