Şeytan Marka Giyer

perfect-circle
perfect-circle

28 Mart 2007 tarihinde eklendi
Lauren Weisberger iyi bir yazar ama kitap zaten güzel değil bi de o güzel olmayan kitaba film çekmişler neden hiç anlamadım boşuna zaman kaybetmemek lazım vakit geçirmek için bile izlenmez
viperxxx
viperxxx

20 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Film kaliteli bir yapımdı, Meryl Streep iyi rol yapmış ve hakikaten güzel kadın.Buraya kadar herşey iyi fakat bu Amerikan filmlerinde artık gerçekçi senaryolar olsun ya, o durumdaki her kadın sevgilisini terkeder işine devam eder ve o yazarla evlenir..Sırf bu yüzden sinema tutkusundan uzaklaşıyor insan.
halliwell-2
halliwell-2

16 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Filmin başları her ne kadar da sıradan ve sıkıcı gibi gelse de, sonlara doğru asistanın oyunculuk performansı ve diyalogların derinliği gerçekten etkileyici... izlenmesi gereken bir film..
axu06
axu06

28 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Profesyonel hayattaki rekabeti ve bireysel yozlaşmayı irdeleyen çarpıcı bir film.
ramirezslide
ramirezslide

12 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Stanley Tucci ve Merly Streep in oyunculuklarıyla ön plana çıkan gazeteciliğin ve basının bir güç konumuna dönüşümünü gösteren, moda dünyasına farklı bi bakış açısı kazandıran bir film. İnsanların değer yargılarını sorgulamalarını sağlıyor aynı zamanda; hırs ve başarı azmi yüzünden kendinizden ne kadar ödün verebilirsiniz? Çok derinlemesine olmasada bu konuyu işleyip guzel bi mesaj vermiş. Ayrıca HBO'nun populer dizisi Entourage'in yıldızı Adrien Granier'i (Vincent Chase) filmde gormekde mutluluk vericiydi.
Efe Özgür
Efe Özgür

31 Mayıs 2025 tarihinde eklendi
Rap şarkılarında duyup duyabileceğiniz bütün markaları bu filmde duyabilirsiniz. Klasik mutlu son Tek sorun bu isim bu film için biraz iddialı olmuş.
dspayre
dspayre

7 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Film kesinlikle mükemmeldi.. Zaten Meryl Streep'in oynadığı bi' film kötü olamaz zannımca.. Çok etkilendim ve eğlendim.. Kitabı okumamıştım ama en kısa zamanda alıp okuyacağım.. Gerçekten çok keyifli ve eğlenceli bir yapım..
orhunyarimca
orhunyarimca

3 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bence çok ii bi film Merly Streep mükemmel oynamış ayrıca o yaşına rağmen hala çekici ve güzelll
burak7891994
burak7891994

14 Şubat 2007 tarihinde eklendi
iyi bir film çok kötüde deyil David Frankey sevenler için olumlu bir film bence
abeja-2
abeja-2

2 Şubat 2007 tarihinde eklendi
kafanızı dağıtmak için izleyin..bir sürü kıyafet aksesuar vs. süper bence :) patron bayanın karakteristik özellikleride önemli tabi dikkat edin...iyi seyirler
pozitif-20
pozitif-20

12 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Filmin konusu çok iyi.Bugün içinde kıvrndığımız kapitalist düzenin insanı nasıl içine çekip etik ve ahlaki değerlerini sömürdüğünü ve bundan kurtulmanın çok zor olduğunu anlatan güzel bir film.Oyuncu kaliteside gözümden kaçmadı.Hateway i çok beğendim özellikle.Sözün özü mutlaka izlenmesi gerekir!
ayynursenol
ayynursenol

16 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bir klasik olarak hatrlanmıycak belki ama, verdiği mesajlarla izlenesi bir film olduğu aşikar.Güzel zaman geçirebileceğiniz, yer yer de sizi gülümsetecek bir film..Meğerse "kariyer herşey" değilmişşşş..:)yani film öyle diyor..:)
egmens
egmens

9 Ekim 2006 tarihinde eklendi
film genel olarak çok iyi deil ama oyunculuklar özellikle meryl streep çok iyiydi.bir de asistanı emily'i oynayan oyuncuyu çok beğendim.
manisatotal
manisatotal

11 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bu tarz filmleri sevdiğimi söyleyemem ama gerçekten benim hoşuma gitti arkadaşlarada tavsiye ederim ve andy nin performansından çok etkilendiğimi söyleyebilirim. :)
berkan-eser
berkan-eser

31 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
burdan orta halli komedi diye yorum yapanlara sesleniorm..izlediğim en berbat,en sıkıcı,en sonunu merak etmedğim,en gereksiz,en insana bişe katmayan,en şmdi ne olcağını merak etmedğim film..102..kesinlikle izleyp zaman kaybetmemelsnz..ayrcıa ismiylede hiç alakası yok..ben şmdi boşa geçirdiğim iki saate yanıorum..