Ya gerçekten filmde çok saçma ve abartılı sahneler vardı. Ama ben john Ryder karakterinden acaip etkilendim. Sean Bean de karaktere cuk oturmuştu. Film bu kadar abartılı olmasa daha güzel olurdu diyorum ben.
Sean Beanın oyunculuğuna sırtını dayamış basit bir salasherden öteye gidemeyen bir gerilim. Özellikle 1986 tarihli orjinali gerilim sinemasının bir başyapıtı olunca yeni çevirimin bukadar sığ ve basit olması kabul edilebilir gibi değil
film gecenlerde izledim sıkıcı değil ama çokta gerilmiyorsunuz bazı yerlerde film havada kalmış adamın niye cinayet işlediğini çok fazla anlayamadım sonundaki cümle dışında.
Film güzel başlıyor ama sonraları acayip bunaltıcı.Katil bir türlü ölmüyor ve bu filmi anlamsız bir hale getiriyor.İzlemesiniz büyük bir kayıp olmayacak.
Bu filmin 7 ortalama tutturmuş olmasına çok yazık. Benzeri filmleri, sahneleri, anlatım şeklini açın televizyonunuzu izleyin. Birde lütfen kült olmuş filmlerle değerlendirin arasında sadece 2-3 puan mı oynuyor ?5/10 bile çok sayılır.... Ne var filmde ?
izlerken beni sinir eden nadir filmlerden birisi. kaza sahneleri ve manzara cekimleri gercekten harika ama senaryoda bir gariplik var.katilin neden kurbanlara eziyet ettigini bir turlu anlayamadim nedense.vakit kaybi denemez ama ona yakin bisey ne yazik ki.