Otostopçu

orki56
orki56

8 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Michael Bay in producer olduğu 1 çalışma.Çekimler çok iyi,özellikle vurulma sahneleri we en son tır sahnesi,ayrıca finaldeki sahne çok iyi.Beğendim diyebilirim,7,5/10
Ilknur K
Ilknur K

29 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Filmi izlerken başından beri gerildim. çok akıcı bir konu var. bir kaç abartılı sahnesi dışında gerçekten iyi bir macera gerilim filmi. 10/7
hellboy87
hellboy87

21 Haziran 2007 tarihinde eklendi
adamın her seferinde bizim aşıkları bulması ve yine adamın onca polisi tek başına halletmesi sahneleri dışında izlerken keyif veren bi film olmuş.oyuncular da çok amatör oynamamış.beğendim.sophia bush acayip şirindi bu arada.kısacası otostopçu izlenebiliritesi olan hoş bi gerilim filmi.
naked-soul
naked-soul

19 Haziran 2007 tarihinde eklendi
çok başarılı olmasa da gerçekten sürükleyici bir filmdi.özellikle bazı sahnelerin çekimleri çok hoşuma gitti.filmin süresi biraz kısaydı,zaten üç kişilik bir kovalamaca filmi ne kadar uzatılabilirdi ki??? klasik bir konuya sahip olsa da filmi zaman kaybı olarak nitelendirmiyorum...
cool-bixente
cool-bixente

23 Mart 2007 tarihinde eklendi
Çok orijinal olmamasına rağmen, ucuz bir film yapılmamış. Klasik katil filmlerindeki saçmalıklar yok. Boş zamanlarda izlenebilecek hoş bir aksiyon gerilim olmuş. 6/10
jamesbond-2
jamesbond-2

19 Mart 2007 tarihinde eklendi
film bir arkadaşında dediği gibi asla yabancılarla oynamaya çok benziyor.ama gerilim olarak iyiydi bence
burakzekai-29
burakzekai-29

24 Ocak 2007 tarihinde eklendi
çok enterasan bi film.Hikaye olarak çok bayat ama filmi izlerken bir his filmde gizemli birşeyler olduğunu hissettiriyor.boş zamanınızda izlenilebilir.