Şeytan Marka Giyer

hilkayist

3 Şubat 2008 tarihinde eklendi
filmde göndermeler çok ve
bu da iyi tabiki..
moda dünyasına kapılarını açmış bir film..
iyidi..
iyi seyirler../7
e-ergener
e-ergener

9 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Herhalde alanında bir ilkti. Senaryo oyunculuklar müzik de birbiri üzerine oturunca seyrinde soyum olmayacak bir film çıkmış karşımıza.
erentos
erentos

28 Ekim 2007 tarihinde eklendi
klasik bir dönüşüm filmi. normal bir kız kendini değiştirerek işinde bir numara oluyor ve dikkat çekiyor. ama ona bu klişeliğe rağmen çok eğlenceli ve güzel bir film. kitabını okuduğum filmleri pek beğenmem normalde ama bu çok da berbat değil. bi kere anne hathaway yeter ya!!!kız çok tatlı..:D
redoxx
redoxx

27 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Eğlenceli...
mehtap6
mehtap6

16 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Filmi sıkılmadan izledim ama çok begendigimi soyleyemicem.İzlerken sıkılmadım cunku film hareketli asisitan kızın oraya buraya koşuşturmasıyla geciyor.ama sonucta cokda işe yarar bişi yok..
pozitif-20
pozitif-20

12 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Filmin konusu çok iyi.Bugün içinde kıvrndığımız kapitalist düzenin insanı nasıl içine çekip etik ve ahlaki değerlerini sömürdüğünü ve bundan kurtulmanın çok zor olduğunu anlatan güzel bir film.Oyuncu kaliteside gözümden kaçmadı.Hateway i çok beğendim özellikle.Sözün özü mutlaka izlenmesi gerekir!
Actor-Ums
Actor-Ums

25 Eylül 2007 tarihinde eklendi
süper ötesi olmasada güzel.
ugurbay51
ugurbay51

15 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Bence gayet güzel bir filmdi 110 dakika hiç sıkılmsdan izledim.Meryl Streep'ten çok yardımcısı rolunde Anne Hathaway çok iyi oyunculuk çıkartmış.
ipos-2
ipos-2

23 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Film için olağanüstü,muhteşem demek pek doğru olmaz ama bu sözleri elbetteki meryl Streep için kullanmak en doğrusu.Her zamanki gibi oynadığı rolün fazlasıyla hakkından gelmiş.Kalite her yerde kendini belli ediyo ne de olsa. Yani anlaşılan o ki eğer bi streep hayranıysanız bu film izlenir.
blueviolet
blueviolet

10 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bence çok güzel bir film.özellikle giysiler ve ayakkabılar çok güzel!!meryl streep ve anne hathaway’in oyunculukları çok başarılı.herkes görmeli,özellikle modayı sevenler!
johnny-lee
johnny-lee

13 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
izlenir ama süper değildi (:
sercanozel
sercanozel

11 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bence izleyici kitlesine film demek aksiyon , korku veya bilim kurgu değildir mesajını çok başarılı olarak vermiş bi film tavsiye ederim ....
jhnnydpp
jhnnydpp

5 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
hoş ve eğlenceli bir film...
selenyildiz1992
selenyildiz1992

4 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bence harika bi filmdi çok zevkli ve eğlenceliydi.
...