kemerlee
5 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Moda dünyasına emparyalizmin acımasızlığına ve kapitalizmin nasıl canavarlar yarattığına ışık tutan Meryl Streepin herzamanki gibi büyülediği Anne Hathawayında harika performansıyla eşlik ettiği hem bir yükseliş öyküsü hemde bir kişi insanlığını nasıl kayberin öyküsü. Özellikle limuzindeki sahne kusursuz ama o andan itibaren yönetmen bir U dönüşü yapıp bir romantik komedi sonuna soyunuyorki ne kadar sıcak yada ne kadar insanı gülümseten bir son olursa olsun filmin gerçeklik hissine ve gücüne zarar veriyorki bir başyapıt çıkabilecekken iyi bir film olarak kalmış.
Hayatta öyle filmler vardır ki bin kere izleseniz sizi sıkmaz, hep ilk kez izliyormuşsunuz gibi heyecan verir ya işte buda aynı hisleri yaşatan eşsiz bir film. Afişinin çekiciliğiyle tamamen beklentisiz olarak gittim sinemaya ve ilk yarıdan sonra koltuğumdan bile kalkamadım, o kadar etkilendim ki, ikinci bölüm başlayana kadar öylece oturup içimdeki farklı duyguları dinledim, derken ikinci yarıyıda izledim, sinemadan çıkarken afişide aldım ve eve gider gitmez, en yakın arkadaşı arayıp şu sözleri söyledim; 'şeytan marka giyer izle mükemmel bir film'Moda adına yapılmış gerçek ve son derece şık bir yapım. Meryl ve Annenın mükemmel oyunculuklarını kattığı, her anını zevkle izlediğim, beni bir kere bile sıkmayan harika bir film. Bazen canım sıkılır ve dvdye koyar izlerim. En az bu zamana kadar yüz kere izlemişimdir. Mirandanın saçını ve isteklerini, Andynin gülüşünü ve modaya ayak uydurarak giydiği (özellikle yeşil çeketine bittim.) tüm elbiseleriyle beni her zaman başka diyarlara götüren bir başyapıt. Sanırım bu filmden daha başarı moda filmi yapılmadı, yapılamazda diyorum.Şeytan marka giyer her dakikasıyla mükemmel bir film ve herkesin izlemesi hatta arşivine alması gerektiğini düşündüğüm bir film. Beni yıllarca kendine bağladığı ve en iyi 5 filmimden biri olduğu için çok rahat; 10/9 veriyorum.
çok güzel ve çok eglenceli bi film ayrıca kaliteli..izledigim en iyi modo filmlerinden biri..iyi bir kadrosu da var..izlerken hiç sıkılmayacagınız bi film tavsiye ederim herkese
kesinlikle çok eğlenceli bir film. moda dünyasının arka planını anlatıyor. oyunculuk süper ötesi. 10/9 merak ettikleriniz için www.bilinmedikdurumlar.blogspot.com
Oyunculuk mükemmel, film isminin hakkını veriyor, sıradan konusu olan filmlerden sıkıldıysanız tam size göre bi film sadece Meryl Streep ve Anne Hathaway' in oyunculuğu için bile izlenebilir.. Beğendim 8/10
klasik bir dönüşüm filmi. normal bir kız kendini değiştirerek işinde bir numara oluyor ve dikkat çekiyor. ama ona bu klişeliğe rağmen çok eğlenceli ve güzel bir film. kitabını okuduğum filmleri pek beğenmem normalde ama bu çok da berbat değil. bi kere anne hathaway yeter ya!!!kız çok tatlı..:D
Filmin konusu çok iyi.Bugün içinde kıvrndığımız kapitalist düzenin insanı nasıl içine çekip etik ve ahlaki değerlerini sömürdüğünü ve bundan kurtulmanın çok zor olduğunu anlatan güzel bir film.Oyuncu kaliteside gözümden kaçmadı.Hateway i çok beğendim özellikle.Sözün özü mutlaka izlenmesi gerekir!